Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Denize biraksam kendimi
Kumlara uzatsam golgeni
Havada umut ruhum firar
Güneşte kurutsam kalbimi...

Merhaba kızlar bugün bu moddayim

Oğuz Atay,Tehlikeli Oyunlar
Sayfa 98.

Ne güzel bi modmuş böyle. Ben de tam olarak bu moddayım
Şarkıyı açıp dinleyip sakinleşmeye çalışayım bari

Superpoze bitti. Bilim kurgu polisiye turunden bir kitap sıkılmadan okunuyor. Kuantum teorisiyle ilgili bir konusu var. Lisedeyken fizigi severdim ama nelee icerebildigini tahmin nile edemiyormusum. Fizik konulu kitaplar okumayi sevdigimi farkettim ancak bazi seyler yeterli teorik bilgi olmadan tam kavranamiyor ne yazik ki. Yanimda GOGOL Bir Delinin Ani Defteri-Palto- Burun var ama sanirim okumayacagim. Cunku hazir isinmisken bilim konulu baska bir kitabim var evde ona baslamak istiyorum.

Gunaydin kizlar,
Cok uykum var dun Tatar Colunden sonra Superpoze' ye basladim. Polisiye bilim kurgu bir roman. Gayet hizli ilerliyor syf 153deyim.
minerva1988 seni ben mi goremiyorum bu ara yoksa yogunlugun mu var ? Ozletme canimmm
Dikkatli arkadaşım baya bi yogunum. Düşünmene çok sevindim:)

Merhaba kitap okuyan biri değilim geçen fiyatı uygundu bir kitap aldım madam bovary bazen anlamıyorum.. İlk kitabı bunu secmekle hatsmi ettim

Peki ne önerirsiniz
Siz direkt klasik okumaya başlamışsınız ve ucuz dediğinize göre muhtemelen kötü bir yayınevine denk geldiniz, o sebeple hiç çekilmez olmuştur
Başlangıç olarak ilgi alanıza göre kolay okunabilen kitaplar seçebilirsiniz, mesela polisiye severseniz akıcıdır.. örneğin ahmet ümit kavim, patasana olabilir
Onun dışında okumadıysanız şeker portakalı, küçük prens, momo iyi gelebilir

Saatleri Ayarlama Enstitüsü - bu kadar beğenilen bir kitap olması beklentimi yükseltti sanırım; bir türlü beğenemiyorum
Ben ki yüzyıllık yalnızlık'ı iki kere okudum. Büyülü gerçekçilik severim ama bu roman acemice geliyor. Tanpınar'ın okuduğum ilk kitabı bu olmamalıydı belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…