- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.861
Cok sacma bir hareket. Operada selfie nedir ki modernize mi etmisler guyaCanım operaya elinde tabletle çıktı başrol hatun. Selfie çekiyomuş ya da aynaya bakıyomuş süsü vererek bütün sözleri oradan okudu. Ve sürekli sayfa falan çeviriyodu yani bariz belliydi.
Bana da o tavsiye edilmisti
PambukPrensess Katya'nın Yazını okumuştum güzeldi Şibumi'ninde yorumları güzel onu okumadım ama listemde
Modernize edebilirlerdi elbette farklı yorum katabilirlerdi o zaman da o gözle seyrederdik. Tek o kızımız mı modernize oldu onu anlamadım :)Cok sacma bir hareket. Operada selfie nedir ki modernize mi etmisler guya
En kısa zamanda kitabı edinip okuyayım en iyisi ben
Bu gece ateş nöbetindeyimsabaha kadar ateş ölçer eşliğinde kitap okurum artık
Günaydın
M maviduvar1 hayırlı olsun yeni eşyaların.Huzurla kullan
Dün midem kötüydü hiç okuyamadım
PambukPrensess nasıl oldu yavrun
Kitabının tam ismi neydi canım. Merak ettim deParadoks bitti sonunda. fizik cok zevkli aslinda keske bilim insani olsaydim dedim ama bizim ulkemizde bu is cok zor. Bati dunyasini sevmiyorum ancak bilimde bu kadar ileriye gidebilmelerine de gipta ediyorum. Biz CERN deneyi butcesi kadar parayi baska seylere savurup bilim insanlarina cok az sans taniyaduralim.
Neyse kitani yorumlayayim ben dili cok zevkli her bolumde bir paradoksu aciklamasinin yaninda bir yigin temel bilgi de veriyor. Ilgisi olanlara tavsiye ederim.
M maviduvar1 cim gule gule kullan canim esyalarini.
Faust da ne tableti ayol? @melekeskisi internet yorumlari varsa bi bakalim.
Canım nasıl geçti geceniz ateşi nasıl fıstığın ..
Günaydın
M maviduvar1 hayırlı olsun yeni eşyaların.Huzurla kullan
Dün midem kötüydü hiç okuyamadım
PambukPrensess nasıl oldu yavrun
Zor bir geceydi tatlım. Melindam özetlemiş. Sabaha kadar uyumadık. 2 ye kadar ateşi devamlı yükseldi. sürekli müdahale ettim. baktık olucak gibi değil hastaneye gittik. 3-5 arası da durmadan ağladı
Saol tatlım. Ben işe gelmek zorunda kaldım. Sabah bi ara yine ateşi varmış. Şuanda mızmız modunda. Fazla uyumamış.Çok geçmiş olsun canım
Şimdi iyi dimi fıstık? Evde uyuyordur umarım rahatça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?