Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba haoşgeldin öncelikle. Konumuzun ilk sayfasına bir göz at istersen orada çok da zor olmayan şartlarımız var.

Günaydın
İhtimal bitti genel olarak çok harika bir kitap değildi ama bazı yerleri özellikle çok güzel ve tekrar tekrar okunasıydı.
Yolda okumak için yeni kitaba başlamayı düşünmüyorum 1q84 çok heyecanlı gidiyor telefonuma indirdim sıkılana kadar yollarda da 1q84 okuyacağım sayfa 532

Günaydın arkadaşlar
haftasonu okuyamadığım için dün gece ve bu sabah gaza geldim ve İnce memed 4 ü bitirdim
bittiği için hem mutluyum hem de keşke hep devam etse de ara ara okuyabilsem diye düşündüm
çok alışmışım cidden, çok özleyeceğim
bitirmeyenler olduğu için çok yorum yapmayayım, iyi ki okuduk, iyi ki tanıdık sevdik İnce memedimizi, şahinimizi

Yanıma Tehlikeli Oyunlar'ı aldım, kısmet olur da başlarım inşallah
evde 1q84 e de devam

Günaydın Kızlar

İyi haftalar herkese

Cuma izinliydim oğlumla ilgilendim hiç okuyamadım.

Cumartesi de nişan vardı kuzenimin annemdeydim yine okuyamadım.
Pazarda çat kapı çaya gelen misafirlerim yemeğe de kalınca hiç hiç okuyamadım

İnşallah bu hafta verimli bir hafta olur okuma açısından.

Sapiens biraz yavas ilerler canim pigmeyi tercih etmen daha iyi olur su donem icin. Okuyasim yok demistin ona istinaden soyluyorum

Fausta bilet alıp gitmedim :) dün arkadaş çok iyi git dedi :)

Herkesin ayni gecmis heralde havalarin isinmasiyla biraz kopukluk oldu hepimizde okumaya karsi. Benimde Paradoks aylardir elimde surunuyomus gibi geliyor. Okurken dalip gidiyorum. Zaten kitapta bahsedilen fizik kuramlari ve teoriler cok havada kaliyor. Kendimi tembel ogrenci gibi hissediyorum

Hangi oyundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…