Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hayırlı haftalar baykuşlar
hem evde hem işte çok yoğun günler geçiriyorum 20 gündür bitmedi İnce Memed 3 son 60 sf dayım bugün bitirebilirim inşallah.
@Papatya güzel günlerde kullan canım eşyalarını bende 16 yıllık evliyim değişim zamanı geldi eşyaların yavaş yavaş değiştiriyorum sırayla salona koltuk takımı siparişi verdim daha gelmedi bekliyorum bakalım

PambukPrensess Katya'nın Yazını okumuştum güzeldi Şibumi'ninde yorumları güzel onu okumadım ama listemde

_bloom_ çok teşekkür ederim.
Benim de bundan sonraki hedefim salonu değiştirmek.
Sen de güle güle kullan inşallah

Paradoks bitti sonunda. fizik cok zevkli aslinda keske bilim insani olsaydim dedim ama bizim ulkemizde bu is cok zor. Bati dunyasini sevmiyorum ancak bilimde bu kadar ileriye gidebilmelerine de gipta ediyorum. Biz CERN deneyi butcesi kadar parayi baska seylere savurup bilim insanlarina cok az sans taniyaduralim.
Neyse kitani yorumlayayim ben dili cok zevkli her bolumde bir paradoksu aciklamasinin yaninda bir yigin temel bilgi de veriyor. Ilgisi olanlara tavsiye ederim.
M maviduvar1 cim gule gule kullan canim esyalarini.
Faust da ne tableti ayol? melekeskisi internet yorumlari varsa bi bakalim.

Cicoretti Aslında gitmeden bir sözlükte okumuştum yorumları. Bir kaç yıl önce de aynı oyunu oynamışlardı, kötü yorumlara kulaklarımı tıkadım. Malum hem Haldun Dormen oynuyor, hem de Trabzon'a sık sık böyle kadro gelmiyor. Bazen yorumları da dikkate almak gerekirmiş demek ki. :)

Aynen yorumlarin cogunlugu ne diyorsa genelde oyle cikiyor. Dormen de kotu oyun cikariyor demek. Peaahh.

Merhaba kızlar.
Oğuz Atay,Tehlikeli Oyunlar bitti.

Cok,cok güzel bir kitaptı.
Tutunamayanlar'i okumak için sabırsızlanıyorum.

Yeni kitabım Cengiz Aytmatov,Elveda Gulsari.
Uzun zamandır Cengiz Aytmatov okumamistim.
Üniversite yıllarında 7-8 kitabını okumustum. Bakalım tekrar buluşma nasıl olacak.

Canım operaya elinde tabletle çıktı başrol hatun. Selfie çekiyomuş ya da aynaya bakıyomuş süsü vererek bütün sözleri oradan okudu. Ve sürekli sayfa falan çeviriyodu yani bariz belliydi.

Mutlu haftalar..
Koşuşturma içindeyim hiç kitap okuyamadım
Ama beni öyle çok mutlu eden bir dost edinmişim ki ..
_meLinDa_ melek kalpli kızıl güzelim hediyenle kendimi çooook mutlu hissettirdin. Duygularımı aktaramıyorum çünkü hayatımda bir çok gelişme olurken bir çok heyecan yaşarken senin hediyelerinin tadı da bambaşka oldu bebeklerime sarılıp durdum bütün haftsonu.
Seni çok seviyorum ve tekrar çok teşekkür ediyorum.

Çok teşekkür ederim canım.
O ne ki acaba?

kalinkaselin hayırlı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…