- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.841
Fausta bilet alıp gitmedim :) dün arkadaş çok iyi git dedi :)
Yok ya. Nerdeyse 17 yıllık evliyim.M maviduvar1 Ben de seni yeni evlendin sanıyorum eşya falan deyince
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan :)
Bana da o tavsiye edilmistiBana gelen tavsiyede katyanın yazıydı. Biraz daha erken söyleseydi sepetime onu da eklerdim
Yok canim sorarım denk gelirsek kurs arkadasimArkadaşın tabletten bahsetti mi? Yedek oyuncu muydu o neydi ezberleyememiş mi ben çok şaşırdım :)
Yok ya. Nerdeyse 17 yıllık evliyim.
Değişim vakti gelmişti eşyalarımın.
Çok teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 1970643 Kendimi şanslı hissettiğim doğrudurŞımardığım da, duygusal moda girdiğim de Çok teşekkür ederim kalbime dokunabildiğin için. Seni çok seviyorum xyzt-5544
Çok teşekkür ederim.Güle güle kullan yeni eşyalarhuzurla sağlıkla kullan
Aynen yorumlarin cogunlugu ne diyorsa genelde oyle cikiyor. Dormen de kotu oyun cikariyor demek. Peaahh.Cicoretti Aslında gitmeden bir sözlükte okumuştum yorumları. Bir kaç yıl önce de aynı oyunu oynamışlardı, kötü yorumlara kulaklarımı tıkadım. Malum hem Haldun Dormen oynuyor, hem de Trabzon'a sık sık böyle kadro gelmiyor. Bazen yorumları da dikkate almak gerekirmiş demek ki. :)
Paradoks bitti sonunda. fizik cok zevkli aslinda keske bilim insani olsaydim dedim ama bizim ulkemizde bu is cok zor. Bati dunyasini sevmiyorum ancak bilimde bu kadar ileriye gidebilmelerine de gipta ediyorum. Biz CERN deneyi butcesi kadar parayi baska seylere savurup bilim insanlarina cok az sans taniyaduralim.
Neyse kitani yorumlayayim ben dili cok zevkli her bolumde bir paradoksu aciklamasinin yaninda bir yigin temel bilgi de veriyor. Ilgisi olanlara tavsiye ederim.
M maviduvar1 cim gule gule kullan canim esyalarini.
Faust da ne tableti ayol?melekeskisi internet yorumlari varsa bi bakalim.
Çok teşekkür ederim canım.Paradoks bitti sonunda. fizik cok zevkli aslinda keske bilim insani olsaydim dedim ama bizim ulkemizde bu is cok zor. Bati dunyasini sevmiyorum ancak bilimde bu kadar ileriye gidebilmelerine de gipta ediyorum. Biz CERN deneyi butcesi kadar parayi baska seylere savurup bilim insanlarina cok az sans taniyaduralim.
Neyse kitani yorumlayayim ben dili cok zevkli her bolumde bir paradoksu aciklamasinin yaninda bir yigin temel bilgi de veriyor. Ilgisi olanlara tavsiye ederim.
M maviduvar1 cim gule gule kullan canim esyalarini.
Faust da ne tableti ayol?melekeskisi internet yorumlari varsa bi bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?