Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Saol tatlım. Ben işe gelmek zorunda kaldım. Sabah bi ara yine ateşi varmış. Şuanda mızmız modunda. Fazla uyumamış.

Keşke işyerleri daha anlayışlı olsa da böyle durumlarda işe gelmek zorunda kalmasa kadınlar
Sen akşama sakinleştirirsin onu annesi. O da birazdan yorulur uyur da kendini toparlar inşallah

Keşke işyerleri daha anlayışlı olsa da böyle durumlarda işe gelmek zorunda kalmasa kadınlar
Sen akşama sakinleştirirsin onu annesi. O da birazdan yorulur uyur da kendini toparlar inşallah

Ahh keşke.. Dün 1,5 saat erken çıktım. Müdürüm bugün işe geleyim diye sabah hastaneye gidiceğini söylüyor bana. Bir an önce çıkarır dişlerini inşallah.. İnsanın elinden birşey gelmemesi çok üzücü. Çaresizce hiçbirşey yapamamak, onun sana sarılıp ağlaması senden medet umması insanın içini parçalıyor.

Saol tatlım. Diş diye tahmin ediyoruz. Doktorda net bir şey söylemedi. Olasılıklarla döndük eve..

Kıyamam kuzuya başka belirti yoksa öksürük aksırık gibi dişten olmuş olabilir. Benim kızım da iki dişi birden çıkarıyor bugünlerde şükür ateş olmadı ama hep bi ağlama halinde.

Geçmiş olsun size de bir daha ateşlenmez inşallah.

Saolsun çok anlayışlıdır patronlar
Allah yardımcınız olsun kuzum, tez vakitte sıkıntıları bitsin inşallah minnağın, neşeli günlerine geri dönsün inşallah

Günaydın
PambukPrensess çok geçmiş olsun canım
Hep söylüyorum yavrular yerine anneler hasta olsa keşke
Ah keşke öyle seçme şansımız olsa..

Amin canım inşallah.. Başka belirti yok. Çıkarsınlar bir an önce şu dişleri artık

Babalar bebeklerden de beter. Vallahi çekilir dert değil onların hastalanması

Saolsun çok anlayışlıdır patronlar
Allah yardımcınız olsun kuzum, tez vakitte sıkıntıları bitsin inşallah minnağın, neşeli günlerine geri dönsün inşallah
Amin canım inşallah

PambukPrensess geçmiş olsun canım
@Papatya içine sindiyse normal hayatına dönebilirsin :)
Saol tatlım

al benden de o kadar
daha ilk sayfalardan beni kendine çekti ama şöyle sessiz sakin bir ortamda uzun uzun okuyabilmek istiyorum
işyerinde nasıl olcak bakalım bu

Günaydın hatunlar. Sınava son 2 hafta kaldı. Kitabımı elime alamıyorum maalesef. PambukPrensess Bebişin dişleri en kısa sürede çıkar inşallah, çok zor günler. Jeller bile bir müddet işe yarıyor. Kuzum benim. Benim bebişiminde arka dişleri çıkacak, sürekli parmak diş fırçasıyla rahatlatmaya çalışıyoruz.

Günaydın kızlar,
tekrar okumaya başladım. Başlar başlamaz yine kötü haberler aldım ama bu sefer devam edeceğim.
Alper Canıgüz - Gizli Ajans Syf. 32

Gunaydin herkese
Kitabim bitmek uzere ama cocuklari calistirmaliyim ve benim minnak ın cikmayan kopek disleriyle cebellesmem lazim sanirim gunduz okuyamam .
PambukPrensess cok gecmis olsun ,kiyamam yavruna insallah biran once sıkıntisi gecer.ah ah analik yurek sızısı ben diyorum kizimi ileride disleri en guzel oglanla evercem hele hele kopek disleri:))ne zulumdur bu dis cikarma

Sayenizde İnce Memed im biter bitmez bende pdf olarak okumaya başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…