- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.881
Saol tatlım. Ben işe gelmek zorunda kaldım. Sabah bi ara yine ateşi varmış. Şuanda mızmız modunda. Fazla uyumamış.
Keşke işyerleri daha anlayışlı olsa da böyle durumlarda işe gelmek zorunda kalmasa kadınlar
Sen akşama sakinleştirirsin onu annesi. O da birazdan yorulur uyur da kendini toparlar inşallah
Saol tatlım. Diş diye tahmin ediyoruz. Doktorda net bir şey söylemedi. Olasılıklarla döndük eve..Günaydın
PambukPrensess geçmiş olsun miniğin ateşlenmiş dişten mi ateşlendi yoksa rahatsılandı mı kuzu?
PEruk gibi Hüzünlü-63 deyim çok güzel gidiyor zevkle okuyorum.
Saol tatlım. Diş diye tahmin ediyoruz. Doktorda net bir şey söylemedi. Olasılıklarla döndük eve..
Günaydın
PambukPrensess çok geçmiş olsun canım
Hep söylüyorum yavrular yerine anneler hasta olsa keşke
Ahh keşke.. Dün 1,5 saat erken çıktım. Müdürüm bugün işe geleyim diye sabah hastaneye gidiceğini söylüyor bana. Bir an önce çıkarır dişlerini inşallah.. İnsanın elinden birşey gelmemesi çok üzücü. Çaresizce hiçbirşey yapamamak, onun sana sarılıp ağlaması senden medet umması insanın içini parçalıyor.
Ah keşke öyle seçme şansımız olsa..Günaydın
PambukPrensess çok geçmiş olsun canım
Hep söylüyorum yavrular yerine anneler hasta olsa keşke
Kıyamam kuzuya başka belirti yoksa öksürük aksırık gibi dişten olmuş olabilir. Benim kızım da iki dişi birden çıkarıyor bugünlerde şükür ateş olmadı ama hep bi ağlama halinde.
Geçmiş olsun size de bir daha ateşlenmez inşallah.
Babalar olsun
Amin canım inşallahSaolsun çok anlayışlıdır patronlar
Allah yardımcınız olsun kuzum, tez vakitte sıkıntıları bitsin inşallah minnağın, neşeli günlerine geri dönsün inşallah
Saol tatlım
al benden de o kadarGünaydın,
Tehlikeli Oyunlara başladım ama hala elime alıp istediğim gibi okuma fırsatım olmadı. 30lu sayfalardayım.
Bugün bakayım istediğim verimi alabilecek miyim ?
PambukPrensess çok geçmiş olsun. Hemen iyi olsun inşallah.
al benden de o kadar
daha ilk sayfalardan beni kendine çekti ama şöyle sessiz sakin bir ortamda uzun uzun okuyabilmek istiyorum
işyerinde nasıl olcak bakalım bu
günaydın kızlar
PambukPrensess geçmiş olsun
1q84 2. kitap bitti. çok sevdim kitabı elimden bırakımıyorum resmen, yemek hazırlarken bile telefondan okumaya devam ediyorum nasıl bitecek çok merak ediyorum.
başlayın başlayınSayenizde İnce Memed im biter bitmez bende pdf olarak okumaya başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?