Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar

1Q84 2. kitap bitti. 790'lı bi sayfalardayım sanırım. Gitgide heyecanlı bir hal almaya başladı kitap, sonunu nasıl bağlayacaklar ne olacak gerçekten çok merak ediyorum Her gün en az 50 sayfa okuyup Mart bitmeden bu kitabı bitirmem lazım mutlaka

Bildirim yapmaya geldim. Daha doğrusu karman çorman okuyorum bildirimsiz olduğumu bildirmem daha doğru. 1 hafta kadar daha böyle karışık olurum ama sonra normale dönerim inş.
Boynumda tutuldu. Elime kitap alasım yok. Kanadı kırık baykuş oldum çıktım

Geçmiş olsun kuzum
Topla kendini de öyle gel. Telaşların bitsin nasıl da güzel okursun o zaman sen

nazar var sende de nazar
xyzt-5544 da da vardı
geçmiş olsun kuzuma

Vikitabima attım teşekkürler:)
Keyifle oku canim.
@Geveze_kelebek basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canim.
Bugun gelinsaci, nikah sekeri fotografi kurcalamaktan hic okumadim bosluklarimda. Nikah sekeri vb. ayrintilardan nefret ediyorum. Dunyaya cöp uretmekten baska birsey goremiyorum bu gereksiz nesnelerde. Wwf ye bagis yaparak kitap ayraci almak istedim seker yerine anneler olmaz diyor virt zirt.... Bu gidisle BDV de bulursunuz beni :))))) Öf ...
Opeeim kizlar.

Vikitabima attım teşekkürler:)
Keyifle oku canim.
@Geveze_kelebek basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canim.
Bugun gelinsaci, nikah sekeri fotografi kurcalamaktan hic okumadim bosluklarimda. Nikah sekeri vb. ayrintilardan nefret ediyorum. Dunyaya cöp uretmekten baska birsey goremiyorum bu gereksiz nesnelerde. Wwf ye bagis yaparak kitap ayraci almak istedim seker yerine anneler olmaz diyor virt zirt.... Bu gidisle BDV de bulursunuz beni :))))) Öf ...
Opeeim kizlar.

Biz nikah şekeri yaptırmamıştık
Sözde nişanda dağıttım, nikah da eksik kalsın dedim. Davetlilerin yarısı daha düğün salonundan çıkarken atacaktı zaten. Bir süre direnirseniz kabul ettirebilirsiniz belki annelere :)

Iyi yapmissin simdilik bozuk atiyorum ama benim yelkenler cabuk suya iner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…