- 24 Mart 2010
- 452
- 2.297
- 313
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.921
Selam kızlar 1q84 1.kitap bugün inşallah. Bir kaç gün olmayacağım
Bildirim yapmaya geldim. Daha doğrusu karman çorman okuyorum bildirimsiz olduğumu bildirmem daha doğru. 1 hafta kadar daha böyle karışık olurum ama sonra normale dönerim inş.
Boynumda tutuldu. Elime kitap alasım yok. Kanadı kırık baykuş oldum çıktım
nazar var sende de nazarBildirim yapmaya geldim. Daha doğrusu karman çorman okuyorum bildirimsiz olduğumu bildirmem daha doğru. 1 hafta kadar daha böyle karışık olurum ama sonra normale dönerim inş.
Boynumda tutuldu. Elime kitap alasım yok. Kanadı kırık baykuş oldum çıktım
Bence de kesin var
Bence de kesin var
Okuyun bizeeeeee
Keyifle oku canim.Vikitabima attım teşekkürler:)
Keyifle oku canim.Vikitabima attım teşekkürler:)
Keyifle oku canim.
@Geveze_kelebek basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canim.
Bugun gelinsaci, nikah sekeri fotografi kurcalamaktan hic okumadim bosluklarimda. Nikah sekeri vb. ayrintilardan nefret ediyorum. Dunyaya cöp uretmekten baska birsey goremiyorum bu gereksiz nesnelerde. Wwf ye bagis yaparak kitap ayraci almak istedim seker yerine anneler olmaz diyor virt zirt.... Bu gidisle BDV de bulursunuz beni :))))) Öf ...
Opeeim kizlar.
Iyi yapmissin simdilik bozuk atiyorum ama benim yelkenler cabuk suya iner.Biz nikah şekeri yaptırmamıştık
Sözde nişanda dağıttım, nikah da eksik kalsın dedim. Davetlilerin yarısı daha düğün salonundan çıkarken atacaktı zaten. Bir süre direnirseniz kabul ettirebilirsiniz belki annelere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?