Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bir Delinin Ani Defteri- Palto- Burun .. oyku kitabi bitti. Icinde en begendigim oyku Portre oldu. Bir Delinin Ani Defteri ise beklentimi karsilamadi. Portre biraz dramatik bir oyku gibi ancak Gogol dalgasini da gecmis yazarken. Tavsiye ederim. Hele oyku sever arkadaslar mutlaka okusun.
Fidanlari ordan bakayim o zaman. Suslemeyi de kendimiz yaparsak guzel olur melekeskisi yavrunuz cok sansli ne guzel.
_meLinDa_ aynen dili ve dunyasi cok farkli birisi sanirim Boris Vian ben de begenmistim Gunlerin Kopugu'nu.

İki üç gün evde olamayacagimi bildigim icin koskoca heybetli 1q84 ü tasimamak için

Kuyruklu yildiz altinda bir izdivaç kitabina başladim ince bi kitqp zaten bitti :)

Yeniden 1q84 e doncem bu aksam insallah :)
Aslinda cok enteresan bi konusu var
Murakami okumak dağın zirvesine çıkıp bulutlardan aşagi manzarayi gorememeye benziyo :) sonunu çooook merqk ediyorum

Gunaydin kizlarrr, havalar isininca insanlara gecici bir rehavet cokuyor bir de hepimiz yila hizli ve yogun basladik kitap konusunda, ben de yavasladim. Zaten baska isler ya da canimin istememesi yuzunden birkac ay bile suren aralar verebiliyorum okumaya. Simdilik oyle bir ara vermeyecegim insallah ancak meslegimle ilgili kitaplara gecis yapmayi dusunuyorum ( hep erteliyorum gerci )
Hepinize cok mutlu olacaginiz, isil isil bir gun diliyorum.
Yeni kitabim Dusunce Cetesi - Tibor Fischer.

günaydınlar, en sevdiğim gün cumadan merhabalar
gerçi ben en çok cuma akşamlarını seviyorum ama olsun
1q84 de 3. kitaba geçtim, bakalım neler olacak
günlerin köpüğünü bugün bitiricem, acil işim yok, rahatsız etmezlerse işyerinde çılgınlar gibi okumayı planlıyorum
PambukPrensess kıskan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…