Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Suç veCeza Bitti...

'Suç' ve 'Ceza' kavramlarına özgürce bir bakış, ağır bir sorgulama, Vicdanın yaptırım gücü üzerine tanrısal bir yaklaşım... Bir kitap boş yere klasik olmuyor. Bu kitap benden çok şey aldı ve cok sey kazandırdı... Lisedeyken sadelestirilmis halini okuyup çok begenmistim. Şimdi tekrardan aşık oldum.

Selam kızlar.
Cengiz Aytmatov,Elveda Gulsari bitti.
Yine hayran olduğum bir Aytmatov kitabıydı.

Bugün vakit bulursam Amin Maalouf, Dogu'nun Limanlari'na baslayacagim.

Fidan dağıtmak da çok şık bence. Biz bebeğimiz doğunca fidan dağıtmıştık. Kolay gelsin şimdiden. Tüm bu ayrıntılar yorucu oluyor. :)

günaydın güzel arkadaşlarım
Oğuz Atay'a olan aşkımdan dolayı, iş yerinde okuyunca ona haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum, başımı döndürüyor çünkü
kimi yerleri kaçırmak istemiyorum o sebeple Tehlikeli Oyunları şimdilik askıya aldım
1q84 bitince evde okuyacağım
1q84 sayfa 731 deyim, bazen sıkıyo uzattığı için ama onun dışında çok akıcı, merak uyandırıcı
İş yerinde kitapsız kalmamak için de Günlerin Köpüğü kitabını aldım yanıma, kolay okunabilecek gibi görünüyor

günaydın kızlar bu aralar okuyamadım hiç çok yorgunum erken uyuyorum kurs beni mafediyor enerjim çok düşük eve gidip yemek yiyip uyuyorum sadece hayatımın rutini haline geldi inşallah en kısa sürede kendime gelirim

canım çok güzel düşünüyorsun fidan verenler var bence içinde 2 tane şeker koyulmuş saçma sapan süs verileceğine. bu arada benim hiç aklıma gelmedi nikah şekeri nikahım düğünden 1 ay önce oldu bir baktım halam yaptırıp getirmişne gerek varsa böyle masraflara ama işte adet adı altında bir sektör bu

günaydın kızlar 1q84 bitti çok beğendim, murakaminin dili zaten güzel ve konu da çok sürükleyiciydi bu kitabın üstüne artık hiç bir murakami kitabını beğenemem sanırım çıtayı çok yükseltti.
hemen başka bir kitaba başlamak istemiyorum, ara ara okumayı planlayıp hiç okuyamadığım sevda sözlerine biraz bakarım

Ben cöp sektoru diyorum, geri donusume ve israf etmemeye cok onem vermeye calisiyorum ama tuketim cilginligina yakalanmamak mumkun olmuyor melekeskisi fidan fikrini paylastim teyzem cok begendi insallah oyle birsey olur. Sana cok mutesekkirim cidden. Ama davetiyemi kitap ayraci yaptiracagim insallah.
Gogol'un oykulerinin toplandigi kitapta son bir oykum kaldi bitince yorumlarimi paylasacagim. Hepinizi opuyorum.

Biz fidanlarımızı Orman Bölge Müdürlüğü'nden almıştık. Bahçelerinden seçmiştik fidanları. Çok uyguna geliyor, internetten alınca 2 katından fazla ödeyecektik. Sen de vaktin olunca gezin istersen. Kışın çam fidanı oluyor sadece, ama bu aylarda meyve fidanları da vardır. Çeşit çeşit, ne güzel.
Kitap ayracı da şahane fikir. Onu da geçen ay 1.yaş gününde dağıttık. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…