- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.941
Kolay gelsin o zaman sanaIyi yapmissin simdilik bozuk atiyorum ama benim yelkenler cabuk suya iner.
Ayy canim benim tesekkur ederim bu detaylarda bogulmadan atlatiriz insallahKolay gelsin o zaman sana
Keyifle oku canim.
C Calcifer basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canim.
Bugun gelinsaci, nikah sekeri fotografi kurcalamaktan hic okumadim bosluklarimda. Nikah sekeri vb. ayrintilardan nefret ediyorum. Dunyaya cöp uretmekten baska birsey goremiyorum bu gereksiz nesnelerde. Wwf ye bagis yaparak kitap ayraci almak istedim seker yerine anneler olmaz diyor virt zirt.... Bu gidisle BDV de bulursunuz beni :))))) Öf ...
Opeeim kizlar.
Aaa cok guzel bi fikir bi arastirayim canim tesekkur ederim paylastigin icinFidan dağıtmak da çok şık bence. Biz bebeğimiz doğunca fidan dağıtmıştık. Kolay gelsin şimdiden. Tüm bu ayrıntılar yorucu oluyor. :)
Keyifle oku canim.
C Calcifer basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canim.
Bugun gelinsaci, nikah sekeri fotografi kurcalamaktan hic okumadim bosluklarimda. Nikah sekeri vb. ayrintilardan nefret ediyorum. Dunyaya cöp uretmekten baska birsey goremiyorum bu gereksiz nesnelerde. Wwf ye bagis yaparak kitap ayraci almak istedim seker yerine anneler olmaz diyor virt zirt.... Bu gidisle BDV de bulursunuz beni :))))) Öf ...
Opeeim kizlar.
Ben cöp sektoru diyorum, geri donusume ve israf etmemeye cok onem vermeye calisiyorum ama tuketim cilginligina yakalanmamak mumkun olmuyorgünaydın kızlar bu aralar okuyamadım hiç çok yorgunum erken uyuyorum kurs beni mafediyor enerjim çok düşük eve gidip yemek yiyip uyuyorum sadece hayatımın rutini haline geldi inşallah en kısa sürede kendime gelirim
canım çok güzel düşünüyorsun fidan verenler var bence içinde 2 tane şeker koyulmuş saçma sapan süs verileceğine. bu arada benim hiç aklıma gelmedi nikah şekeri nikahım düğünden 1 ay önce oldu bir baktım halam yaptırıp getirmişne gerek varsa böyle masraflara ama işte adet adı altında bir sektör bu
Ben cöp sektoru diyorum, geri donusume ve israf etmemeye cok onem vermeye calisiyorum ama tuketim cilginligina yakalanmamak mumkun olmuyormelekeskisi fidan fikrini paylastim teyzem cok begendi insallah oyle birsey olur. Sana cok mutesekkirim cidden. Ama davetiyemi kitap ayraci yaptiracagim insallah.
Gogol'un oykulerinin toplandigi kitapta son bir oykum kaldi bitince yorumlarimi paylasacagim. Hepinizi opuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?