- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.981
Çok işim var. Bitmiyor bitmiyor....Ayy estagfurullah
Kafan doluysa ondan okuyamıyorsundur. Bi kere başlasan bırakamayacaksın eminim
Çok işim var. Bitmiyor bitmiyor....
Elimdeki kitaba da pek konsantre olamadım. Onun da etkisi var tabi ki
Canım okuduğum kitap çok ağır değil aslında. Ama hem iş yoğunluğu hem de evdeki mobilya değişim tantanası beni yordu galiba.Tez vakitte tüm işlerin yoluna girer de yeniden sahalara dönersin inşallah
Okuması kolay bir kitap mı seçsen bu arada acaba
Canım okuduğum kitap çok ağır değil aslında. Ama hem iş yoğunluğu hem de evdeki mobilya değişim tantanası beni yordu galiba.
Bakalım bu akşam nasıl olacak.
Çok işim var. Bitmiyor bitmiyor....
Elimdeki kitaba da pek konsantre olamadım. Onun da etkisi var tabi ki
Ayyy çok güzel oldu. Çok içime sindi.Bikaç gün işlerin yoluna girsin kafanı toparla, aramıza güzelce dönersin o zamn
Mis gibi olmuştur şimdi güzel evin
Benim de Benim deBende de oldu o tehlikeli oyunlara bir türlü konsantre olamıyorum ve özgüvenim gidiyor
Günaydınlar, Saatleri Ayarlama Enstitüsü - 185. sayfa.
Ayyy çok güzel oldu. Çok içime sindi.
En kısa zamanda döneceğim inşallah.
Teşekkür ederim
Benim de Benim de
Bu arada tebrik ederim. Çalışan eninde sonunda belli olur zaten.
HosgeldinizGünaydınlar. Foruma üyeliğim eski ama yeni yeni keşfediyorum konuları. .. ben de şurada bir kenarda durayım. Şu an zülfü livaneli- huzursuzluk okuyorum. Bebisten fırsat buldukca ama çok hızlı ilerliyor tavsiye ederim henüz okumamış olanlara.
Gule gule oku canimEki Görüntüle 1970643 Kendimi şanslı hissettiğim doğrudurŞımardığım da, duygusal moda girdiğim de Çok teşekkür ederim kalbime dokunabildiğin için. Seni çok seviyorum xyzt-5544
Cok tatlisin, kesene bereketBen de seni çok seviyorumÇok büyük keyifle okumalar bebiş
Tasinma isleri cok zor ya. Esin de uzaklardaydi diye hatirliyorum zor olmayacak mi tek basina? Yardima gelelim miBu ara pek giremiyorumsanirim bi sure daha boyle bildirim yapicam sohbete katilmak cok zevkli aslinda ama yakin bi zamanda tasincam:)
1q84 sayfa:400
Sen de gule gule oku canimMutlu haftalar..
Koşuşturma içindeyim hiç kitap okuyamadım
Ama beni öyle çok mutlu eden bir dost edinmişim ki ..
_meLinDa_ melek kalpli kızıl güzelim hediyenle kendimi çooook mutlu hissettirdin. Duygularımı aktaramıyorum çünkü hayatımda bir çok gelişme olurken bir çok heyecan yaşarken senin hediyelerinin tadı da bambaşka oldu bebeklerime sarılıp durdum bütün haftsonu.
Seni çok seviyorum ve tekrar çok teşekkür ediyorum.
Eki Görüntüle 1970789
Ya ne tatlisiniz gercekten, kesene bereket
Canim cok gecmis olsun, nasil oldu bıdık?En kısa zamanda kitabı edinip okuyayım en iyisi ben
Bu gece ateş nöbetindeyimsabaha kadar ateş ölçer eşliğinde kitap okurum artık
Basiniz sagolsun allah rahmet eylesin canim@Skosnob eşimin amcası vefat etti.
Sırada Jennifer McMahon "un 29. oda kitabı var. Çok güzel yorumlar yapılmış. Umarım bende beğenirim. Bu akşam başlayacağım
ispanakliborek senin adina cok sevindim. Yasadigin stresi unutturmustur umarim bu basarinin gorulmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?