Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Tez vakitte tüm işlerin yoluna girer de yeniden sahalara dönersin inşallah
Okuması kolay bir kitap mı seçsen bu arada acaba
Canım okuduğum kitap çok ağır değil aslında. Ama hem iş yoğunluğu hem de evdeki mobilya değişim tantanası beni yordu galiba.
Bakalım bu akşam nasıl olacak.

Canım okuduğum kitap çok ağır değil aslında. Ama hem iş yoğunluğu hem de evdeki mobilya değişim tantanası beni yordu galiba.
Bakalım bu akşam nasıl olacak.

Bikaç gün işlerin yoluna girsin kafanı toparla, aramıza güzelce dönersin o zamn
Mis gibi olmuştur şimdi güzel evin

Kızlar bu hafta müthiş yoğundu işler. Yurtdışından denetlemeye geldiler şirketi. Siyasi meselelerden sert geçecek bir denetimdi. Öyle de geçti ama benimle ilgili her şey çok iyidi. O kadar rahatım ki şu an. Ben iş yerinde biraz daha sessiz sedasız bir tipim. Yaptığım işlerde bir tek hata bile bulamadılar üstne örnek göstermek için raporlamaların kopyalarını falan aldılar.Bir sürü kişi ihtar alırken ben parladım. Çok bunalmıştım iş ortamımdaki saçmalıklardan sonunda bişeyler görüldü ya çok mutlu oldum.
Bugün ortalık duruldu. Masama kapandım. Kulaklıklarımı taktım ve stefan zweig olağan üstü bir geceyi okudum pdften. Az önce bitti. Ya bu adamın her kitabı aynı :) her kitapta aynı heyecan aynı tutku. Neden intihar ettiğine şaşırmıyor insan..

Bikaç gün işlerin yoluna girsin kafanı toparla, aramıza güzelce dönersin o zamn
Mis gibi olmuştur şimdi güzel evin
Ayyy çok güzel oldu. Çok içime sindi.
En kısa zamanda döneceğim inşallah.
Teşekkür ederim
Bende de oldu o tehlikeli oyunlara bir türlü konsantre olamıyorum ve özgüvenim gidiyor
Benim de Benim de
Bu arada tebrik ederim. Çalışan eninde sonunda belli olur zaten.

Hosgeldiniz
Eki Görüntüle 1970643 Kendimi şanslı hissettiğim doğrudur Şımardığım da, duygusal moda girdiğim de Çok teşekkür ederim kalbime dokunabildiğin için. Seni çok seviyorum xyzt-5544
Gule gule oku canim
Ben de seni çok seviyorum Çok büyük keyifle okumalar bebiş
Cok tatlisin, kesene bereket
Bu ara pek giremiyorum sanirim bi sure daha boyle bildirim yapicam sohbete katilmak cok zevkli aslinda ama yakin bi zamanda tasincam:)

1q84 sayfa:400
Tasinma isleri cok zor ya. Esin de uzaklardaydi diye hatirliyorum zor olmayacak mi tek basina? Yardima gelelim mi
Sen de gule gule oku canim
@N-A-R canımın içisin, hep mutlu ol
Gelin olmuş gidiyorsunnnn
Ya ne tatlisiniz gercekten, kesene bereket
En kısa zamanda kitabı edinip okuyayım en iyisi ben

Bu gece ateş nöbetindeyim sabaha kadar ateş ölçer eşliğinde kitap okurum artık
Canim cok gecmis olsun, nasil oldu bıdık?
@Skosnob eşimin amcası vefat etti.
Basiniz sagolsun allah rahmet eylesin canim
Sırada Jennifer McMahon "un 29. oda kitabı var. Çok güzel yorumlar yapılmış. Umarım bende beğenirim. Bu akşam başlayacağım

Ben de merak ediyorum o kitabi. Yorumlarini bekliyorum

Günaydın minik sevimli baykuşlar
Herkese güzel haftasonları diliyorum

Yakup Kadri Karaosmanoğlu
Yaban 'a başladım. Sayfa 30'dayım.

İnce Memed ten sonra kendi edebiyatımızı ihmal ettiğimi ve aslında ne kadar güzel eserler olabileceğini anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…