Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın baykuşcanlar
Günaydın Kızlar

Bu ay çok zorlandım ben sanırım havalardan ve artık iş ev çocuk üçlüsü fazla yıprattı ne zaman elime kitabı alsam uyudum kaldım. Nisan ayında böyle olmamayı umuyorum
al benden de o kadar
Bahar geldiğinden mi biz böyle oluruz
Yoksa biz böyle olduğumuzda mı gelir bahar
merhaba
Nick mi değişirdiniz daha önce hiç denk gelmedik mi
Günaydın bende aranıza katılabilir miyim
hoşgeldin, hep bizimle olman dileğiyle
Saatleri Ayarlama Enstitüsü - 290. sayfa
Sınava son 2 hafta
canım senin ne sınavların var
ben Bu sene saldım kendimi

merhaba
Nick mi değişirdiniz daha önce hiç denk gelmedik mi

Yeniyim burada denk gelmemisizdir

Arkadaslar birsey danisacagim bir arkadasim Don Kisot okumak istiyor ama Timas ve YKY arasinda kalmis hangisini okusun sizce? Okuyan var mi?

Merhaba

Daha önce karşılaşmadık benim üyeliğim 2013 yılından bir veya 2 defa yazmışımdır .Şuaralar düzenli olarak takip ediyorum.

Arkadaslar birsey danisacagim bir arkadasim Don Kisot okumak istiyor ama Timas ve YKY arasinda kalmis hangisini okusun sizce? Okuyan var mi?

Ben okumadım ama Yky tercih ederdim. En azından birçok eseri bu yayından okudum, hoşuma gitmişti. Timaş hakkında pek bilgim yok açıkçası.

Sineklerin Tanrısı/WILLIAM GOLDING syf 183
Ateşle Oynayan Kız/STIEG LARSSON syf 600
ateşle oynayan kız ejderha dövmeli kız serisinin devamı değil mi ? Sevgili arkadaşlarım bana seriyi hediye aldılar okumak için sabırsızlanıyorum. Yorumunuzu alabilirmiyim?

ateşle oynayan kız ejderha dövmeli kız serisinin devamı değil mi ? Sevgili arkadaşlarım bana seriyi hediye aldılar okumak için sabırsızlanıyorum. Yorumunuzu alabilirmiyim?
evet Millennium Serisi Seti
http://www.hepsiburada.com/millennium-serisi-seti-4-kitap-p-KPEGASUS37604
1-Ejdarha dövmeli kız
2-ateşle oynayan kız
ikisinide okudum ben çok beyendim .Okuma listesinin üst sıralarına almalısın.kitaplar 600 küsür sayfa ben 2 günde bitirdim .Akıcı kitaplar .En kısa zamanda Arı Kovanına çomak sokan kızı okuyacağım.

Yaban 98. sayfadayım. Gayet güzel gidiyor. Tavsiye ederim.

Günaydıın
Masumiyet Müzesi syf 396.

Nasıl kitap sence? Bana biraz yeşilçam filmi giib gelmişti.

Günaydın Kızlar

Bu ay çok zorlandım ben sanırım havalardan ve artık iş ev çocuk üçlüsü fazla yıprattı ne zaman elime kitabı alsam uyudum kaldım. Nisan ayında böyle olmamayı umuyorum

Herkes mi aynı acaba? Ben de ayın ikinci yarısı resmen boşladım.

Sineklerin Tanrısı/WILLIAM GOLDING syf 183
Ateşle Oynayan Kız/STIEG LARSSON syf 600

Sineklerin Tanrısı nı yaz girmeden okumak niyetindeyim. Nasıldır acaba?
Bu arada hoş geldiniz.

Ben olsam ben de YKY alırdım galiba. Hatta alsam mı?

heyyyyyyyyyyyyyyy
1q84' ü bitirdim a dostlar

Bence bu bir kutlamayı hakediyor. Tebrikler vallahi. Helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…