Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sordugunuz icin tesekkur ederim kizlar. Yapilan bir hareket cok agirima gitti! Canim cok sıkkındı. Hala da moralsizim. Hicbirsey de okumak istemiyor canim. Belki cerez birseyler okumaliyim. minerva1988 , @ispanakliborek kalp ben.
kafanı dağıtacak bir şeyler yap canım hatta film falan izle şöyle komikli eğlenceli falan
takma kafana, her çeşit insan var etrafımızda

kafanı dağıtacak bir şeyler yap canım hatta film falan izle şöyle komikli eğlenceli falan
takma kafana, her çeşit insan var etrafımızda
Evet sanirim geyik seylerle biraz vakit gecirip yaranin kabuk baglamasini beklemeliyim Basganim bize sahip cik ilgilen. Saka bir yana tesekkur ederim Melindacigim.

M Muallimemektepli hosgeldin. Daimi olmani diliyor, guzel paylasimlarini bekliyorum. Kafkanin benim de en sevdigim kitabi Dönüşümdür.
Cicoretti çok teşekkür ederim
Kafka'nın diğer kitapları da harika ama Dönüşüm bir başka gerçekten. Burda birbirimize katacağımız çok şey var bırakcağımı düşünmüyorum çok tatlı bir ortam bırakmak istemem sizin gibi insanları

Sordugunuz icin tesekkur ederim kizlar. Yapilan bir hareket cok agirima gitti! Canim cok sıkkındı. Hala da moralsizim. Hicbirsey de okumak istemiyor canim. Belki cerez birseyler okumaliyim. minerva1988 , @ispanakliborek kalp ben.
Çözüme kavusturqbildin mi peki. Kendini yıpratmadan inşallah çözersin

İyi geceler arkadaşlar.

Arthur Conan Doyle,Sherlock Holmes Mavi Yakut kitabı bitti.
Sherlock Holmes serisinden ilk kez okudum.
Kafa dagitmalik eğlenceli bir kitaptı ki benim de amacım buydu.

Sıradaki kitabım Alper Caniguz,Tatli Rüyalar.

Günaydın aynen ben de öyle düşündüm.
Pregreine nin ilk kitabını okuyayım, merak edersem devamını alayım diye

Gunaydin
Tesbih Agacinin Golgesinde bitti. Gece sallama seanslarinda.

Fikril degismedi Bulbulu Oldurmek kitabindaki tadi alamadim. Bunda araya cok zaman koyarak okumam da etken olabilir. Yazarin ilk yazdigi kitapmis bu aslinda ama editor diger kitabi one surerek degistirtmis. Uzun yillar da bu eseri basima vermemis.
Scoat 'in cocuklugunu yasadigi memleketine gelip en deger verdigi insanin o tanidigi insan olmadigini fark etmesiyle gelisen olaylari ele aliyor.

Aynen ben de öyle yapacağım
İlkini okuyacağım, seversem devamını daha sonra alıp okucam
Malum 281737172 adet kitabım daha okunmayı bekliyo

Günaydınlar
1q84 1161. Sayfadayım
Bugün işyerinde boşluk buldukça pdf falan okuyup bugün bitirmeyi planlıyorum
Yazara bravo o kadar sayfa yazdı ama olay örgüsünü öyle güzel işlemiş ki hiç acele etmeden, her şeye sıra geliyo yavaş yavaş
Çok daha az sayfa ile de anlatmak istediklerini gayet anlatabilirmiş ama bu kadar sayfaya rağmen sıkmadan, olay örgüsünden kopmadan okuttu ya la kendini

Günaydın herkese
1Q84'ün artık bugün bitmesini isteyenlerdenim ben de. 1125. sayfadayım. İşler biraz sakin olursa bugün işyerinde, olmazsa akşam evde mutlaka biter. Sonra da yeni kitabımı seçerim
Gerçi Nisan ayında da Peregreine'ın 2. ve 3. kitaplarını okuyacağım, araya başka kitaplar da alırım mutlaka. Verimli ve keyifli bir Nisan ayı geçirirm umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…