- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.061
kafanı dağıtacak bir şeyler yap canım hatta film falan izle şöyle komikli eğlenceli falanSordugunuz icin tesekkur ederim kizlar. Yapilan bir hareket cok agirima gitti! Canim cok sıkkındı. Hala da moralsizim. Hicbirsey de okumak istemiyor canim. Belki cerez birseyler okumaliyim.minerva1988 , @ispanakliborek kalp ben.
Evet sanirim geyik seylerle biraz vakit gecirip yaranin kabuk baglamasini beklemeliyim Basganim bize sahip cik ilgilen.kafanı dağıtacak bir şeyler yap canım hatta film falan izle şöyle komikli eğlenceli falan
takma kafana, her çeşit insan var etrafımızda
M Muallimemektepli hosgeldin. Daimi olmani diliyor, guzel paylasimlarini bekliyorum. Kafkanin benim de en sevdigim kitabi Dönüşümdür.
Tehlikeli oyunlari okuyanlar var şu anda ve de bitirenlerNisan ayında neyi okuyoruz liste dışında o halde :))
Çözüme kavusturqbildin mi peki. Kendini yıpratmadan inşallah çözersinSordugunuz icin tesekkur ederim kizlar. Yapilan bir hareket cok agirima gitti! Canim cok sıkkındı. Hala da moralsizim. Hicbirsey de okumak istemiyor canim. Belki cerez birseyler okumaliyim.minerva1988 , @ispanakliborek kalp ben.
Başganınız sizler için varEvet sanirim geyik seylerle biraz vakit gecirip yaranin kabuk baglamasini beklemeliyim Basganim bize sahip cik ilgilen.Saka bir yana tesekkur ederim Melindacigim.
Aynen bi sürü kelimeye ben ekşi sözlükten fln bakmistimİlk defa Hakan Günday okuyorum. Malafaya başladım. İnternetten malafa okuma kılavuzu diye birşey buldum. Anlamadığım kelimelete oradan bakıyorum.
Sayfa 55
Ben de Google a yazarak öğrenmeye çalışırken karşıma malafayı okuma kılavuzu diye bir sayfa çıktı. Oradan bakıyorum.Aynen bi sürü kelimeye ben ekşi sözlükten fln bakmistim
1q84 950 lerdeyim mart ayında bitmeyecek. Nisana sarkar büyük ihtimalle. Nisandaki ortak okuma kitabinin ilki var bende sadece merak edersem devamını alırım diye düşündüm. Daha çok okumayı istedğim kitaplarım var
Aynen ben de öyle yapacağım1q84 950 lerdeyim mart ayında bitmeyecek. Nisana sarkar büyük ihtimalle. Nisandaki ortak okuma kitabinin ilki var bende sadece merak edersem devamını alırım diye düşündüm. Daha çok okumayı istedğim kitaplarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?