Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese günaydın... huzursuzluk bitti çok beğendim. Zülfü livaneli her zamanki gibi yormadan sıkmadan akıcı diliyle güzel bir okuma keyfi yaşattı. Kitabı bitireli bir hafta oldu neredeyse ama cenazemiz dolayısıyla şehir dışındaydım uğrayamadım buralara... şimdi hasan ali toptaş - sonsuzluğa nokta ya başlıyorum. Umarım bu da keyifle biter... iyi okumalar herkese

Gunaydin herkese
Ahmet umit -bir ses boler geceyi kitabini bitirdim.genel olarak okunmasini tavsiye ederim ama elestiri yapilmasi gerekirse sanki yarim kalmis bir kitap gibi olmus .kurgusu ,anlatimi cok guzel .urkutucu bir olayin icinde ,kahramanin gecmise donup ,hesaplasmalari tam yerinde olmus .bence tek ve encok eksik olan deginmek istedigi olaylarin derinine inememis .yazarin bildigi ,sentez yaptigi cok sey varmis ama bunlari toparlayip sunamamis sanki...
Yinede bence severek okunacak bir kitap

Dusunce Cetesi icin kesinlikle yanlis bir zaman oldu. Zaten garip basladi bir ordan bir burdan anlatiyor, surekli dalip gidiyorum. Kitabi baska bir zaman okumak uzere birakiyorum.

Ben biraz Uşikava'dan sıkılıyorum sanırım. Adamın tipi zaten aşırı itici tarif etmişler, bide aynı şeyi anlatıp duruyor. Umarım kilit bir rolü vardır da bu kadar baydığına değer

Ay burda bir şey söylerdim de hadi moralini bozmayayım. Belki de kandırıyor da olabilirim, bilemedim. Sen bana bakma oku kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…