- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.421
Günaydın kızlarNasılsınız?
Buluşmalar olmuş ne güzel. Resimlerinizi gördüm. Hepiniz birbirinizden güzelsiniz maşallah.
Birgün banada kısmet olur belki.. Kapadokyaya gelirseniz.
Birkaç gündür giremedim kusura bakmayın. Tüp bebek işlemlerine başladık. Hem heyecanlıyum hemde çok korkuyorum.Dualarınızı bekliyorum.
İnci memed1 bitti ve burada memedimmmm diye benimseyenleri şimdi daha iyi anlıyorumBende çok sevdim memedi. Nisan ayının ortak kitabı Bayan Peregrineye başladım akıcı bir kitaba benziyor ama oturup okuyamadım sayfa 35 sanırım
Günaydın, geçen hafta okuma açısından pek verimli bir hafta değildi benim için ama açığı bu hafta kapatacağım inşallah.Yeni kitabım 22/11/63 .İyi haftalar.
Günaydın Kızlar
İyi Haftalar
@__Dalida__ hakkınız da hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin.
İnce Memed 4 ve Gizli Anların yolcusu devam ediyor ikisi de bu hafta biter nisan girdi içimde kelebekler açtı sanki
Bir de bugün oğlumun doğum günü 2. yaşına girdi
HoşbuldumTeşekkür ederim.
Hoşgeldin
Teşekkür ederim.Daha kitabın başındayım ama şimdiden çok güzel ilerliyor.Dizisine de bakarım mutlaka.En sevdiğim kitaplardan biridir 22/11/63. Dizisini de çektiler hatta.
Keyifli okumalar
Teşekkür ederim.Daha kitabın başındayım ama şimdiden çok güzel ilerliyor.Dizisine de bakarım mutlaka.
nickelanjelo iyi ki doğmuş paşa
Minik paşaya nice mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar dilerim
geçmişi okudum geldim
nickelanjelo iyi ki doğmuş tatlı oğluşun, çok güzel bir ömrü olsun inşallah
haftasonu tehlikeli oyunları bitirebilseydim algernona başlayacaktım ama bitiremedim
tehlikeli oyunlar sayfa 360, bugün biter inşallah
@__Dalida__ cığım hayırlı olsun sen bu ara bol bol oku kafan rahat olsun :)
nickelanjelo oğluşunla birlikte mutlu yıllar :)
çok geçmiş olsun
@sermin1982 hayırlı olsun. Rabbim hayırlı kazançlar versin.
@__Dalida__
Rabbim tez vakitte kucağını doldursun. Bu duyguyu tüm isteyen kadınlara nasip etsin.
Hakkında Hayırlısı olsun
Sağlıkla sıhhatle güzel günler görürsünüz inşallah
Ben de hiç sevmem.Mecburiyetten okuyacağım zaten
Amin canım sağol.Gerçi daha 3 sene var en az ama sürece başlıyorum işte.
Hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım.
Bol kazançların, huzurla çalışacağın işlerin olsun.
İnşallah Allah tez zamanda nasip eder.
Merhaba kızlar
Ben de buranın bir baykuşuyum, kendimi hatırlatayım, unutulmayayım, giremedim son birkaç gündür.
Öncelikle yeni gelenler hoş gelmiş. Hasta olanlara da çok çok geçmiş olsun diyorum.
@minerva_asmunikal_ ve xyzt-5544 buluşmanızı en çok ben kıskandım, hadi itiraf ediyorum. Umarım sizi görmek bana da nasip olur. Bu arada Mürebbiye benim de hala bitmedi cesmim.
@N-A-R sevdicekim o kadar güzel zaman geçirdim ki hem sana hem de tatliş annişine çok teşekkür ederim. İnşallah her daim yolumuz kesişir ve mutlu zamanlar geçiririz.Ayrıca prenses halinle görmek seni ilk bana nasip oldu, nişanlın kıskansın.
@__Dalida__ hayırlısı olsun canım, en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah. Rabbim gönlünüze göre versin.
@sermin1982 hayirli olsun.insallah sorunsuz ,istedigin birgun gecirirsin
@__Dalida__ tedavi surecin sıkıntısiz gecsin insallah ve tez zamanda meleginin kokusunu duymak nasip olsun canım
Bildirimimi yapayim ;ayse kulin -kopru 56.sayfa. merak ediyorum ,oturup saatlerce okumak istiyorum ama malesef ev isleri ve cocuklarin sinavlari var
Günaydın Kızlar
İyi Haftalar
İnce Memed 4 ve Gizli Anların yolcusu devam ediyor ikisi de bu hafta biter nisan girdi içimde kelebekler açtı sanki
Selam kızlar
hafta sonu hiç okuyamadım ama bol bol gezdim ve spor yaptım
bir hafta kadar çok giremeyeceğim yarın annemin günü var 25 kişi gelecek bana bugün erken çıkıp hazırlık yapacağım. çarşamba da toplantım var Nevşehir'e gideceğim 3 gün, çok giremem muhtemelen yeni kitaba da başlayamıyorum en erken çarşamba başlarım.
@__Dalida__ cığım hakkında hayırlısı inşallah her şey çok güzel olur
canım demek başladınız ha, ay hayırlı olsun ya, çok güzel geçsin her bir aşaması inşallah
@__Dalida__ cığım hayırlı olsun sen bu ara bol bol oku kafan rahat olsun :)
nickelanjelo oğluşunla birlikte mutlu yıllar :)
Günaydın Kızlar
İyi Haftalar
Hepinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim kızlar
hayırlı olsun canımGünaydın kızlarNasılsınız?
Buluşmalar olmuş ne güzel. Resimlerinizi gördüm. Hepiniz birbirinizden güzelsiniz maşallah.
Birgün banada kısmet olur belki.. Kapadokyaya gelirseniz.
Birkaç gündür giremedim kusura bakmayın. Tüp bebek işlemlerine başladık. Hem heyecanlıyum hemde çok korkuyorum.Dualarınızı bekliyorum.
İnci memed1 bitti ve burada memedimmmm diye benimseyenleri şimdi daha iyi anlıyorumBende çok sevdim memedi. Nisan ayının ortak kitabı Bayan Peregrineye başladım akıcı bir kitaba benziyor ama oturup okuyamadım sayfa 35 sanırım
mutlu yaşları olsun kuzununGünaydın Kızlar
İyi Haftalar
hayırlı olsun canım
Benimle buluşmak yetmedi tabi sana, üstüme gül mü koklayacaksın hayın
mutlu yaşları olsun kuzunun
Hayırlısıyla inşallah kucağına alırsınHepinize çok teşekkür ederim. Kitap topiğini bebek topiği yapmak istemem ama paylaşmak istedim.Kusura bakmayın.İnşallah _meLinDa_ kuzumunda benimde isteyen herkesinde bebişi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?