- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.441
oy maşallah kocaman oluyorlar 2 yaş krizleri nasıl pazar günü ablamda kaldım bir çocuk her şeye mi bağırırdaha 20 aylık
Musmutlu yaşları olsun inşallah
hayırlı olsun canım
Benimle buluşmak yetmedi tabi sana, üstüme gül mü koklayacaksın hayın
mutlu yaşları olsun kuzunun
daha başındasın çok güzelleşecek bu adamın hayatında bunlar mı olmuş diyeceksinKürk Mantolu Madonna'da 23. sayfadayım çok ilgimi çekti. Raif Efendi'ye aşırı üzülüyorum ya gelen geçen öteliyo adamı
keyifle oku
daha başındasın çok güzelleşecek bu adamın hayatında bunlar mı olmuş diyeceksin
aa sonu sürpriz olsunEvet dili çok akıcı. Evde daha hızlı okurum diye düşünüyorum. Sonu kötü mü peki?
aa sonu sürpriz olsunbenim ilk okuduğum Sabahattin Ali kitabıydı başta ağırdır diye bende korkmuştum ama su gibi akıp gitti
Aaa bana günümde almıştı, daha okumadım. Bayan Peregrine'ye başladım, yoksa peşine takılırdım.
Bende mi okusam acaba. Uzun zaman önce okudum. Herkese tavsiye ediyorum bakayım tavsiyeye layık mı
ben bugün okuyamıyorum kitap, siz de okumayın
ben bugün okuyamıyorum kitap, siz de okumayın
bir günlüktü onlarSen beni aldattın ama
ya bilsem önceden duyururdum ama başlamam çok ani olduAaa bana günümde almıştı, daha okumadım. Bayan Peregrine'ye başladım, yoksa peşine takılırdım.
oku oku, sinir oluyorum şu an başkanaBende mi okusam acaba. Uzun zaman önce okudum. Herkese tavsiye ediyorum bakayım tavsiyeye layık mı
üstüme alındım sinir oluyorum başkana demişin ya kankibir günlüktü onlar
Sen her memleket ziyaretinin gülü olacaksın
ya bilsem önceden duyururdum ama başlamam çok ani oldu
oku oku, sinir oluyorum şu an başkana
Merhaba. ben yeni gördğm neşeli günlerde okuyun sen ve tatlı oğlun.Eki Görüntüle 1975514 Eki Görüntüle 1975515
İyi akşamlar arkadaşlar.
Kalbi güzel kendi güzel sevgili arkadaşımDonukPudra m bana bu güzel hediyeleri yollamış.
Oğlumu da unutmamış.
İnanılmaz duygulandim.
İyiki varsın canım. İyiki...
üstüme alındım sinir oluyorum başkana demişin ya kanki
korktum bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?