- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.401
Günaydın kızlarNasılsınız?
Buluşmalar olmuş ne güzel. Resimlerinizi gördüm. Hepiniz birbirinizden güzelsiniz maşallah.
Birgün banada kısmet olur belki.. Kapadokyaya gelirseniz.
Birkaç gündür giremedim kusura bakmayın. Tüp bebek işlemlerine başladık. Hem heyecanlıyum hemde çok korkuyorum.Dualarınızı bekliyorum.
İnci memed1 bitti ve burada memedimmmm diye benimseyenleri şimdi daha iyi anlıyorumBende çok sevdim memedi. Nisan ayının ortak kitabı Bayan Peregrineye başladım akıcı bir kitaba benziyor ama oturup okuyamadım sayfa 35 sanırım
Buluşmalar olmuş ne güzel. Resimlerinizi gördüm. Hepiniz birbirinizden güzelsiniz maşallah.
Birkaç gündür giremedim kusura bakmayın. Tüp bebek işlemlerine başladık. Hem heyecanlıyum hemde çok korkuyorum.Dualarınızı bekliyorum.
İnci memed1 bitti ve burada memedimmmm diye benimseyenleri şimdi daha iyi anlıyorumBende çok sevdim memedi. Nisan ayının ortak kitabı Bayan Peregrineye başladım akıcı bir kitaba benziyor ama oturup okuyamadım sayfa 35 sanırım
Bende en çok Bilinmeyen Bir Kadının Mektubunu sevmiştim
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur
Hayırlı olsun hakkında. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun bebeğinize.
Kapadokyalı mısınız?
Hayırlısı olsun inşallah sizin için canım
Onu ben de çok sevmiştim. Ama favorim Satranç
çok geçmiş olsunCanım çok teşekkür ederiz oğluşum ve kendim adıma
İğne vurdurdum. İyi idim ama şimdi ateşim çıkmaya başladı yine. Halsizlik de var. Çok teşekkürler
Hakkında Hayırlısı olsunGünaydın kızlarNasılsınız?
Mutlu pazarlar, bol okumalar sevimli baykuşlarım
@Papatya çok geçmiş olsun canım, havalar değişken tam hasta olmalık
bir civciv annesi hoşgeldin
Skosnob ben de kişisel gelişim hiç sevmem ama inşallah sen faydasını görürsün
mutlu pazarlar kızlar
@Papatya geçmiş olsun bende grip olmuşum hep havalardan
Skosnob inşallah olur terfi
bir civciv annesi hoşgeldiniz
İyi geceler arkadaşlar. Sınavım için son 7 gün. Haftaya pazar günü görüşürüz inşallah. Kafam rahat bir şekilde normal hayata döneceğim inşallah. Öpüyorum sizleri.
Günaydınlar
Bugün benim büro açlışım varBenim için dua edin. Bir aksilik çıkmadan atlatayım
Teşekkür ederim kızlar
Evet kapadokya bölgesindeyim. Turistlik bölgelere 30-40 dk uzaklıkta
Giresun ya da Tranzonda olan varsa biz de buluşabiliriz
Ay ne güzel, bayılırım oralara. Ben yazın gitcem oraya, bir düğünümüz var.
Sen de oralı mısın? Bayılırım Trabzon'a
Günaydın Kızlar
İyi Haftalar
@__Dalida__ hakkınız da hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin.
İnce Memed 4 ve Gizli Anların yolcusu devam ediyor ikisi de bu hafta biter nisan girdi içimde kelebekler açtı sanki
Bir de bugün oğlumun doğum günü 2. yaşına girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?