Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hayırlı olsun hakkında. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun bebeğinize.
Kapadokyalı mısınız?

Hayırlısı olsun inşallah sizin için canım

Bende en çok Bilinmeyen Bir Kadının Mektubunu sevmiştim

Onu ben de çok sevmiştim. Ama favorim Satranç

Günaydın..
Hafta sonu çok harikaydı.
__giz__ ciğimle görüştük. Çok seviyorum Sevdicek seni. Yolun hep düşsün ben neredeysem oraya.

Haftasonu 1q84 okuyamadım biter mi acaba Onun yerine Ergenlikten Menepoza Montignac Kadına Özel kitabını okudum ve bitirdim. Çok sağlıklı besleneceğim ayol

Canım çok teşekkür ederiz oğluşum ve kendim adıma

İğne vurdurdum. İyi idim ama şimdi ateşim çıkmaya başladı yine. Halsizlik de var. Çok teşekkürler
çok geçmiş olsun

@sermin1982 hayırlı olsun. Rabbim hayırlı kazançlar versin.

@__Dalida__
Rabbim tez vakitte kucağını doldursun. Bu duyguyu tüm isteyen kadınlara nasip etsin.

Hakkında Hayırlısı olsun
Sağlıkla sıhhatle güzel günler görürsünüz inşallah

Ben de hiç sevmem.Mecburiyetten okuyacağım zaten

mutlu pazarlar kızlar
@Papatya geçmiş olsun bende grip olmuşum hep havalardan
Skosnob inşallah olur terfi
bir civciv annesi hoşgeldiniz

Amin canım sağol.Gerçi daha 3 sene var en az ama sürece başlıyorum işte.

İyi geceler arkadaşlar. Sınavım için son 7 gün. Haftaya pazar günü görüşürüz inşallah. Kafam rahat bir şekilde normal hayata döneceğim inşallah. Öpüyorum sizleri.

Hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım.

Günaydınlar
Bugün benim büro açlışım varBenim için dua edin.Bir aksilik çıkmadan atlatayım

Bol kazançların, huzurla çalışacağın işlerin olsun.

İnşallah Allah tez zamanda nasip eder.

Merhaba kızlar

Ben de buranın bir baykuşuyum, kendimi hatırlatayım, unutulmayayım, giremedim son birkaç gündür.

Öncelikle yeni gelenler hoş gelmiş. Hasta olanlara da çok çok geçmiş olsun diyorum.

M minerva _asmunikal_ ve xyzt-5544 buluşmanızı en çok ben kıskandım, hadi itiraf ediyorum. Umarım sizi görmek bana da nasip olur. Bu arada Mürebbiye benim de hala bitmedi cesmim.

N-A-R sevdicekim o kadar güzel zaman geçirdim ki hem sana hem de tatliş annişine çok teşekkür ederim. İnşallah her daim yolumuz kesişir ve mutlu zamanlar geçiririz. Ayrıca prenses halinle görmek seni ilk bana nasip oldu, nişanlın kıskansın.

@__Dalida__ hayırlısı olsun canım, en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah. Rabbim gönlünüze göre versin.

sermin1982 hayirli olsun.insallah sorunsuz ,istedigin birgun gecirirsin
@__Dalida__ tedavi surecin sıkıntısiz gecsin insallah ve tez zamanda meleginin kokusunu duymak nasip olsun canım

Bildirimimi yapayim ;ayse kulin -kopru 56.sayfa. merak ediyorum ,oturup saatlerce okumak istiyorum ama malesef ev isleri ve cocuklarin sinavlari var

Selam kızlar
hafta sonu hiç okuyamadım ama bol bol gezdim ve spor yaptım
bir hafta kadar çok giremeyeceğim yarın annemin günü var 25 kişi gelecek bana bugün erken çıkıp hazırlık yapacağım. çarşamba da toplantım var Nevşehir'e gideceğim 3 gün, çok giremem muhtemelen yeni kitaba da başlayamıyorum en erken çarşamba başlarım.
@__Dalida__ cığım hakkında hayırlısı inşallah her şey çok güzel olur

İyi ki doğmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…