- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.381
Ben seriyi sevmiştimÖzgürlüğün Elli Tonu bitti. Son sayfaları su gibi akıp gitti ama pek beğenmedim sanki.
İyi geceler
Ben seriyi sevmiştim
Sağol Serbest Muhasebe Mali MüşavirHayırlı olsun ne üzerine ?
kanki escobar'ın kaçırdığı gazeteciler var ya o olayı anlatıyololiss kanki kitap escobar ı mı anlatıyo
Ben narcos çok sevmiştim
Kitaba büyük merak duydum iyi mi ama kankim anlamamışsa ben de anlamam muhtemelen
Hayırlı olsun umarım sorunsuz geçer.Sağol Serbest Muhasebe Mali Müşavir
Günaydın ve mutlu haftalar kızlar
Haftasonunun kitap okuma tembeli geldi
Cumartesi günü_asmunikal_ cığım ve minerva1988 cığım ile muhteşem bir gün geçirdik Beni ortak okumalardan geri bırakmamak için çok güzel iki kitap hediye ettiler.
Ferit Edgü - Hakkari'de Bir Mevsim ve Hasan Ali Toptaş - Kuşlar Yasına Gider
Sıranın bu kitaplara gelmesini merakla bekliyorum.
Dün de keyif günüydü. Önce sabah uzun bir yürüyüş yaptık eşimle, sonra da güzel bir kahvaltı. Ardından diziler filmler derken yatmadan kısa bir öykü okuma fırsatı buldum ancak. Bugün Stefan Zweig - Mürebbiye kitabını bitireceğimi umuyorum.
Algernon'a Çiçekler ise çok güzel ilerliyor. Bayıldım kitaba
Günaydın başkuşlar
1q84 3.kitap.
algerona çiçeklere başladım
minerva1988 ve xyzt-5544 cığımla güzel bir gün geçirdim size çok seviyorum
ispanakliborek bir kaç gün içinde yapıcaz seni baykuş
bir civciv annesi melinda baykuş gerekli açıklamaları yapmış bana gerek kalmadan. Birinci sayfayı okumanızı isteyeceğim
sermin1982 hayırlı olsun bol kazançlar getirsin.
Zweig kitaplarını çok akıcı buluyorum, bitirdiğinde düşüncelerini okumak isterim. Mürebbiyeyi henüz okumadım
Ben de çok severim Stefan Zweig okumayıAkıcı olduğu kadar da dinlendiriyor ve akılda kalıyor.
Mürebbiye 4 farklı öyküden oluşuyor. İkisini okudum. Farklı konular ve güzel anlatımlar var. Seviyorum
Günaydın kızlarNasılsınız?
Buluşmalar olmuş ne güzel. Resimlerinizi gördüm. Hepiniz birbirinizden güzelsiniz maşallah.
Birgün banada kısmet olur belki.. Kapadokyaya gelirseniz.
Birkaç gündür giremedim kusura bakmayın. Tüp bebek işlemlerine başladık. Hem heyecanlıyum hemde çok korkuyorum.Dualarınızı bekliyorum.
İnci memed1 bitti ve burada memedimmmm diye benimseyenleri şimdi daha iyi anlıyorumBende çok sevdim memedi. Nisan ayının ortak kitabı Bayan Peregrineye başladım akıcı bir kitaba benziyor ama oturup okuyamadım sayfa 35 sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?