- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.561
3te bana da haber verin.bebeklerSüpersin bu arada benim peregrine bitiyor, yarın başlayalım mı 2'ye ?
Mürebbiye'yi bu akşam bitiririm, Algernon'a Çiçekler'de yarın biter sanırım. O zaman yarın her iki koldan da ikinci kitaba başlarım ben de
3te bana da haber verin.bebekler
Sen e kitap mi okuyorsun kuzu algernonuMürebbiye'yi bu akşam bitiririm, Algernon'a Çiçekler'de yarın biter sanırım. O zaman yarın her iki koldan da ikinci kitaba başlarım ben de
Kedi mektupları-oya baydar
Kedilerin dünyasını görmek adına güzel bir kitapti. Siyasî olaylardan dolayı yurtdışında surgun olanların yaşamları canımı acıttı. Ben sevdim yazarın adını ilk kez duyduğum için çok üzüldüm
__giz__
İlk üçe girenleri tebrik ederim
Yeni baykuşlar kalıcı olmanız dileğiyle,ispanakliborek @mambur @nickelanjelo
kesinlikleAlper Canıgüz bana, Hasan Ali Toptaş daloliss kankama reklam parası vermeli
yalnız cümlede çok güzel anlatım bozukluğu yaptım
Benimde yarın biter sanırım. Sırtım ağrıdığı için akşamları pek okuyamıyorumbende iyiki 1q84 ü okumuşum diyorum gerçi bitmesine 200 sayfa falan var ama bu gece inşallah biter:)
ortak okuma olmasa biraz zor okurdum :) ve çok keyif aldım gerçekten
Yaşasin seni geçicem:) tek rakibim niş:)Benimde yarın biter sanırım. Sırtım ağrıdığı için akşamları pek okuyamıyorum
Mesajını görmemişim. @_meLinDa_ ya sordum. Sağolsun cevap verdi. Tanıştığımıza memnun oldum canımİg deki benim sanırım.
O bildiğim kadarıyla henüz son sınıf değil basgan yardimcimEvet canım. O bir süre olmayacak ama listede kalmaya devam edecek. Başarılarkoza16 ygs sınavı nasıl geçti acaba
Evet koza sınavlara hazırlanıyo küçüğümüz, onu sınavları bitene kadar izinli sayalım@koza bu ay bildirim yapmamış ama bildiğim kadarıyla sınavlarından dolayı okuyamayacağını bildirmişti dimi başkanım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?