Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bir de kızlar bildirim topiğine biten kitapları toplu mu yazmamız gerekiyor yoksa tek tek mi
Daha önce sormuştun, bittiği gibi yazıyoruz demiştim
Mesela

Nisan ayı
1- x. Yazdık bildirime
Sonra 2. Kitabı bitirdik, yeni msj yazıp

Nisan ayı
1- x
2- y Diye devam ediyoruz

Daha önce sormuştun, bittiği gibi yazıyoruz demiştim
Mesela

Nisan ayı
1- x. Yazdık bildirime
Sonra 2. Kitabı bitirdik, yeni msj yazıp

Nisan ayı
1- x
2- y Diye devam ediyoruz

Ayyy sınav hazırlayıp okumakla meşgulüm bugünlerde sorduysam da hatırlamıyorum hakkını helal et

Herkese Merhaba
Stefan Zweig - Bir Kadının Yirmi Dört Saati ... sayfa 76

kalinkaselin ellerine sağlık.

M maviduvar1 ben de istikrarlıyım her ay iki kitap

@__Dalida__ hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlıkla ve hayırlısı ile bebeğin olmasını dilerim. Tez zamanda...

@LadyAtom aramıza hoş geldiniz.

bir civciv annesi aramıza hoş geldiniz.

Günaydınlar ve mutlu günler diliyorum herkese

Canım Stefan Zweig'ımın güzel kitapların biri daha bitti dün gece itibarıyla. 4 öykü vardı toplam, 3. favorimdi. Kesinlikle okunulası bir kitaptı, iyi ki okumuşum, hem de sevgili __giz__ ciğimle beraber
Algernon'a Çiçekler'de de artık sona yaklaşıyorum sanırım, 60 sayfa kaldı ve gerçekten çok sürükleyici devam ediyor. İyi ki ortak okuma olmuş da okumuşum
Bir de sabah-akşam serviste gidip gelirken okumak için, arkadaşımın hediye ettiği Tayfun Talipoğlu - Yol Hikayeleri kitabına başladım. İzlemesi kadar okuması da keyifli bir adammış, hala üzülüyorum gidişine

Gunaydin kizlar yaaa yarim yamalak okudum yazdiklarinizi bana hic bildirim gelmiyo artik. Cok da yogunlugum var hem is hem mesai sonrasi kosturuyorum antrenmanlarim da aksiyor kitaplarim da. Cok tatlisiniz hepiniz. Ozluyorum burayi. minerva1988 gecmis olsun canim. nickelanjelo saglikli bir omur dilerim kuzuna da sana da. @__Dalida__ canim insallah hayirlisi ile ve kolaylikla istegine kavusursun.
Yarin baslayacagim insallah okumaya tekrardan.
Sevgiler.

Kolay gelsin sana da canım. Kendini çok hırpalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…