Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

bu olumlu yorumlardan sonra listeme eklemesem olmaz

Algernon'a çiçekleri okumayı çok istiyorum ama temin edemedim.
Tatar Çölü
Sayfa 32

Günaydın kızlar
elenaferrante çok geçmiş olsun.

Teşekkür ediyorum

Günaydınlar kızlar
Damızlık Kızın Öyküsü'nü okumaya karar verdim ben de. Listeye bakamadım bir gidip bakayım.

Onu benim de okuyasım var. Yorumlarını alırım.

Günaydın yorma kendini. Bol gülümsemeli bir gün olsun sana

canımın içi çok teşekkür ederim

Avukatlar günün kutlu olsun melinda

Kızlar günaydın.
Osho nun kitaplarını okuyanınız var mı? Hangisini önerirsiniz :)

Bu Zihnin Geleceği ve Geleeğin Fiziği mi?
Eşim almıştı geçen ama daha okumadı. Ben de belki yazın falan okurum. Anca yaza sıra gelir çünkü

kalinkaselin _asmunikal_ liste için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık

Bu aydan sonra beni listeden çıkarabilirsiniz arkadaşlar. Hem yoğun çalışmam hem tüp bebek olayları zaten beni çok yoruyor buraya vakit ayıramıyorum. Siz okuyup üzerinde sohbetler ediyorsunuz ben katılamıyorum bile. KK"dan genel olarak ayrılmak ve hesabımı kapatmak istiyorum sadece kitap günümüzün bitmesini bekliyorum. Şimdiye kadar burdaki birçok kişiden güzel kitap tavsiyeleri aldım, beraber okumalarımız oldu hepinize teşekkür ediyorum. Kitap okuyup buraya okuduklarımı sıralamak marifet değil, burada okuduklarını konuşan sohbet eden kişiler dereceye girsin ki buranın amacı belli olsun. Bol kitaplı bol okumalı günleriniz olsun

Hakkında hayırlısı olsun

Merhaba kızlar,
evimde geçirdiğim ilk hafta olduğu için ince temizliğe giriştim. temizliği bitirirsem kitap okumaya ve ders çalışmaya devam edeceğim. şu an elimde "Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafetle Gezer" var inşallah ona başlayacağım

Senin avukat olduğunu bilmiyordum. Senin de günün kutlu olsun.
Ayrıca kararından dolayı da hakkında hayırlısını diliyorum.
İnşallah sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın.
Hayatından kitaplar ve minik yavrun hiç eksik olmasın

Algernon'a Çiçekler maalesef bitti, keşke bitmeseydi dedim. Ağladım sonunda Filmi var mı acaba?

Biraz işim var onları halledeyim Gölge ŞEhir'e başlayacağım. Hem evde hem işte okuyacağım için hızlı ilerlerim diye umuyorum. Ama önce Algernon'un etkisini atmam lazım üzerimden

Bebek tedavin inşallah çok iyi gecer ikiz mini mini cocuklarin olur:) onumuzdeki ay silerim listeden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…