- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.621
Günaydın
Zweig'in Mürebbiye'si şimdi bitti. Çok keyif alarak okudum. Duygu aktarımları çok güzeldi. Betimlemeleri beni benden aldı. Nakış nakış kalbime işledi diyebilirim.
xyzt-5544 ile birlikte başlamıştık, aynı duyguları hissederek de bitirdik. Yeniden yeni kapıları birlikte aralayalım kuzum.
Yeni kitabım:
Ransom Riggs__Gölge Şehir, 436 syf.
Ay evet, Nisan ayında da okuyarak etkinliği devam ettirelim.
Yok beybi arayı açmam, biraz okuyup ders çalışacağım.
Günaydınlar kızlar
Damızlık Kızın Öyküsü'nü okumaya karar verdim ben de. Listeye bakamadım bir gidip bakayım.
Gunaydin kizlar yaaa yarim yamalak okudum yazdiklarinizi bana hic bildirim gelmiyo artik. Cok da yogunlugum var hem is hem mesai sonrasi kosturuyorum antrenmanlarim da aksiyor kitaplarim da. Cok tatlisiniz hepiniz. Ozluyorum burayi. @minerva1988 gecmis olsun canim. @nickelanjelo saglikli bir omur dilerim kuzuna da sana da. @__Dalida__ canim insallah hayirlisi ile ve kolaylikla istegine kavusursun.
Yarin baslayacagim insallah okumaya tekrardan.
Sevgiler.
canımın içi çok teşekkür ederim
Kızlar günaydın.
Osho nun kitaplarını okuyanınız var mı? Hangisini önerirsiniz :)
şiddetle katılıyorum_meLinDa_ @__Dalida__ Avukatlar Gününüz kutlu olsun.
Ev Hanımları günü saptamayı talep ediyorumloliss
kızlar hepinizi tebrik ederim. bütün kızları tebrik ederim.İlk üçe girenleri tebrik ederim
Yeni baykuşlar kalıcı olmanız dileğiyle, @ispanakliborek @mambur @nickelanjelo
Hakkında hayırlısı olsunkalinkaselin _asmunikal_ liste için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık
Bu aydan sonra beni listeden çıkarabilirsiniz arkadaşlar. Hem yoğun çalışmam hem tüp bebek olayları zaten beni çok yoruyor buraya vakit ayıramıyorum. Siz okuyup üzerinde sohbetler ediyorsunuz ben katılamıyorum bile. KK"dan genel olarak ayrılmak ve hesabımı kapatmak istiyorum sadece kitap günümüzün bitmesini bekliyorum. Şimdiye kadar burdaki birçok kişiden güzel kitap tavsiyeleri aldım, beraber okumalarımız oldu hepinize teşekkür ediyorum. Kitap okuyup buraya okuduklarımı sıralamak marifet değil, burada okuduklarını konuşan sohbet eden kişiler dereceye girsin ki buranın amacı belli olsun. Bol kitaplı bol okumalı günleriniz olsun
kalinkaselin _asmunikal_ liste için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık
Bu aydan sonra beni listeden çıkarabilirsiniz arkadaşlar. Hem yoğun çalışmam hem tüp bebek olayları zaten beni çok yoruyor buraya vakit ayıramıyorum. Siz okuyup üzerinde sohbetler ediyorsunuz ben katılamıyorum bile. KK"dan genel olarak ayrılmak ve hesabımı kapatmak istiyorum sadece kitap günümüzün bitmesini bekliyorum. Şimdiye kadar burdaki birçok kişiden güzel kitap tavsiyeleri aldım, beraber okumalarımız oldu hepinize teşekkür ediyorum. Kitap okuyup buraya okuduklarımı sıralamak marifet değil, burada okuduklarını konuşan sohbet eden kişiler dereceye girsin ki buranın amacı belli olsun. Bol kitaplı bol okumalı günleriniz olsun
Bebek tedavin inşallah çok iyi gecer ikiz mini mini cocuklarin olur:) onumuzdeki ay silerim listeden:)kalinkaselin _asmunikal_ liste için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık
Ben çoktan sipariş verdim bileEki Görüntüle 1977709 Duyduk duymadık demeyin
Alper Canıgüz yeni kitap mı çıkarmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?