Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kalemine sağlık __giz__

Ben nedense sevmememiştim bu seriyi. Şimdi dizisi çekiliyor ama serenay Sarıkaya'yı da pek sevmediğim için diziyi de izlemiyorum. Duru karakteri için daha güzel ve alımlı bit oyuncu seçilebilirdi. Ayyyy bana ne oluyorsa

Sabahın 5.45 inde uyanıp Alper Canıgüz ü bitirdim. Ne harika bir son. Şaşırtmalara doyamamış yazar.

Sıradaki kitabım
Seray Şahiner - Kul

Yaklaşık 1,5 saatlik bir yolculuk yapacağım. Kitap kısa 151 sayfa
Bitmese bile epey yol katederim diye düşünüyorum

aaaa doğum günü müydüüüü
nasıl geçti acaba

Günaydın ve keyifli haftalar
Haftasonu küçük İstanbul yolculuğu sırasında Oğullar ve Rencide Ruhlar'ı bitirdim. Karakteri kitapta 5 yaşındaki bir çocuk olarak anlşatsa da o şekilde hayal etmekten halen zorlanıyorum Fakat kitap çok keyifliydi. Alper Canıgüz okunması gereken yazarlar listeme hemencecik girdi Beni tanıştıran @_meLinDa_ cığıma tekrardan kocaman teşekkürler
Ruhlar kütüphanesinde ise neredeyse hiç ilerleyemedim. Dün önce gezdik, sonra dizi izledik derken öylece bitiverdi hemen Sayfa 216'dayım.
Sabah işe gelirken ise Stefan Zweig - Korku kitabına ufak bir giriş yaptım. Hemen içine aldı beni. Çok seviyorum bu adamın kalemini

Ağzına sağlık, hep çok büyük keyif senin yorumlarını okumak

Zevklerimizin aynı olduğu birçok kitapta buluşmaktan dolayı çok mutlu oluyorum ben de, seviyorum seni başgan.

Teşekkür ederimm.

Ben de dizisini seyretmedim. Deniz karakteri çok uyumlu olmuş, bir onu sevdim. İlerlesin dizi de o zaman seyredebilirim.
Seriyi okumaya devam ediyorum bakalım, ne olacak.

Merhaba
Bu topiği yeni gördüm.Ben de katılmak istiyorum.
Jojo Moyes - Senden Önce Ben
yeni bitirdim.

Şimdi Sabahattin Ali- Içimizdeki Şeytan 90.sayfadayım.

Aramıza hoşgeldin inşallah daimi olursun

Senden Önce Ben bir ara çok popülerdi o yüzden elim gitmedi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…