Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hangi kredi karti kartini kullaniyosunuz???
_meLinDa_

Filmi ben de izledim ama sadece ilk kitabın filmi diye biliyorum kuzum. Hatta ikinci ve üçüncü kitap için de çekilecekmiş film. 2018 ve 2020 sanırım gösterime girme tarihi.
Ama bişey katmadığı konusunda katılıyorum sana. Çok aşırı çocuk kitabı sanki, 16 yaşlarında ergen olsam çok heyecanla okurdum

Bildirim de yapayım hemen.
Oğullar ve Rencide Ruhlar tüm sevimliliğiyle ilerliyor. Sonunda 5 yaşındaki çocuk cinayeti çözecek de ben çözemeyecem diye korkuyorum Sayfa 116'dayım. Bugün İstanbul'a gidip geleceğiz, yolda uykum gelmezse okurum, haftasonu biter belki.
Ruhlar Kütüphanesi'nde de 190'dayım. Ay bitmeden bitse yeter, sıkılmaya başladım

Günaydın kızlar
kalinkaselin biz işbankasının maximiles kartını kullanıyoruz. Avrupa için biriken millerin 1.5 katı değerinde, uzak doğu için 2 katı değerinde uçak bileti alabiliyoruz. Miller yetmiyorsa bileti almaya avans mil kullanarak borçlanıyoruz. Kullandığımız kadar avans mili 1 yıl içinde biriktirmek gerekiyor. Eğer birikmezse kalan kısım bir yıl sonra karttan çekiliyor.

O kadar işin gücün arasında kitap okumaya nasıl vakit buluyorsunuz? Hayranım doğrusu.Benim kitap okuyabilmem için okulun olmaması lazım.Çünkü aklım derslerde ve ödevlerde kalıyor,o yüzden kitaba odaklanamıyorum.Ayrıca yorgunken de okuyamıyorum.İçimi dökmek istedim.

alışkanlıkla alakalı biraz, kendimden örnek vereyim, benim hayatımda kitap okumaya vakit ayırmak diye bişey yok.
2 çocuğum var biri 4 aylık biri 1.sınıfa gidiyor, ailemden uzaktayım, hani ev işi yemek vs yardım edecek kimsem de yok.
Kimi zaman çorba yaparken okuyorum kimi zaman bebek emzirirken, çoğu zaman gece yatarken okuyarak uyuyakalıyorum.
He diyeceksin ki başka yapacak bişeyin yok mu, kpss de hazırlandım, çalıştığım dönem de oldu ama bu düzen benim için değişmedi.

Doğum yaptım 2.gün buraya bildirim yaptım düşün yani:)
Yemek yemek su içmek gibi benim için

İşte ben sizin gibi olamıyorum.Tek bir işe odaklanıyorum.Şu da var; sürekli okuyunca,4-5 kitabı ard arda okuyunca, bir süreden sonra sıkılıyorum.Kitap okumaya uzunca bir süre ara veriyorum.Özlediğimde yine 4-5 kitap okuyorum.Sonra yine ara.Bu böyle sürüp gidiyor.:)

Güçlü kadın dedikleri bu işte. Bayılıyorum sizin gibilere

Dokunmadan. Yazarın okuduğum ikinci kitabı. Tıpkı Unutma Dersleri'nde olduğu gibi bu kitapta da büyük bir heyecanla okudum. Yer yer güldüm, yer yer şaşırdım. Ama sonuçta benim için harika bir deneyim oldu bu kitabı okumak. Bu yüzden okuyun, okutun, tavsiye edin, hediye edin.

iki gün oldu elime kitap alamadım kucağımda tuttum öylece.

şimdi kalktım sınav ve proje notlarını sisteme girdim. biraz video izleyip okumaya başlarım bu sefer sanırım

Yatmadan önce okumayı dene istersen. Hem rahatlatır

Sizden örnek almam lazım. ben olumsuz bir olayda ya da sınava hazırlandığımda elime kitap alamıyorum sonra da okuyamadığım için üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…