Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yeni kitabıma karar veremiyorum.
P PembePaltolu gibi Damızlık Kızın Öyküsü nü mü okusam, yoksa bir garip oblomov gibi Pal Sokağı Çocukları mı okusam?

Yardım lazım kızlar

Damızlık kızın öyküsü için bir şey diyemeyeceğim ama Pal Sokağı Çocuklarını öneririm ben ara ara sıkıldım ama genel itibariyle güzeldi. hatta ağladığım kısımlarda oldu

İyi ki doğmuş prenses mutlu yaşları olsun. Senin de anneliğinin ilk yılı kutlu olsun.

Yeni işinde de başarılar dilerim.

Yok be yavrum kötü geçti ama yapacak bir şey yok.

hayatin_anlami hoşgeldin@PambukPrensess kızının doğumgününü kutlarım, hayırlı yaşlar diliyorum.

yezdaasya Aymatovla tanışma kitabımdı o benim. Sonra bir sürü kitabını alıp okudum.

xyzt-5544 Aymatov gibi bu kitap da benim Alper Canıgüz ile tanışma kitabım. Eşim okumamı çok istemişti. Ve çok beğenmiştim.

Skosnob Siyah Kan favori Grange kitabım

Hayırlı haftalar
Belki aylardan sonra bol okumalı bir hafta sonu geçirdim çok şükür. İnce Memed serüveni bitti baya alışmıştım karakterlere İnce Memed, Hürü ana, Ferhat hoca hepsi o kadar güzel işlenmiş ki sevdiklerimden ayrılmış gibiyim.
İnce Memed den sonra oğlumun bayılarak okuduğu Şermin Çarkacı-Dedemin Bakkalına başladım sf 99 dayım.
Yanıma da Gurur ve Ön Yargıyı aldım.
@hayatin_anlami hoş geldin keyifli okumalar dilerim.
PambukPrensess nice mutlu yaşlar dilerim küçük prensese

O kitabı çok beğenmiştim

Ben de sevdim.

En azından geçti gitti canım. Düşündüğün kadar kötü çıkmaz umarım sonuç.

Amaaaannnn diyorum kuzu:)

N-A-R çığımın güzel zevki:)

Tam da sevdiğim tür. Sonunu heyecanla merak ediyorum.

Canım Aliye Ruhum Filiz bitti, çok güzeldi ama yarım kaldı sanki, içimde Sabahattin Ali Biyografisi okuma isteği doğurdu, daha çok bilgi edinmek istiyorum hakkında
yarın baya yollarda olucam midem bulanmazsa rahat okurum gibi ama yanıma Azil'i mi alsam yoksa daha rahat okunur bi şey mi alsam bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…