Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok hızlısın beybi.
Merak ettim şimdi, öyle güzel şeyler söyledin ki. Heyecanla okumayı bekliyorum.

Özellikle kitabın yarısından sonrası su gibi aktı. Sabah serviste okuyordum kitap bitene kadar elimden bırakamadım ofiste okumaya devam ettim
Senin yorumlarını da merakla bekliyorum
Filozof__Prenses DonukPudra sizler de okuyorsunuz değil mi kızlar

günaydın kızlar
azil sayfa 80 küsür ilk sayfalar biraz zor okunuyordu ama şimdi baya sardı gibi bugün baya yollarda olucam bitiririm diye umuyorum

korku benim favori Stefan Zweig kitabım

Günaydın
Katyanın yazı bitti. Akıcı hızlı giden bir kitap. Sonunda ters köşe yaptı doğrusu. Hiç beklemiyordum.
Doğumgünü ve yeni işimle ilgili dilekleriniz için teşekkürler.
Yeni işimi de eskittim. Beklentilerimi karşılamayacağını gördüğüm için daha fazla bana emek verilsin istmedim. Bugün arayıp devam etmeyeceğimi bildirdim.

Selam kızlar.
Zorba'ya devam

Hasan Ali Topbaş ve Sezgin Kaymazdan tavsiye ettiğiniz kitaplarınız var mı
Bunun dışında tavsiye ettiğiniz

Sezgin Kaymaz Bakele öykü kitabını okudum. Çok güzel öyküler var içinde,
Bir de Lucky için güzel yorumlar gördüm

güneşli bir İzmir sabahından herkese günaydın buraları çok boşladım uyku beni mafetti akşam hiç kitap okuyamıyorum desem yeridir. inşallah herkes iyidirGölge Şehir'e ufak bir giriş yaptım. bakalım bu kitapta ne gibi maceralar beni bekliyor

Zweig -Korku bitti.

Korku temasını bir kadının hayat kesiti ve aldatma konusunun üzerinden işlemiş. Öyle ki kocasını aldatan bir kadının şantaj ile korku kapanına kısılmasını, zamanla boğulmasını ve kocasının merhamet ve tüm anlayışına rağmen işlediği günahları bir türlü itiraf edemeyişinden kaynaklanan ruhsal değişimin zihinde yarattığı birikimlerini, bizleri de içine alarak analiz etmiş .

Beğendim.

Sonunu tahmin etmiş miydin kuzu?

Spoilerr giz buraları da okuma
Ben adamın sürekli konuyu oraya getirmesinden bi işgillendiydim ama Türk kültüründe bu durumda direk vurdukları için garipsedim tabi
Ya ben kadinin davranislarindan semptomlarindan dedim heralde supheleniyor diye ama aynen sonu tuhaf.
Ve kadinin yerinde olsam o sinir harbini yasattigi icin adami bosardim
Illa en uç seyi yapmasi mi gerekiyordu kadinin ..adamin itiraf etmesi icin.
Mektup yazsaydi bari.

Bu kitap okurken bana Sadakatsiz filmini animsatti.
Bunu yoruma yazcaktim unuttum ..

Spoillleerrr Giz okuma

Tüm karakterler tuhafsa demek kitapta
Ama duygu yoğunluğunu aktarması müthişti gerçekten. Bir ara kendim aldatıyormuşum da yakalanmak üzereymişim gibi korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…