- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.701
dün gece Neva çok ateşlendi gece hiç uyuyamadım,sabah da doktora gittik çok bişey yok dedi ama bide bana sor
dün güya yollarda azil okuycaktım ama mide bulantısından hiç okuyamadım, 160. sayfadayım ama açıkçası çok anlayamıyorum çooook çoook dikkat vererek okumak gerekli sanırım
Geçmiş olsun canım. Havalar çarptı heraldedün gece Neva çok ateşlendi gece hiç uyuyamadım,sabah da doktora gittik çok bişey yok dedi ama bide bana sor
dün güya yollarda azil okuycaktım ama mide bulantısından hiç okuyamadım, 160. sayfadayım ama açıkçası çok anlayamıyorum çooook çoook dikkat vererek okumak gerekli sanırım
çok geçmiş olsun güzel kuzuyadün gece Neva çok ateşlendi gece hiç uyuyamadım,sabah da doktora gittik çok bişey yok dedi ama bide bana sor
dün gece Neva çok ateşlendi gece hiç uyuyamadım,sabah da doktora gittik çok bişey yok dedi ama bide bana sor
Çok geçmiş olsun canım ateş en korktuğum şey bir daha tekrarlamasın inşallah
Geçmiş olsun canım. Havalar çarptı heralde
çok geçmiş olsun güzel kuzuya
çok teşekkürler kızlarÇok geçmiş olsun sizlere canım, şimdi iyidir inşallah Neva
teşekkürler :)_Cassandra_ geçmiş olsun canım
Sapiens bitti. Ben de bittim. Homo Deus u da yazın falan anca okurum. Zihnimi dinlendirmem lazım
Damızlık Kızın Öyküsü ne devam. Hedefim ay bitmeden bitirmek
Allernon'a Çiçekler son 70 sayfa falan kaldı çok beğendim vakit olsa keşke daha uzun okusam
Öğleden sonrası bol ekşınlı geçti. Ergenuslarım birbirine girdi nöbetçiydim, boş dersimde koşuşturdum okuyamadım.
Eve yeni girdim biri benim yerime okusa da ben de dinlesem
Çok yorgunum
Kitap okumak görev olmadığı için önce dinlenir sonra okursun sen de acelesi yok
cok gecmis olsunKul kurar hayat gülermiş.
Dün kayınpederim kalp krizi geçirdi. Bütün gece hastanedeydik.
Hayat çok garip gerçekten kızlar. Evde oturup çay içip kitap okumak bile o kadar büyük bir huzur ve nimet ki aslında. Hayatın içinde ne "an"ları kaçırıyoruz böyle. Oysa birazdan başımıza ne geleceği bile belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?