- 12 Aralık 2013
- 841
- 1.562
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.741
Geçmiş olsun. Tam hastalık havası bu havalar
size de cok gecmis olsun
_Cassandra_ cok ama cok gecmis olsun. Ah su mevsim gecisleri fena.
_Cassandra_ cok gecmis olsun insallah biran evvel iyilesir melegin
@Skosnob Geçmiş olsun Allah acil şifa versin. O kadar haklısın ki. Dünyada en büyük zenginlik kesinlikle sağlık.
_Cassandra_ çok geçmiş olsun melege.
Bilmez miyim.. evlat demek neredeyse mutluluk kadar endişe ve korku demekmiş.
Allah hepimizin yavrusunu korusun .
Şu hastalık mevsimi bitseydi fe rahatlasaydı kuzular. Çok geçmiş olsun Neva'cığa da.
_Cassandra_ çok geçmiş olsun yavrucuğuna
aynı konuda okumadıysan Sevdalinka öneririm çok daha yoğun ve çok daha bilgi verici bir kitapGünaydınlar. İncir Kuşları sayfa 253. Konusu kurgu olmayan, bizzat savaşta yaşanan gerçekler, acı verici. Ama çok basit bir dille yazılmış, daha duygu yüklü olabilirdi..
Kul kurar hayat gülermiş.
Dün kayınpederim kalp krizi geçirdi. Bütün gece hastanedeydik.
Hayat çok garip gerçekten kızlar. Evde oturup çay içip kitap okumak bile o kadar büyük bir huzur ve nimet ki aslında. Hayatın içinde ne "an"ları kaçırıyoruz böyle. Oysa birazdan başımıza ne geleceği bile belli değil.
Ergenuslarla işiniz zor Allah kolaylık versin. 2 hafta önce özel toplantıya çağırdılar bizi de erkek öğrenciler iyicene azıttılar diyeÖğleden sonrası bol ekşınlı geçti. Ergenuslarım birbirine girdi nöbetçiydim, boş dersimde koşuşturdum okuyamadım.
Eve yeni girdim biri benim yerime okusa da ben de dinlesem
Çok yorgunum
çok teşekkürler kızlar dün yine biraz ateşi vardı ama morali hali iyiydi bende iyi oldum hemen
gerçekten havalar çok kötü biz bile hasta oluyoruz minik yavrucaklar napsın
sağol canımGeçmiş olsun canım, Allah şifa versin Neva'cığa
Günaydınlar
Efendi ile Uşağı bittiYeni kitabım Siyah Kan /Jean-Chrıstophe GRANGE daha önce bu kitabı okuyan var mı
Benim okuduğum ilk Grange kitabıydı. Yazarın kurgusunu ilk okumada tahmin etmek mümkün değil bu da keyif veriyor.Günaydınlar
Efendi ile Uşağı bittiYeni kitabım Siyah Kan /Jean-Chrıstophe GRANGE daha önce bu kitabı okuyan var mı
O bende de ve yaklaşık 2 yılı aşkın süredir bekliyor
Günaydınlar herkese
Ben de dün Tarık Tufan Şanzelize Düğün Salonu'na başladım ve başlar başlamaz çok sevdim
Günaydınlar
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
Ergenuslarla işiniz zor Allah kolaylık versin. 2 hafta önce özel toplantıya çağırdılar bizi de erkek öğrenciler iyicene azıttılar diye
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin Neva'cığa
Kitap Severlerin Buluşma Noktası Bildirim Topiği listesinde ismim yok ne zaman ekleneceği konusunda bilgi verebilir misiniz
Seda Sayan gibi gireceğim ama kızlar GÜÜÜÜNAAAAYDIIIIIN
Bugün Freazya'ya başlayacağım inşallah
Okuduğun kitapları genel olarak ilk defa senden duyuyorum. Seçimini nasıl neye göre yapıyorsun merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?