Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar.
Dün yoğundum çok fazla kitap okuyamadım.
Bugün daha rahatım okuyabileceğim umarım. Ay bitmeden Ruhlar Kütüphanesi bitmeli.
Bir İdam Mahkumunun Son Günü'nde ise önsözü okurken midem bulandı, idam cezasının uygulanması ile ilgili bişeyler anlatıyordu Akşama kadar aklımdan çıkmazsa eğer bu düşünce önsözü atlayabilirim sanırım.

Geçmiş olsun. Tam hastalık havası bu havalar

_Cassandra_ sağol canım
Sana da çok geçmiş olsun

size de cok gecmis olsun

@Skosnob _Cassandra_ çok geçmiş olsun kızlar, Allah beterinden korusun

_Cassandra_ cok ama cok gecmis olsun. Ah su mevsim gecisleri fena.

_Cassandra_ cok gecmis olsun insallah biran evvel iyilesir melegin

Şu hastalık mevsimi bitseydi fe rahatlasaydı kuzular. Çok geçmiş olsun Neva'cığa da.

_Cassandra_ çok geçmiş olsun yavrucuğuna

çok teşekkürler kızlar dün yine biraz ateşi vardı ama morali hali iyiydi bende iyi oldum hemen
gerçekten havalar çok kötü biz bile hasta oluyoruz minik yavrucaklar napsın

Günaydınlar. İncir Kuşları sayfa 253. Konusu kurgu olmayan, bizzat savaşta yaşanan gerçekler, acı verici. Ama çok basit bir dille yazılmış, daha duygu yüklü olabilirdi..
aynı konuda okumadıysan Sevdalinka öneririm çok daha yoğun ve çok daha bilgi verici bir kitap

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

Öğleden sonrası bol ekşınlı geçti. Ergenuslarım birbirine girdi nöbetçiydim, boş dersimde koşuşturdum okuyamadım.

Eve yeni girdim biri benim yerime okusa da ben de dinlesem

Çok yorgunum
Ergenuslarla işiniz zor Allah kolaylık versin. 2 hafta önce özel toplantıya çağırdılar bizi de erkek öğrenciler iyicene azıttılar diye

çok teşekkürler kızlar dün yine biraz ateşi vardı ama morali hali iyiydi bende iyi oldum hemen
gerçekten havalar çok kötü biz bile hasta oluyoruz minik yavrucaklar napsın

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin Neva'cığa

Günaydın...
Bu hafta kitap elime almıyorum ders çalışmak için. Hafta sonundan sonra doyasıya okumak istiyorum.
Dün akşam Büyüleyici Bağırsak kitabını bitirdim. Aslında geçen ay başlamıştım ama nişanlım okumak isteyince kitabı ona vermiştim. Geri alınca da okuyup bitirdim.
1q84 te son 3 bölüm kaldı ama inatla elime almıyorum. Çok merak ediyorum. Pazar akşamı okuyup nisanı çok verimsiz bir şekilde kapatmış olurum.

Günaydınlar

Efendi ile Uşağı bitti Yeni kitabım Siyah Kan /Jean-Chrıstophe GRANGEdaha önce bu kitabı okuyan var mı
Benim okuduğum ilk Grange kitabıydı. Yazarın kurgusunu ilk okumada tahmin etmek mümkün değil bu da keyif veriyor.
Hayal gücüne ve bilgileri aktarım şekline hayran kalmıştım. Okuduğum yaş itibariyle çok etkilenmişte olabilirim fakat hala hafızamdadır çoğu kısmı.

O bende de ve yaklaşık 2 yılı aşkın süredir bekliyor

Benim de elim bir türlü gitmiyordu kitaba. Ben de yatağımın yanına koydum. Her akşam yatarken 5-10 sayfa okumaya karar verdim.

Günaydınlar herkese
Ben de dün Tarık Tufan Şanzelize Düğün Salonu'na başladım ve başlar başlamaz çok sevdim

Bitince yorumlar mısın? Benim de okumak istediklerim arasında kendisi.

Günaydınlar

Efendi ile Uşağı bitti Yeni kitabım Siyah Kan /Jean-Chrıstophe GRANGEdaha önce bu kitabı okuyan var mı

Siyah Kan okudum ben. Okuduğum Grange kitapları arasında en gerilimlisi bence

Okuduğun kitapları genel olarak ilk defa senden duyuyorum. Seçimini nasıl neye göre yapıyorsun merak ettim.

Her türden okumaya çalışıyorum aslında. Aralarında klasiklerde oluyo, yeraltı edebiyatı da çıtır, hızlı okunan romantik-komediler de... Moduma göre aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…