- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.441
Koku'nun ilk filmini izlemistim. Hem merak ettigim icin koku'nun cikis noktasini hem de gercekci seyler daha keyif verdigi icin cok guzeldi.Eki Görüntüle 1995278 Kızlar nasıl? Okuyanlarınız var mı? Yeni çocuklarım olur kendileri.
Heyecan dorukta.Selam kizlar herkese,
Burasi hep aklimda. Hic birsey okuyamiyorum Drina Koprusu surundu kaldi elimde. Dun kitaplarimi kolilere yerlestirdim, okudugumu hatirlamadigim o kadar cok kitap var ki; hepsini tekrar okusam bi yil kitap almam herhalde. Pek yakinda esyalarimizi tasiyacagiz insallah. Hergun bir kosturmacayla geciyor. Isteki bosluklarda da pek okumuyorum habire internetten baska seylere bakiyorum. Bir de bu aralar hayvanlar uzerinde deney yapan firmalari cok arastiriyorum. Vicdanim hic rahat degil simdiye kadar dusunmeden kullandigim o kadar cok urun var ki. Hepinizin duyarli oldugunu dusunerek sizleri de bu konuda dikkat etmeye cagiriyorum. Ilgilenen varsa ayrica konusalim isterim. Kabus bile gorur oldum.
Bu arada Ankara Devlet Tiyatrolari Satranc ' i sahneye koymus ve tiyatrolar tatile girmek uzere bi aklimda hep orda.
Yeni evde kutuphanem yapildi. Pek hayal ettigim gibi olmadi ama kitaplari yerlestirince fotograf atacagim buraya.
elenaferrante merak ettigin icin cok tesekkur ederim canim cok hosuma gitti. Dugun 19 mayista bi hafta kaldi.
eksiklere aksakliklara kafa yormuyorum artik amaaan hallederiz diyorum.
Umarim hepiniz iyisinizdir???
Cok gecmis olsun. Iyisindir simdi insallah?Kırılgan Şeyler bugün bitecek inşallah. Biraz sağlık sorunlarım oldu okuma hızım düştü doğal olarak ama artık toparlanıyorum tekrar.
Cok gecmis olsun canim_meLinDa_ DonukPudra @Skosnob Allah razı olsun kızlar. Çok sağolun
Cok uzuldum. Allah rahmet eylesin babacigina. Size de bol sabirlar versin.Babamı kaybettim. Okumaya başlayabildiğim zaman aranıza döneceğim. Sağlıcakla kalın.
Gule gule oku :)Bugün her biri 3,5 lira olan dünya klasikleri aldım.Görmemiş gibi saldırdım resmen.Bu kadar ucuza kitap aldığım için bir taraftan sevindim,bir taraftan da koskoca eserlerin bu kadar ucuz olması beni üzdü açıkçası.
Gule gule oku canim.Eki Görüntüle 1995278 Kızlar nasıl? Okuyanlarınız var mı? Yeni çocuklarım olur kendileri.
Koku'nun ilk filmini izlemistim. Hem merak ettigim icin koku'nun cikis noktasini hem de gercekci seyler daha keyif verdigi icin cok guzeldi.
Kitabini 4 sene sonra okudum. Ama filmdeki tadi alamadim.
Filmini izlemediysen belki seni tatmin eder. Daha nesnel degerlendirme acisindan yorumlari merak ediyorum.
Gule gule oku canim.Hicbirini okumadim malesef ama
Koku ve Bir Ikea Dolabinda Mahsur Kalan Hint Fakirinin Olaganustu Yolculugu'nu merak ediyorum. Okuduktan sonra yorumunu beklerim
Dionis Yayınları.Alırken şöyle bir inceledim.Çevirisi iyi duruyordu.Ben de önceden çevirisi kötü olan bir yayınevinin birkaç kitabını okumuştum,gerçekten berbattı.Ama dediğim gibi şimdi aldıklarım iyi duruyor.Gule gule oku :)
Hangi yayinevinin? Genelde yayinevinden yayinevine fiyat ve kalite olarak cok fark ediyor. Ben de oyle almistim coook eskiden. Cevirileri berbat cikmisti.Insallah seninkiler iyidir
hangimiz düşmedik bu çılgın hatayaBugün her biri 3,5 lira olan dünya klasikleri aldım.Görmemiş gibi saldırdım resmen.Bu kadar ucuza kitap aldığım için bir taraftan sevindim,bir taraftan da koskoca eserlerin bu kadar ucuz olması beni üzdü açıkçası.
Ayy zaten ne o öyle tek tek almak.Topluca almak en iyisi.Bir de ucuza alırsan daha da iyi.:)hangimiz düşmedik bu çılgın hataya
Ben de yıllar önce klasiklerin pek çoğunu ucuza aldığım çevirilerden okudum, açıkçası pişmanım
Iyy iğrenç berbat vs demiycem tabi ama düzgün bi yayınevinden okuduğum ilk klasik için aaa klasikler bu kadar anlaşılır oluyor muydu yahu dedim
Şimdi evdekilerin yerine yenisini de alamıyorum bunu okudum bak okumadığım başka kitap var o kadar,önce onları alayım diyorum hep
Zengin olmayı bekliyorum
benim enn sevdiğim, ikinci kez okuduğum ender kitaplardandır Nar Ağacıöncelikle herkese mutlu pazarlar diliyorum
dün aksam Nazan Bekiroglu -Nar Agaci bitti.
kitabi tavsiye üzerine okumaya basladim
itiraf edeyim baslangicta biraz zoraki okudum
ama sonra kitap beni bir sardi ,pir sardi
Nazan Bekiroglu`nun Leyla ile Mecnun,La ,Mücella adli kitaplarini okumustum
ama bu kitabin dili hepsinden farkli ve büyüleyici geldi bana
kitapta bahsedilen yerleri giderek merak etmeye basladim ve internetten acip baktim
Tebriz,Batum.Tiflis,Bakü,Yezd derken
kendimi bir anda Taht-i Süleyman`daki göle bakarken
Atesgah`in alevlerinden sakinirken,
Sessiz Kule`ye tirmanirken buldum
yazarin betimlemeleri cok etkileyiciydi bence
ayni dönemde patlak veren Balkan Savaslari,Rusya`daki Bolsevik Ihtilali ,
tepedekilerin hirslari yüzünden masumlarin cektigi acilar...
ve en sonunda,ya da ta basindan beri Ask....öyle güzel dile getirilmis ki;
bende cok güzel izler birakti bu kitap
okurken bir yandan bitsin artik dedigim,
diger yandan biraz daha sürsün istedigim bir hikayeydi Nar Agaci
okumanizi tavsiye ederim
ve sizin de yorumlarinizi okumak isterim
selamlar
Aldıkların eserlerin kısaltılmış halleri olabilir mesela koskoca 5 ciltlik sefilleri 200 sayfaya sığdıranlar da varAyy zaten ne o öyle tek tek almak.Topluca almak en iyisi.Bir de ucuza alırsan daha da iyi.:)
Okul bitince ancak okumaya başlarım,çevirisi iyi geldi bana.İnşallah bana öyle gelmemiştir.
Son çıkan kitaplarda da %30 indirim vardı.Onlardan da aldım.Yaza hazırlığımı yapmış oldum şimdiden.:)
Aslında internetten kitap almayı düşünüyordum ve almak istediğim kitaplar çok başkaydı.Şu an çok kitabım olduğuna göre internetten sipariş işini erteleyebilirim.Kitaplar kaçmıyor ne de olsa.
Bana mı çemkirdin acababenim enn sevdiğim, ikinci kez okuduğum ender kitaplardandır Nar Ağacı
Hatta burda beğenmedim diyen birine çemkirmişliğim bile var
Ahaha sonra kızdım tabi kendime, yazık kitaptan anlamıyorsa kız napsın
Bu arada Nazan Bekiroğlu Leyla ile Mecnun'u yazdı mı ya ben kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?