Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yarın bütün gün dışarıda olacağım için ve uzun süredir bildirim yapmadığım için hemen bildirim yapıyorum 
İstanbul Hatırası syf. 312

Eki Görüntüle 1995278 Kızlar nasıl? Okuyanlarınız var mı? Yeni çocuklarım olur kendileri.
Koku'nun ilk filmini izlemistim. Hem merak ettigim icin koku'nun cikis noktasini hem de gercekci seyler daha keyif verdigi icin cok guzeldi.
Kitabini 4 sene sonra okudum. Ama filmdeki tadi alamadim.

Filmini izlemediysen belki seni tatmin eder. Daha nesnel degerlendirme acisindan yorumlari merak ediyorum.

Bugün her biri 3,5 lira olan dünya klasikleri aldım.Görmemiş gibi saldırdım resmen. Bu kadar ucuza kitap aldığım için bir taraftan sevindim,bir taraftan da koskoca eserlerin bu kadar ucuz olması beni üzdü açıkçası.

Heyecan dorukta.
Bence de eksiklere cok kafani takma. Her seyin tam olsa bile kiriliyor ediyor illa ki bi seyler cikiyor yani. Ben genelde kupalarimi iki kisilik olacak sekilde almistim. Su an cogu tek kaldi mesela
Musmutlu olun insallah
Kitapliginin fotografini bekliyoruz dort gozle.
Kırılgan Şeyler bugün bitecek inşallah. Biraz sağlık sorunlarım oldu okuma hızım düştü doğal olarak ama artık toparlanıyorum tekrar.
Cok gecmis olsun. Iyisindir simdi insallah?
_meLinDa_ DonukPudra @Skosnob Allah razı olsun kızlar. Çok sağolun
Cok gecmis olsun canim
Babamı kaybettim. Okumaya başlayabildiğim zaman aranıza döneceğim. Sağlıcakla kalın.
Cok uzuldum. Allah rahmet eylesin babacigina. Size de bol sabirlar versin.

Gule gule oku :)
Hangi yayinevinin? Genelde yayinevinden yayinevine fiyat ve kalite olarak cok fark ediyor. Ben de oyle almistim coook eskiden. Cevirileri berbat cikmisti. Insallah seninkiler iyidir

Gule gule oku canim. Hicbirini okumadim malesef ama
Koku ve Bir Ikea Dolabinda Mahsur Kalan Hint Fakirinin Olaganustu Yolculugu'nu merak ediyorum. Okuduktan sonra yorumunu beklerim

Teşekkür ediyorum kızlar.
Elimdeki kitap bitince direk bunlara yönelmeyi düşünüyorum. Okudukça yorumlarımı paylaşırım

Gule gule oku :)
Hangi yayinevinin? Genelde yayinevinden yayinevine fiyat ve kalite olarak cok fark ediyor. Ben de oyle almistim coook eskiden. Cevirileri berbat cikmisti. Insallah seninkiler iyidir
Dionis Yayınları.Alırken şöyle bir inceledim.Çevirisi iyi duruyordu.Ben de önceden çevirisi kötü olan bir yayınevinin birkaç kitabını okumuştum,gerçekten berbattı.Ama dediğim gibi şimdi aldıklarım iyi duruyor.

hangimiz düşmedik bu çılgın hataya
Ben de yıllar önce klasiklerin pek çoğunu ucuza aldığım çevirilerden okudum, açıkçası pişmanım
Iyy iğrenç berbat vs demiycem tabi ama düzgün bi yayınevinden okuduğum ilk klasik için aaa klasikler bu kadar anlaşılır oluyor muydu yahu dedim
Şimdi evdekilerin yerine yenisini de alamıyorum bunu okudum bak okumadığım başka kitap var o kadar,önce onları alayım diyorum hep
Zengin olmayı bekliyorum

Ayy zaten ne o öyle tek tek almak.Topluca almak en iyisi.Bir de ucuza alırsan daha da iyi.:)
Okul bitince ancak okumaya başlarım,çevirisi iyi geldi bana.İnşallah bana öyle gelmemiştir.
Son çıkan kitaplarda da %30 indirim vardı.Onlardan da aldım.Yaza hazırlığımı yapmış oldum şimdiden.:)
Aslında internetten kitap almayı düşünüyordum ve almak istediğim kitaplar çok başkaydı.Şu an çok kitabım olduğuna göre internetten sipariş işini erteleyebilirim.Kitaplar kaçmıyor ne de olsa.

öncelikle herkese mutlu pazarlar diliyorum
dün aksam Nazan Bekiroglu -Nar Agaci bitti.
kitabi tavsiye üzerine okumaya basladim
itiraf edeyim baslangicta biraz zoraki okudum
ama sonra kitap beni bir sardi ,pir sardi
Nazan Bekiroglu`nun Leyla ile Mecnun,La ,Mücella adli kitaplarini okumustum
ama bu kitabin dili hepsinden farkli ve büyüleyici geldi bana
kitapta bahsedilen yerleri giderek merak etmeye basladim ve internetten acip baktim
Tebriz,Batum.Tiflis,Bakü,Yezd derken
kendimi bir anda Taht-i Süleyman`daki göle bakarken
Atesgah`in alevlerinden sakinirken,
Sessiz Kule`ye tirmanirken buldum
yazarin betimlemeleri cok etkileyiciydi bence
ayni dönemde patlak veren Balkan Savaslari,Rusya`daki Bolsevik Ihtilali ,
tepedekilerin hirslari yüzünden masumlarin cektigi acilar...
ve en sonunda,ya da ta basindan beri Ask....öyle güzel dile getirilmis ki;
bende cok güzel izler birakti bu kitap
okurken bir yandan bitsin artik dedigim,
diger yandan biraz daha sürsün istedigim bir hikayeydi Nar Agaci
okumanizi tavsiye ederim
ve sizin de yorumlarinizi okumak isterim
selamlar

benim enn sevdiğim, ikinci kez okuduğum ender kitaplardandır Nar Ağacı
Hatta burda beğenmedim diyen birine çemkirmişliğim bile var
Ahaha sonra kızdım tabi kendime, yazık kitaptan anlamıyorsa kız napsın
Bu arada Nazan Bekiroğlu Leyla ile Mecnun'u yazdı mı ya ben kaçırdım

İrfan Değirmenci - Bir uyuyup uyanalım dün gece itibarıyla bitti. Maalesef kitabın içindeki herşey bu ülkede yaşandı. Bu durum düşünülünce de kitabı okurken kahroldum diyebilirim.
Bugün hiç kitap okumadım. Belki yatmadan Aklından bir sayı tut a devam edebilirim. Yarın itibarı ile de İskender Pala - Efsane'ye başlıyorum. Çok seveceğim eminim

Aldıkların eserlerin kısaltılmış halleri olabilir mesela koskoca 5 ciltlik sefilleri 200 sayfaya sığdıranlar da var
Bence ucuza bi sürü almak yerine güvenilir bir yayınevinden tam halini almak çok çok daha iyi
Bizler iş banlası hasan ali yücel klasiklerini çok seviyoruz, tavsiye ederim

Bana mı çemkirdin acabaHiç hatırlamıyorum.Ben La ve Yusuf ile Züleyha daki uslubunu daha çok sevmiştim.Nar Ağacı'nda o şiirsel havayı pek bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…