Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sefilleri almadım.Aldıklarım kısaltılmış değildi.Teşekkürler.
Belki yazın okuma şevkimi arttırmak için buraya düzenli yazabilirim.Hazır olun!

Pardon canım
Heyecandan Yusuf ile Züleyha yazacağıma, Leyla ile Mecnun yazmışım

Bana mı çemkirdin acabaHiç hatırlamıyorum.Ben La ve Yusuf ile Züleyha daki uslubunu daha çok sevmiştim.Nar Ağacı'nda o şiirsel havayı pek bulamadım.
Ama Nar Ağacı kitabının konusu farklı olduğu için şiirsel tarzda pek uygun olmazdı galiba.
Acizane fikrim
Selamlar

Bana mı çemkirdin acabaHiç hatırlamıyorum.Ben La ve Yusuf ile Züleyha daki uslubunu daha çok sevmiştim.Nar Ağacı'nda o şiirsel havayı pek bulamadım.
ahahah yok sen değildin
Tabi ki herkes her kitabı beğenemez de o sinir bozucu bi yorum yapmıştı, haketti hiç pişman değilim

Pardon canım
Heyecandan Yusuf ile Züleyha yazacağıma, Leyla ile Mecnun yazmışım
hımm Yusuf ile Züleyha'yı ben de pek beğenmiştim
Kitaplarının çoğunu okudum da Leyla ile Mecnun nasıl gözümden kaçtı dedim

umut-16 aramıza hoşgelmişsin
İlk msjı okuduysan ekstra bir şeye gerek yok, bildirim topiğimiz var, bitirdikçe oraya yazıyoruz kitaplarımızı
Daimi olmanı dilerim
Teşekkür ederim @_meLinDa_ hoşbuldum. Bildirim sayfasına ben mi ekliyorum. Topik yöneticisi mi ekliyor

Teşekkür ederim _meLinDa_ hoşbuldum. Bildirim sayfasına ben mi ekliyorum. Topik yöneticisi mi ekliyor
Bildirim sayfasına sen bitirdiğin gibi yazıyorsun
Mesela mayıs-1 x kitabı diye
Sonra bitirdikçe eklemeye devam, mayıs-2 y kitabı gibi
Bildirim sayfasında Selin arkadaşımız her yeni ayın başında, bir önceki ayın listesini yapıyor kim ne kadar okumuş liste halinde görüyoruz

Bu sayfaya da şuan şu kitabı okuyorum, şu kitap şu sayfadayım tarzı bildirim yapıyoruz arayı uzatmadan
Onun dışında sohbet muhabbet, kitap yorumu vs

Ama Nar Ağacı kitabının konusu farklı olduğu için şiirsel tarzda pek uygun olmazdı galiba.
Acizane fikrim
Selamlar

Bu konuda aynı fikirdeyim zaten konu itibariyle üslubu uygun aslında. Sanırım alıştığımı bulamayınca yadırgadım.
Kendi içinde değerlendirince zaten beğendiğim bir roman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…