- 30 Nisan 2016
- 4.373
- 11.095
- 208
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.461
Sefilleri almadım.Aldıklarım kısaltılmış değildi.Teşekkürler.Aldıkların eserlerin kısaltılmış halleri olabilir mesela koskoca 5 ciltlik sefilleri 200 sayfaya sığdıranlar da var
Bence ucuza bi sürü almak yerine güvenilir bir yayınevinden tam halini almak çok çok daha iyi
Bizler iş banlası hasan ali yücel klasiklerini çok seviyoruz, tavsiye ederim
Pardon canımbenim enn sevdiğim, ikinci kez okuduğum ender kitaplardandır Nar Ağacı
Hatta burda beğenmedim diyen birine çemkirmişliğim bile var
Ahaha sonra kızdım tabi kendime, yazık kitaptan anlamıyorsa kız napsın
Bu arada Nazan Bekiroğlu Leyla ile Mecnun'u yazdı mı ya ben kaçırdım
Ama Nar Ağacı kitabının konusu farklı olduğu için şiirsel tarzda pek uygun olmazdı galiba.Bana mı çemkirdin acabaHiç hatırlamıyorum.Ben La ve Yusuf ile Züleyha daki uslubunu daha çok sevmiştim.Nar Ağacı'nda o şiirsel havayı pek bulamadım.
ahahah yok sen değildinBana mı çemkirdin acabaHiç hatırlamıyorum.Ben La ve Yusuf ile Züleyha daki uslubunu daha çok sevmiştim.Nar Ağacı'nda o şiirsel havayı pek bulamadım.
hımm Yusuf ile Züleyha'yı ben de pek beğenmiştimPardon canım
Heyecandan Yusuf ile Züleyha yazacağıma, Leyla ile Mecnun yazmışım
Teşekkür ederim @_meLinDa_ hoşbuldum. Bildirim sayfasına ben mi ekliyorum. Topik yöneticisi mi ekliyorumut-16 aramıza hoşgelmişsin
İlk msjı okuduysan ekstra bir şeye gerek yok, bildirim topiğimiz var, bitirdikçe oraya yazıyoruz kitaplarımızı
Daimi olmanı dilerim
Bildirim sayfasına sen bitirdiğin gibi yazıyorsunTeşekkür ederim_meLinDa_ hoşbuldum. Bildirim sayfasına ben mi ekliyorum. Topik yöneticisi mi ekliyor
ay taktı Ferit'e, beklesene kızım, hep beraber döveriz seni bakGunaydinlar hayirli haftalar
Yeni Dunya_ sabahattin ali ye baslicam sanirim. Surekli elim baska kitaplara gidiyor.
Ferit gibi_asmunikal_
ay taktı Ferit'e, beklesene kızım, hep beraber döveriz seni bak
Nazan Bekiroğlu'na benim hiç elim gitmiyor. Şiirsel anlatımları sevmediğim için mi acaba? Bir gün okumak istersem ilk hangisini okuyayım?
Yüzüncü Ad
Sayfa 240
okuyacaklar gibi başgan işlem yapacaktır.Gunaydinlar hayirli haftalar
Yeni Dunya_ sabahattin ali ye baslicam sanirim. Surekli elim baska kitaplara gidiyor.
Ferit gibi_asmunikal_
Ama Nar Ağacı kitabının konusu farklı olduğu için şiirsel tarzda pek uygun olmazdı galiba.
Acizane fikrim
Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?