Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Liseden arkadaşlarla bağlantılı bir kitap mı? İlk defa sevdicek bir kitaba sıcak yaklaştı. Kitap okumayı sevmeye başlar belki

Diğer en tatlı sevdiceğim çok kıskandım sizi ama duygularımı bastırıyorum yine de.
Çabuk dön özledik bile.

Mutlu haftalar. Kitap okuyamıyorum ben Eskiden iş yerinde de rahat okuyabiliyordum. Ev de yatmadan önce de okurdum.
Şimdi iş yerinde okuyamıyorum boşluk bulunca nete bakınıyorum. Alışveriş amaçlı o da bitmiyor. Akşam okuyamıyorum ders çalışcam diyorum. Gerçi sürekli bir koşuşturmadayım ne ders çalışabildim ne okuyabildim. Her akşam resmen sızıyorum. Ne olcak benim bu hallerim.

Merhabalar sevgi pıtırcıklarım

Oblomov 387. sayfadayım. Kitabı çok sevmeme rağmen nedendir bilmiyorum 2 haftadır kaplumbağa hızında ilerliyorum. Bu ayın ilk yarısı bana yaramadı, umarım son yarısı daha iyi olur.

N-A-R sevdicekim benim kıskanma, inşallah hepimizin birbiriyle yolları kesişir, güzel anılar biriktiririz. Ben de çok özledim, umarım arayı çok açmadan gelirim.

_meLinDa_ __giz__ neden Oblomov okumayadınız acep? Güzel havalardan mı, kitaptan dolayı mı? Sizler çatır çatır kitap okuyan hatunlarsınız.

Kitapyurdu nda Agatha kitapları %35 indirimliymiş, ilginizi çeker mi?

Benim de Yüzüncü Ad kitabında son 100 sayfa. Bugün bitmez, yarın da yoğunum bitmeyebilir.

Sonra da İkea daki Hint Fakiri ne başlayacağım. İsmini unuttum şimdi.

Hem de nasıl çeker ama almamam lazım

2 haftadır okumuyorum oblomov a da başlamadım. Eve uğramıyorum nerdeyse bi süre kitap okuyamayacağım ınsallah ramazanda düzelir . Kendimi zorlamak istemiyorum . Ortak okumalarda yokum binsure sizleri seviyorum

Yeni bir vikitap kullaıcı adı aldım.
Kullanıcı adım: "algernonacicekler"

Adam gibi kullanayım diyorum.
Hepinizi beklerim.

ayrıca buradaki yeni kullanıcı adım da "algernonacicekler"

Eskisi "ruhimucerret"
hayirli olsun
bir anlami var mi acaba merak ettim

ben hic öyle bir sey yapmadim
bildirim sayfasi dedigin neresi ki
biraz cahilim bu konularda

Bugün bitmez zannediyordum ama son sayfalar aktı gitti ve Yüzüncü Ad bitti.
Ben çok sevdim, çok keyif aldım.
Cübeyl diye bir şehirde yaşayan bir sahafın bir kitabın peşinde aylarca karadan ve denizden yolculuğa çıkmasını ve bu süreçte yaşadıklarını, aşklarını anlatıyor. Kitap bu sahafın dört adet deftere yazdığı günlüklerden oluşuyor.
Harika bir tarihi roman. Tavsiye ederim

Yeni kitabım
Bir İkea Dolabında Mahsur Kalan Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…