Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

evet tüm klasiklerimi de gördün Hava atayım.
Okuyalım kuzum ama 2 hafta sonra sınavım var. O zamana kadar ders çalışcam sadece. Beklersen haziranın başında okuruz.

Bu arada ne kadar az geliyorum

Algernona çiçekleri bitirdim ama içime bir öküz oturdu... Çok samimi bir kitaptır çok beğendim alelimde bir haftadır vardı ama bitmesin diye yavaş okudum :)

İnce memed 4 e başladım 200. Sayfadayım artık memede veda zamanı geldi çok sevdim ama biticek oda memed okurken efsaneye başliycam bu ayki ortak okumamiz:)

İnanamıyoğğğğrummmmm .... Varya bu kitabın ikinci eline 100 TL verseydim şimdi kahrımdan ölürdüm resmen çoooooook sevindim yaşasın yuppi ya holey

Ben hemen sipariş verdim. Elimde var ama dayanamadım. Görmek kitabı da çıksın onu da alalım, almalara doyamayalım.

Algernon'a Çiçekler ve İnce Memed.
2017 favori kitaplarımdan hep.

Efsane yi ben okumayacağım. Çünkü İskender Pala beni hiç çekmiyor.

Üstümde battaniye sizin okuduğunuz kitapları bitirmenizi ve okuduğunuz sayfa sayılarını okuyorum

Zerre isteğim yok. Şu klişe dolu watty kitaplarına bile elim gitmiyo

Yıkılıyoğğğürüm...

Başsağlığı dileyen arkadaşlarım, teşekkür ederim. Allah sizlere sevdiklerinizle uzun ve mutlu bir hayat nasip etsin.
Haftaya aranıza katılmayı umuyorum. Taziyelerdeki kalabalık azalınca insan acısını daha derin hissediyor. Kitaba sarılmak, diğer hayatlara bakınıvermek beni biraz oyalayacaktır. İyi geceler.

Melekeskisi ne dense senin acını soğutamıyordur. Mekanı cennet olsun huzur içinde uyusun inş. Benim de babamı kaybedeli 3 yıl oldu. Yarın senesi duasını yaptık biz de. Allah sabrını veriyor ilk günler anlayamasan da.

Herkese sabahın köründen günaydın
Uyandım uyuyamıyorum
Bu arada her ay 1-2 çocuk kitabı okumaya karar verdim. Yarın öbür gün çocuklarıma ne okuyacağımı test edeyim.

Küçük Kara Balık okudum ay başında
Şimdi de Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler okuyorum

Tekrar başın sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…