- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.126
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.641
Günaydın gençlik
Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun.
Güzel günler görelim inşallah.
@N-A-R en kısa zamanda Kule Canbazı'nı da okuyalım, ortaktı görmüştüm sende vardı. Kanmam yok deme sakın.
İnanamıyoğğğğrummmmm .... Varya bu kitabın ikinci eline 100 TL verseydim şimdi kahrımdan ölürdüm resmen çoooooook sevindim yaşasın yuppi ya holeyEki Görüntüle 1998018 Körlük arayanlara duyurulur
İnanamıyoğğğğrummmmm .... Varya bu kitabın ikinci eline 100 TL verseydim şimdi kahrımdan ölürdüm resmen çoooooook sevindim yaşasın yuppi ya holey
Bu arada ne kadar az geliyorum
Algernona çiçekleri bitirdim ama içime bir öküz oturdu... Çok samimi bir kitaptır çok beğendim alelimde bir haftadır vardı ama bitmesin diye yavaş okudum :)
İnce memed 4 e başladım 200. Sayfadayım artık memede veda zamanı geldi çok sevdim ama biticek oda memed okurken efsaneye başliycam bu ayki ortak okumamiz:)
Kızlar kitap yurdunda körlğk için satış Yok diyor. Siz nereden aldınız
Ben daha önce alışveriş listeme eklemiştim. O listede sepete ekle çıkmadı. Tekrar arama yaptırınca çıktı.Var aslında. Kitap yurdunda aramaya saramago yazdım, aşağı indikçe karşıma çıktı
Melekeskisi ne dense senin acını soğutamıyordur. Mekanı cennet olsun huzur içinde uyusun inş. Benim de babamı kaybedeli 3 yıl oldu. Yarın senesi duasını yaptık biz de. Allah sabrını veriyor ilk günler anlayamasan da.Başsağlığı dileyen arkadaşlarım, teşekkür ederim. Allah sizlere sevdiklerinizle uzun ve mutlu bir hayat nasip etsin.
Haftaya aranıza katılmayı umuyorum. Taziyelerdeki kalabalık azalınca insan acısını daha derin hissediyor. Kitaba sarılmak, diğer hayatlara bakınıvermek beni biraz oyalayacaktır. İyi geceler.
Başsağlığı dileyen arkadaşlarım, teşekkür ederim. Allah sizlere sevdiklerinizle uzun ve mutlu bir hayat nasip etsin.
Haftaya aranıza katılmayı umuyorum. Taziyelerdeki kalabalık azalınca insan acısını daha derin hissediyor. Kitaba sarılmak, diğer hayatlara bakınıvermek beni biraz oyalayacaktır. İyi geceler.
Üstümde battaniye sizin okuduğunuz kitapları bitirmenizi ve okuduğunuz sayfa sayılarını okuyorum
Zerre isteğim yok. Şu klişe dolu watty kitaplarına bile elim gitmiyo
Yıkılıyoğğğürüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?