Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın güzeller.

AEDEN SF 40

SORU: bir kitabı okumaNIZ GEREKİYOR, YAlnız başladığınızda sizi sarmadı. ısrarla OKUMAyA DEVAM EDER MİSİNİZ YOKSA aRAYA başka kitap mı sokar SINIZ?

ben araya başka kitap sokabiliyorum bazen, sonra diğerine kaldığım yerden devam ediyorum
ama nadir oluyo bu, genelde bitirmeye çalışıyorum ite kaka, ne kadar doğru bilmiyorum ama bırakamıyorum yarım

Çıkmış valla. Buzluğa koyuyorum ben. Kışın da makarna salatası yapıp kilo alıyorum

Ben daha geçen senekileri bitiremedim ama çok pratik oluyor.Kaçırmayayım.

bugün uğrayamadım da okuyamadım da kızlar
ama 3 gün evdeyim, aslında bi yerlere kaçacaktık ama başka mevzular çıktı kaçamıyoruz sanırım
bol bol okuyabilirim umarım
Oblomov sayfa 441

En sevdiğim kısa tatil şekli evde miskinlik

bugün uğrayamadım da okuyamadım da kızlar
ama 3 gün evdeyim, aslında bi yerlere kaçacaktık ama başka mevzular çıktı kaçamıyoruz sanırım
bol bol okuyabilirim umarım
Oblomov sayfa 441

Epey ilerlemişsin esasen. Kaç sayfaki toplam?

Ben daha geçen senekileri bitiremedim ama çok pratik oluyor.Kaçırmayayım.

En sevdiğim kısa tatil şekli evde miskinlik

Ay sonu da çilek reçeli yapcaz. Onu da kaçırma seviyorsan.

İkea dolabındaki Hint fakiri son 85 sayfa. Bugün bitiririm diye düşünüyorum çünkü çabuk ilerliyor, boşluklu boşluklu.

günaydın güzeller.

AEDEN SF 40

SORU: bir kitabı okumaNIZ GEREKİYOR, YAlnız başladığınızda sizi sarmadı. ısrarla OKUMAyA DEVAM EDER MİSİNİZ YOKSA aRAYA başka kitap mı sokar SINIZ?
ben genelde devam ediyorum ama eğer kitap olmamışsa, dili özellikle beğenmezsem bırakıyorum, tamamen

Selam kızlar..beydaba'nin kelile ve dimnesi bitti.okumadıysanız kesinlikle okumanızı tavsiye ederim ben şimdi jose saramago nin ölüm bir varmış bir yokmuş una başladım. Siz kitap okumak için hep kitap mi satın alıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz kitaba bir süre para yatırmayı bırakmak istiyorum. Arkadaşlarımın elindeki kitaplar da benim okuduğum kitaplar oluyor genelde.siz nasıl yapıyorsunuz

Genelde satın alıyoruz ama ekitap okuyanımız da var.

Hediye gelenler de oluyor, kendi aldıklarım da çok tabi. Kitaba verilen paraya çok üzülmüyorum ben açıkçası.
Ama işyerinde kitap okumam çok hoş karşılanmadığından dolayı e-kitap da okuyorum bazen. PAra vermemek için değil ama gün içerisinde boş kaldığım zamanlarda boş boş internette takılmak yerine kitap okumak için.

ben okuoku, kitapyurdu, bkmkitap gibi sitelerin indirimlerini takip ediyorum genelde. 25+ kitaplar çoğu zaman 9.90 oluyor. kesinlikle kitaba verdiğim paraya acımıyorum.

insanın kendi kütüphanesi olması gibi yok

günaydın güzeller.

AEDEN SF 40

Ben de ısrarla devam edengillerdenim
@__giz__ çok güzel açıklamış @loliss de güzel bir noktaya değinmiş sanırım dilini beğenmesem bırakırım

Satın aldığım da olur. Kütüphane veya arkadaşlardan , kuzenlerden ödünç aldığım da...

Bu arada bildirim de yapayım

Yeni kitabım
Stefan Zweig - acı duygular

O işler annelerde:)

Kızlar kitaplığımda ki tüm kitapları okudum. Bana önerebileceğiniz, en sevdiğiniz kitapları yazabilir misiniz? Felsefe ve tarih kitaplarını pek severek okuyamıyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…