Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

selamlar herkese
sabah uğrayamadım işlerin yoğunluğundan
Oblomovcuğum bitti, kesinlikle okunması gereken bir klasik
amaaaaaaaaaaa
benim gibi bölük pörçük okumayın, geniş zamanınız varsa uzun uzun okuyun
yoksa böyle elinizde çok sürünüyor

Usta ile Margarita'ya başlayacaktım ama loliss kankam araya başka kitap al Oblomovdan sonra dedi o sebeple xyzt-5544 ile birlikte okuyacağımız Olağanüstü Bir Gece'ye başlayacağım

O zaman sen şimdi spontan gelişen ortak okumaları da bilirsin. Var mı şunu da şu zaman ortak okuyalım dediğiniz bir şey?

Olağanüstü Bir Gece yi ben de Koku dan sonra okumayı planlıyorum.

1Q84 bekleyedursun.

Yeni Kitabım;
Filibeli Ahmet Hilmi - A'mâk-ı Hayal ( Hayalin Derinliklerinde Yolculuk )

__giz__ ve xyzt-5544 Stefan Zweig - Gömülü Şamdan'ı beraber okuruz gibi konuşmuştuk. Sonra ben biraz müsaade istedim. (mecburen)
O ara okudunuz mu?
Okumadıysanız ne zaman okumayı düşünüyorsunuz? ve dahası ben de size katılabilir miyim? ve fakat ben kitabı ödünç aldım. Bu sıralar okumayacaksanız ben önden okusam size ayıp olmaz değil mi?
Dipnot: Sizinle ortak okuma şeklinde okumayı çok istiyorum.

Yaa çok tatlısın ama
iki kızın ablası diyerek gençliğime güzelliğime vurgu yapman ayrıca
Öylesin ama... İçimden geçenleri söylüyorum.

minerva1988 ölmek için 13 sebebi beğendin mi?

fantastik komedi seviyorsan Lucifer'ı öneririm (şiddetle!!!!) Tom Ellis'in muhteşem aksanı
Sevdim izlerken endiseyliydim. Insanların hayatlarına dokunuyoruz ve fazla geldi dizi bana ordaki rehber öğretmenin yerinde olmak istemezdim.

Canım ben en iyi ihtimal Haziran ayında okuyabilirim Gömülü Şamdan'ı. Bu ay Olağanüstü Bir Gece'yi okuyacağım çünkü. Beklemek istemiyorsan önden oku tabi canım, hiç sorun değil. Beklerim dersen de 2 hafta sonra falan okuyabilirim sanırım ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…