- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.821
tayin haftasıydı resmen bu hafta benim inşallah güzel şeyler olur :))
kitap mı o da ne
Ben de 20 sayfa kadar okudum henüz bugünlük. Olsun yarın dengelersin inşallah :)Bugün hiç kitap okumadım
Hakkinda hayırlısı olsun.tayin haftasıydı resmen bu hafta benim inşallah güzel şeyler olur :))
kitap mı o da ne
Yeni listen hayırlı olsun.Eki Görüntüle 2000361
Haziran ayı okuma listem olsun
evet çok güzeldirDa Vinci Şifre'sine lise yıllarımda başlamıştım ama başlarda bırakmıştım. Sanırım başlarında çok dini şeyler falan vardı sarmamıştı ama artık sarar heralde, o zaman daha gençtim. Tavsiye eder misiniz?
günaydınlar, hayırlı cumalar, bu gece sahura kalkacağız, Ramazan ayı hepimiz için hayırlı uğurlu olsun inşallah
ben bu ay bir yola gireceğim, inşallah bu mübarek ayda çok güzel sonuçlar elde ederim
işlerim yoğun ama aralarda okumaya çalışacağım
Usta ile Margarita 168
Bu akşam kendi sınıfımın ve diğer 12 lerin mezuniyeti vardı. Dolu dolu geçti evlatlarımın içinde ukte ettikleri bir şey kalmadı çok şükür
Ağladım, onlardan ayrılacağım için üzüldüm her birine diplomasını verirken sarıldım sıkı sıkı başarılar diledim. Benim ilk mezun ettiğim sınıfım oldular. O his bambaşkaydı gerçekten.
Sizinle de paylaşmak istedim
günaydınlar, hayırlı cumalar, bu gece sahura kalkacağız, Ramazan ayı hepimiz için hayırlı uğurlu olsun inşallah
ben bu ay bir yola gireceğim, inşallah bu mübarek ayda çok güzel sonuçlar elde ederim
işlerim yoğun ama aralarda okumaya çalışacağım
Usta ile Margarita 168
Çok güzel ya okurken bir tuhaf oldum çok güzel bir duygudur tabi
Canım inşallah her şey gönlünce olur
Merhaba
Geçmişe mazi bitti, telefondan yazıyorum, uzun yazamıyorum, memleket meselelerin ele alındığı emeklikerden oluşan bir kıraathane düşünün, her kafadan ses çıkıyor, günümüzde de benzer manzaraları görmüyor değiliz. Beklentiyi yüksek tutmazsanız rahat okursunuz.
Bu ayki Zweig kitabım Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu,_meLinDa_ ve xyzt-5544 sizin okuduğunuz yoktu bende yollarımız bu ay ayrıldı.
Haziran'da kaldığımız yerden devam bebek. Amok Koşucusu'na var mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?