Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhabalar
Biz çoğunlukla vikitap sitesini kullanıyoruz, alıştık vazgeçemiyoruz
Ama 1000 kitap da cidden çok kullanışlı

günaydın kızlar

Ramazan ayı boyunca sizden de ailenizden de sıkıntı, bela ve tüm kötü şeyler uzak dursun inşallah

ilk iftarınız ve diğerleri bereketle dolsun

bugün de oturup dizi izleyeceğim. Lucifer beni bekler

komedi-macera tarzı dizi önerisi olan varsa hemen tavsiyesini listeme ekleyebilirim (doğaüstü-fantastik de olabilir )

Baharın Peşinde hala okuduğum yerde duruyor, elim de gitmiyor açıkcası... Mayıs ayını birkaç kitapla kapatmak... hiç bana göre değil

Güzel dileklerin için teşekkür ederim
Komedi-macera-polisiye ve biraz da gizem olsun dersen The Mentalist çok hoşuma gitmişti.
Fantastik ve doğaüstü Merlin olabilir
Bilimkurgu istersen Fringe günlerce etkisinden kurtulamamıştım.

Olağanüstü Bir Gece bitti. Yine olağanüstü bir kitaptı Gömülü Şamdan ve Amok Koşucusu var elimde. Sanırım ağustos ayında benim de alışveriş yapmam gerekebilir
Efsane'ye devam edeceğim. Ama önce mutfağı toplamayı bitirmem ve akşam için tatlı yapmam lazım daha sonra biraz okur sonra da uyurum. Akşam da kitaplarıma karar verip haziran listemi paylaşırım

merlin ve fringe'i izlemiştim. süperler gerçekten

önerilerin için sağol

Kirpinin Zarafeti bitti ...
Vikitapta yorumlarda bir uye yazmis bitter cikolata gibi tadini yavas yavas aliyorsun ve damaginda kaliyor diye... Aynen o etkiyi yasadim ben de.
Bu kadar guzel ve naif bir sekilde hayat sorgulamasi olamazdi sanirim.
Cok etkilendim. Sindire sindire okunulacak bir eser.
Alti cizilecek epey dusunce paylasimi vardi.

Muriel Barbery'nin yazdığı mı?

Kelebeğin Hayat Sırları da bitti kızlarr. Herkese tavsiye ederim. Başucu kitabı gibi ara ara okuyun bence okursanız, hemen bitirmeyin. Çok güzel bir kitap. İnsana bir şeyler katıyor. Şimdii yarım bıraktığım 2 kitap var sırada. İki Aşk Arasında ve Mutluluk Projesi Ev. Ondan sonra Leyleklerin Uçuşu'nu okuyabilirim. Herkese iyi okumalaarr :)

Günaydın,

Dün kapımı çalan güzel bir kargom vardı, paylaşmadan edemeyeceğim.
Kendisi okuduğu zaman yorum yaptığımda ben sana veririm okursun dediği kitabı basımı çıktığı anda yollayan düşünceli sevgi pıtırcığım DonukPudra
Beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam. Artık benim de Körlük kitabım var, diğer kitaba gelince de hiç bu yazarı okumamıştım demiştim, sayende okumuş olacağım.

İyi ki buradayım ve iyi ki sizin gibi aşırısı sevdiğim arkadaşlarım var.
Her birinizi inşallah canlı kanlı görüp şapur şupur öpeceğim.
Hep var olun, hiç benden eksilmeyin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…