- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.157
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.861
Ağustos'ta bebeğim_meLinDa_ benim de Amok Koşucusu kaldı geriye, alışveriş de yapamam sanırım, senin gün ne zamandı ki, alırdık biz
MerhabalarKelebeğin Hayat Sırları (Nil Karaibrahimgil) 286. sayfadayımm son 8 sayfa kaldı ama zorla güzellik olmaz artık kafam almıyor uykum geldiHepinize iyi geceler kitap kurtlarııı
Bu arada yazmak reklam olur mu bilmiyorum ama 1000kitap diye bir site var belki biliyorsunuzdur. Kitap güncesi gibi bir profiliniz oluyor. Hem okuduklarınızı listelemek, kayıt etmek açısında çok kullanışlı. Tavsiye ederim.
Güzel dileklerin için teşekkür ederimgünaydın kızlar
Ramazan ayı boyunca sizden de ailenizden de sıkıntı, bela ve tüm kötü şeyler uzak dursun inşallah
ilk iftarınız ve diğerleri bereketle dolsun
bugün de oturup dizi izleyeceğim. Lucifer beni bekler
komedi-macera tarzı dizi önerisi olan varsa hemen tavsiyesini listeme ekleyebilirim (doğaüstü-fantastik de olabilir)
Baharın Peşinde hala okuduğum yerde duruyor, elim de gitmiyor açıkcası... Mayıs ayını birkaç kitapla kapatmak... hiç bana göre değil
Güzel dileklerin için teşekkür ederim
Komedi-macera-polisiye ve biraz da gizem olsun dersen The Mentalist çok hoşuma gitmişti.
Fantastik ve doğaüstü Merlin olabilir
Bilimkurgu istersen Fringe günlerce etkisinden kurtulamamıştım.
Muriel Barbery'nin yazdığı mı?Kirpinin Zarafeti bitti ...
Vikitapta yorumlarda bir uye yazmis bitter cikolata gibi tadini yavas yavas aliyorsun ve damaginda kaliyor diye... Aynen o etkiyi yasadim ben de.
Bu kadar guzel ve naif bir sekilde hayat sorgulamasi olamazdi sanirim.
Cok etkilendim. Sindire sindire okunulacak bir eser.
Alti cizilecek epey dusunce paylasimi vardi.
Evet.Muriel Barbery'nin yazdığı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?