Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam kizlar
Iki gundur banliyim. Buraya baya alismisim onu farkettim. Ziyaretci olarak girip okudum yorumlari Bdv dan sonra buraya bagimli oldum galiba. Ve oraya hic girip bakmadim bile
Budalaya basladim Pazartesi gunu. Okurken ellerim kuruyor ya. Kitabi elimde tutacam diye akla karayi seciyorum.
Yalniz ben kitabi okurken Nastasya'nin Totskiy ile iliskisini anlamadim once. Ta ki Nastasya davette herseyi anlatana kadar. Simdi bu adamin Nastasya olayi ne anlamadim ya. Cok kapali anlatilmis bu konu. Metresi mi oluyor Totskiy'nin? Ay ben mi cok safim ya hic farketmemistim.

Kitapyurdu kac gundur siparislerimi kargolamadi bile. Kitaplardan birini temin edememisler. Iptal etmisler onu. Onun yerine baska kitap secemem mi acaba ayni ucretle? Yarin telefon acip sorayim bi. Hem de en merak ettigim kitapti ya. Kotu oldu. Hayir madem stokda yok neden var yaziyorsunuz dimi ama

Ben de çözemedim ya

Bence tekrar oku çünkü bende eskiden okumuştum ama sıkılmış ve tam anlamamıştım .Tabii bunu bu sefer anladım .Ne kadar güzelmiş .İnsan hem çocukluğuna dönüyor ,hem çocuklarıyla ilişkisini sorguluyor hemde içindeki cocukla beraber sahip olduğu çocuklarıda büyüsün istemiyor

Burdakini seviyorummm :)))
olsun değiştirene kadar mail atarım bende
Adamlar bıkmıstır bizden heralde Hep ayni talep. Ben 2. mesajimda durumu izah ettim. Baska bir platformdan arkadaslarim tanisin diye ayni nicki kullanmak istiyorum bu yuzden degistirmek istiyorum yazip rica ettim. O zaman degistirdiler. Sen de boyle yaz istersen belki degistirirler. Ama sanirim siteyle ilgilenen tek kisi var. O da yetisemiyor mu pek ilgilenmiyor mu bilemiyorum.

Benim 2 kitabım temin edilemedi ben de iptal etmedim hala bekliyom, ince memedleri temin etmişler
Yarın da temin olmazsa iptal olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…