- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
BenBaşka kimler katılacaktı unuttum Korkuyu Beklerken kitabına?
bir de ilk sayfada gene baykuşlanmışız. Hoşuma gitti.
Ruhi Mücerret Bayılırım
Neyseki benim eski sevgili dangozdu. Kitap bilmezdi
Ben 2 kere mail attim degistirdi.Ben 3 kere mesaj attım değişmiyor:)
Ben de çözemedim yaSelam kizlar
Iki gundur banliyim. Buraya baya alismisim onu farkettim. Ziyaretci olarak girip okudum yorumlariBdv dan sonra buraya bagimli oldum galiba. Ve oraya hic girip bakmadim bile
Budalaya basladim Pazartesi gunu. Okurken ellerim kuruyor ya. Kitabi elimde tutacam diye akla karayi seciyorum.
Yalniz ben kitabi okurken Nastasya'nin Totskiy ile iliskisini anlamadim once. Ta ki Nastasya davette herseyi anlatana kadar. Simdi bu adamin Nastasya olayi ne anlamadim ya. Cok kapali anlatilmis bu konu. Metresi mi oluyor Totskiy'nin? Ay ben mi cok safim ya hic farketmemistim.
Burdakini seviyorummm :)))Ben 2 kere mail attim degistirdi.OKYANUSYAA burdaki nickini degistir o zaman. Ordakiyle ayni yap.
Bence tekrar oku çünkü bende eskiden okumuştum ama sıkılmış ve tam anlamamıştım .Tabii bunu bu sefer anladım .Ne kadar güzelmiş .İnsan hem çocukluğuna dönüyor ,hem çocuklarıyla ilişkisini sorguluyor hemde içindeki cocukla beraber sahip olduğu çocuklarıda büyüsün istemiyormerhabalar, ben bu kitabı 7 yaşlarımdayken okumayı ilk söktüğümde okumuş ve nefret etmiştim. arkadaşlarım arasında da muhabbet, çok döner, nedense çok korkuyorum o kitaptan. tekrar elime alsam mı dersiniz? belki çok küçükken anlayamamışımdır.
İyi aksamlar. Nasil gidiyor kitap. Elif safak kitaplari bende ön yargılı
Adamlar bıkmıstır bizden heraldeBurdakini seviyorummm :)))
olsun değiştirene kadar mail atarım bende
Benim 2 kitabım temin edilemedi ben de iptal etmedim hala bekliyom, ince memedleri temin etmişlerKitapyurdu kac gundur siparislerimi kargolamadi bile. Kitaplardan birini temin edememisler. Iptal etmisler onu. Onun yerine baska kitap secemem mi acaba ayni ucretle? Yarin telefon acip sorayim bi. Hem de en merak ettigim kitapti ya. Kotu oldu. Hayir madem stokda yok neden var yaziyorsunuz dimi ama
Melike canım aynenkızlar cress m ile başlayan arkadas mı listeyi bitirdim sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?