Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

son listeyi de yaptım sevabıyla gunahıyla
yanlız nar aklımı karıştırdı adını mı değiştirdi kitap mı okumadı anlamadım.hatam varsa affola

Eki Görüntüle 1934507
Benim 5 di Aralik ayi. Ama onemli degil. Ugrasmayin tekrar.
Nar la Asmu yeni uyelik mi aldilar ben de anlamadim. Birseyler olmus ama hesaplar hacklenmis diycem nerdeyse

azra2004 eline emeğine sağlık canım, ne zamandır kahrımızı çekiyorsun, hakkını helal et

2016 hedefime ulaşmışım çok sevindim
Askolsum canim oyle sey mi olur ben cok zevk alarak hazirladim.ama gelip giden arkadaslar insanda kafa birakmiyor.herkes kalici olsa her ay kitap okusa hic sorun olmaz.
Bu arada Huzur kitabina devam ediyom
Cok zor okunan bir kitap bi sayfayi 3 kere okudum.anlamadim tekrar donmek uzere kivirdim vs.

Ellerine sağlık azra2004 , Benim de kitap sayım 11'di ama önemli olan hedefi tutturmaktı o kısım doğru zaten.
Bundan ssonraki liste için kalinkaselin arkadaşımıza başarılar diliyorum

Dün akşam tam 3 saat ütü yaptım Ne ütüledin derseniz de yaklaşık 20 tane havlu, 3 takım nevresim-çarşaf-yastıkları ve banyo takımlarımız Ama resmen fenalık geçirdim artık. Daha kıyafetler var ütülenecek, onları da yarın misafirim gelmeyecekse bu akşam yaparım gelirlerse cumartesi günü. Yani kısacası dün akşam da Tutunamayanlar okuyamadım

Günaydın Kızlar Böğürtlen Kışı 100. sayfadayım. Akşam misafirim vardı ama gidince yarım saat şartlandırdım kendimi
iş yerinde de ince kitaplar okuyacağım netten

Selam kızlar.
Ocak ayı için henüz bir giriş yapamadım maalesef.
Dün amelia filmini izledim. Beğendim. Hep kafamdan geçen ama yapmadığım muziplikler vardı hoşuma gitti.
Tehlikeli oyunlar kitabım olsaydı bende başlamak isterdim. Hafta sonu budalayı okumaya başlayacağım. Gidişatı nasıl, sürükleyici mi? Kolay okunabiliniyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…