- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.001
aslında kolay okunuyo cancazım ama tuğla olduğu için yine de uzun sürüyo okunmasıSelam kızlar.
Ocak ayı için henüz bir giriş yapamadım maalesef.
Dün amelia filmini izledim. Beğendim. Hep kafamdan geçen ama yapmadığım muziplikler vardı hoşuma gitti.
Tehlikeli oyunlar kitabım olsaydı bende başlamak isterdim. Hafta sonu budalayı okumaya başlayacağım. Gidişatı nasıl, sürükleyici mi? Kolay okunabiliniyor mu?
Merakla bekliyorum yorumunuYarin TESLA nin biyografisine baslayacagim. Herkese sevgiler. Iyi geceler canlar...
Ellerine sağlık @azra2004 , Benim de kitap sayım 11'di ama önemli olan hedefi tutturmaktı o kısım doğru zaten.
Bundan ssonraki liste için @kalinkaselin arkadaşımıza başarılar diliyorum
Dün akşam tam 3 saat ütü yaptımNe ütüledin derseniz de yaklaşık 20 tane havlu, 3 takım nevresim-çarşaf-yastıkları ve banyo takımlarımız Ama resmen fenalık geçirdim artık. Daha kıyafetler var ütülenecek, onları da yarın misafirim gelmeyecekse bu akşam yaparım gelirlerse cumartesi günü. Yani kısacası dün akşam da Tutunamayanlar okuyamadım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...a-etkinligi-2017.970146/page-40#post-49578413 buraya davet edeyim
onun dışında ocak sonu birkaç arkadaş Tehlikeli Oyunlar okuyacağız
Şubatta da İnce Memed okuyacağız birkaç arkadaş
ben de Teslacıyım, ben de okuyacağım kısmetse bir araMerakla bekliyorum yorumunu
Havlu mu ütüledin neden canım yazık diil mi sana :)Ellerine sağlık @azra2004 , Benim de kitap sayım 11'di ama önemli olan hedefi tutturmaktı o kısım doğru zaten.
Dün akşam tam 3 saat ütü yaptımNe ütüledin derseniz de yaklaşık 20 tane havlu, 3 takım nevresim-çarşaf-yastıkları ve banyo takımlarımız Ama resmen fenalık geçirdim artık. Daha kıyafetler var ütülenecek, onları da yarın misafirim gelmeyecekse bu akşam yaparım gelirlerse cumartesi günü. Yani kısacası dün akşam da Tutunamayanlar okuyamadım
günaydın
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...a-etkinligi-2017.970146/page-40#post-49570243
ortak okuma sayfamız burası, birkaç ayın kitapları belli
Bir de arada burdan yapıyoruz toplu okuma, bu ay sonuna doğru Tehlikeli Oyunlar var mesela
Uygun olan kitaplara katılabilirsin istediğin zaman
ahh ilk heyecanlar 3-4 sene sonrayada kalır inşallah.. ben saldım çayıra mevlam kayıra zaten hiç sevmem ütüyü artık kıyafetleri giyeceğimiz zaman ütülüyorumEllerine sağlık @azra2004 , Benim de kitap sayım 11'di ama önemli olan hedefi tutturmaktı o kısım doğru zaten.
Ben ilk 1 yıl falan ütüledim çarşafları falan sonra pes ettim artık
dün özelden mesaj atmış hangi adla değiltirmek istersiniz diye :)Adamlar bıkmıstır bizden heraldeHep ayni talep. Ben 2. mesajimda durumu izah ettim. Baska bir platformdan arkadaslarim tanisin diye ayni nicki kullanmak istiyorum bu yuzden degistirmek istiyorum yazip rica ettim. O zaman degistirdiler. Sen de boyle yaz istersen belki degistirirler. Ama sanirim siteyle ilgilenen tek kisi var. O da yetisemiyor mu pek ilgilenmiyor mu bilemiyorum.
Havlu mu ütüledin neden canım yazık diil mi sana :)
ahh ilk heyecanlar 3-4 sene sonrayada kalır inşallah.. ben saldım çayıra mevlam kayıra zaten hiç sevmem ütüyü artık kıyafetleri giyeceğimiz zaman ütülüyorumhaftasonu arada bir iştahım kabarırsa anca her şeyi ütülemeye kalkıyorum
ben de havlu çarşaf falan ütülemiyorum zaten eşimin 151418574 tane gömkeği çıkıyo ütülemelik bir de onları ütülersem sıyırırım
ya öyle çok aşırı kırışık olmuyo kuzu yaUcunda danteller falan var onlara kırışık kıl oluyorum yaaYazık tabi bana ama acıyan yok
Ütüyü ben de kendimi bildim bileli sevmem. Üniversitede zaten uzun zaman ailemden uzak yaşadım çok yabancı değilim yani ütüye, heves de değil benim ki düzgün dursun istiyorum sadece. Kırışık olunca ben rahat edemiyorum.
O gömlek derdi Allah'tan biz de yok kuzu. İkimiz de spor giyiniyoruz. Ondan benim kıyafetleri ütülemem çarşaf havlu ütülememden daha kısa sürüyor
Ama çarşafları kırışık nasıl seriyorsunuz yaa, ya da kuruturken özel bir hileniz mi var? Benimkiler kırışık oluyor bayağı
çarşafları eşimle karşılıklı geçip çekiştirip katlıyoruz canımUcunda danteller falan var onlara kırışık kıl oluyorum yaaYazık tabi bana ama acıyan yok
Ütüyü ben de kendimi bildim bileli sevmem. Üniversitede zaten uzun zaman ailemden uzak yaşadım çok yabancı değilim yani ütüye, heves de değil benim ki düzgün dursun istiyorum sadece. Kırışık olunca ben rahat edemiyorum.
O gömlek derdi Allah'tan biz de yok kuzu. İkimiz de spor giyiniyoruz. Ondan benim kıyafetleri ütülemem çarşaf havlu ütülememden daha kısa sürüyor
Ama çarşafları kırışık nasıl seriyorsunuz yaa, ya da kuruturken özel bir hileniz mi var? Benimkiler kırışık oluyor bayağı
Ucunda danteller falan var onlara kırışık kıl oluyorum yaaYazık tabi bana ama acıyan yok
ya öyle çok aşırı kırışık olmuyo kuzu ya
akşam zaten yine kırışıyo yatınca
boşver yorma kendini
zaten üstüne nevresimi seriyon çarşam görünmüyo, nevresim de yorgandan ötürü kırışık görünmüyo pek
çarşafları eşimle karşılıklı geçip çekiştirip katlıyoruz canım
kışın çocukların okul kıyafetleri birde gömlek falan ütülüyorum hatta çoğu zaman onları da bakıcımız yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?