Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

aslında kolay okunuyo cancazım ama tuğla olduğu için yine de uzun sürüyo okunması
ben de 236. sayfaya gelebildim anca

Ben ilk 1 yıl falan ütüledim çarşafları falan sonra pes ettim artık

Havlu mu ütüledin neden canım yazık diil mi sana :)

ahh ilk heyecanlar 3-4 sene sonrayada kalır inşallah.. ben saldım çayıra mevlam kayıra zaten hiç sevmem ütüyü artık kıyafetleri giyeceğimiz zaman ütülüyorumhaftasonu arada bir iştahım kabarırsa anca her şeyi ütülemeye kalkıyorum

dün özelden mesaj atmış hangi adla değiltirmek istersiniz diye :)
bre leylaaa yazdım zaten mailde hangi adla değiştirmek istediğimiiii, diyecek oldum, neyse dedim
saol canım bugün 300 milyor tane mail atacağım

GÜNAYDINNNNN

Havlu mu ütüledin neden canım yazık diil mi sana :)

Ucunda danteller falan var onlara kırışık kıl oluyorum yaa Yazık tabi bana ama acıyan yok

Ütüyü ben de kendimi bildim bileli sevmem. Üniversitede zaten uzun zaman ailemden uzak yaşadım çok yabancı değilim yani ütüye, heves de değil benim ki düzgün dursun istiyorum sadece. Kırışık olunca ben rahat edemiyorum.
ben de havlu çarşaf falan ütülemiyorum zaten eşimin 151418574 tane gömkeği çıkıyo ütülemelik bir de onları ütülersem sıyırırım

O gömlek derdi Allah'tan biz de yok kuzu. İkimiz de spor giyiniyoruz. Ondan benim kıyafetleri ütülemem çarşaf havlu ütülememden daha kısa sürüyor
Ama çarşafları kırışık nasıl seriyorsunuz yaa, ya da kuruturken özel bir hileniz mi var? Benimkiler kırışık oluyor bayağı

günaydın bende çocuklar yokken kendime film açar izleye izleye ütü yapardım özellikle ütü yapma filmlerim vardı, şimdiyse sabahtan giymeden ütülüyorum resmen kıyafetleri çarşaf asla havlu misafir geleceği zaman

dün yine kitap okuyamadım akşam çok yorgundum 10 da sızmışım budala sayfa 266
karanlık sayfa 92

bu arada bu kullanıcı adı da sinmedi içime ama kullanıcı adı değiştirme yok oldu değiştiremiyorum

ya öyle çok aşırı kırışık olmuyo kuzu ya
akşam zaten yine kırışıyo yatınca
boşver yorma kendini
zaten üstüne nevresimi seriyon çarşam görünmüyo, nevresim de yorgandan ötürü kırışık görünmüyo pek

çarşafları eşimle karşılıklı geçip çekiştirip katlıyoruz canım
kışın çocukların okul kıyafetleri birde gömlek falan ütülüyorum hatta çoğu zaman onları da bakıcımız yapıyor

benim pek kırışık olmadığından ben nevresim havlu ütülemem alışkında değildim hiç yapmadım şimdiye kadar bir tek çeyizimi hazırlarken yapmıştım onda da pişman oldum hurçla açılırken hepsi kırış kırıştı cinnet geçirdim alışkınsan isteyerek yapıyorsan sorun yok

Düzgün asmayı öğrenebilirsem ütülemeden de yırtabilirim belki kuzu
Gerçi hep annem yüzünden yaa, bazen evdeyken de ütülemezdim sonra tembelsin derdi bana, içime işlemiş. tembel olmadığımı ispat ediyorum kime ispat ediyorsam artık

Bi cam silmek bide ütü için ben de yardımcı almayı düşünüyorum valla O ikisi iş ölüm geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…