Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam günlerdir kitabı sahile taşıdım islattim bugün getirdim ve boş vaktim var. Pazar gününden beri 5 kız tatildeyiz çok şükür acayip keyifli geçiyor:)) keske sizlerlede böyle imkanlarımız olsa şöyle bir deniz kenarında oturmak gibi büyük oynayıp planlar mi yapılsa :)) özledim sizleri kızlar.
Kitap yok yine yaz tatili yaramadi bana :) fazla dışardayım

Dag cicekleri 382. Sf
Kizlar 1000kitap. Comdan bende kitap tavsiyesi aliyorum.
Yada kitapcida "Yüregimin götürdügü kitaba gidiyor elim."
Ama guncel yazarlardan da okumak istoyorum. Fantastik kirdili dovdulu olmasin
Boyle sevginin fiskirdigi kitaplar olsun.

Dag cicekleri 382. Sf
Kizlar 1000kitap. Comdan bende kitap tavsiyesi aliyorum.
Yada kitapcida "Yüregimin götürdügü kitaba gidiyor elim."
Ama guncel yazarlardan da okumak istoyorum. Fantastik kirdili dovdulu olmasin
Boyle sevginin fiskirdigi kitaplar olsun.

Bugün "Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu"nu okudum.Kitap genel olarak iyiydi.Yalnız kadının aşkını çok fazla buldum,o yüzden buna aşk değil de saplantı vs. diyebilirim.Gerçi adamla da kaç kez karşılaştılar.Bu kadar çok karşılaşmasalar kadın adamı unuturdu muhakkak.En azından bu kadar saplantılı olmazdı kadının duyguları.Çünkü ne demişler "Gözden uzak olan gönülden de uzak olur."
Adam da çok karaktersizmiş.O kadar çok kadınla münasebeti olmuş ki kadını tanımaması gayet normal (!). Bence tam bir tencere kapaklarmış,ikisinde de varmış bir anormallik.Olan çocuğa olmuş işte.Zaten olan hep çocuklara olur!

Stefan Zweig erkek olarak, karşı cinsin duygusunu bukadar baskın verebilmesi çok hoşuma gitmişti.
Kadına kızdım ben biraz. Bu kadar saplantı haline getirmek yerine cesaretli olmalıydı. Karşısına alıp bazı cevapları duymalıydı.. Hayatına yön verip, bu günlerini hatırlayınca tatlı bir tebebbüs olmalıydı..

Hiç utanmıyosun di mi

Ver gitsin spooileri 'la bizim okumamiza gerek kalmasin:)

O yüzden kadına ben de gıcık oldum.
Bence o mektup Zweig'e gelmiş ama çaktırmamış.

Bildirim de yapayım
İskender Pala- Şah ve Sultan 200 lerdeyim. Okuduğum seriden sonra edebi doyuruculuğu olan bir kitap okumak çok iyi geldi.Çok özlemişim İskender Pala'nın kalemini. Teşekkürler @_bloom_
Bu kitabı ben de çok beğenmiştim.Ama ilk başlarda sıkılacağımı düşünmedim değil.Kitap ortalarından itibaren merak uyandırmaya başlamıştı bende.

sanırım aynı yer, bölüm başlığı "böyle uyurdu zerdüşt"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…