Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Buz Kapanı bitti. Çok heyecanlı bir yerde bitti ama diğer kitaba başlamayacağım. Seri bitsin istemiyorum.

Karakterlerin geçirdikleri zorlu olaylar sayesinde değişmesini okumak çok keyifliydi. Başkanın oğlu bir ölemedi, Polat Alemdar gibi mübarek

Z.livaneli Seranad kitabını alabilirsin. Vıcık cıcık aşk kitaplarından değil.
Sarah Jio size hitap edebilir. Aşk kitapları yazıyor genelde.
Onlari okudum.
Hatta sarah jio nun 2kitabini okudum.
3. Kitabini okusam gidisati az cok tahmin edebilirim.
Kurgulari ayni gibi geldi bana.
Serenad' dan cok ama cok etkilendim.
Hem ordaki katliamlarin yasanmis olmasi hem de yazarin karaktetleri kendi dunyasinda icselletirmesi. Baska oneriniz varsa acigim.
Tesekur ediyorum

Başıbozuk Sevdalar-Canan Tan
Kanadı Kırık Kuşlar-Ayşe Kulin
Bir Varmış Bir Yokmuş-Ayşe Kulin (özellikle bu kısa hikayelerden oluşan kitabı bayılarak okumuştum.)
Cok tesekur ederim oncelikle.
Canan Tan'i bi ara cok okudum.
Ama Ayse Kulin 'in bi tek adi aylini okumistum.
Digerlerini not aldim.

Selam mutlu haftasonları kağıttan köprüleri okumamaya karar verdim daha okunacak çok kitap var ve bu kitapne bana birşey katıyor ne okurken eğlendiriyor
Vakit bulunca _meLinDa_ cığımın hediyesi Kan ve Güle başlayacağım
Bu arada Körlük ne zaman okuyoruz benim bu hafta okumam lazım sonraki hafta tatilde olacağım

Yalnız Seni Arıyorum bitti. Nahit Hanım kadar tripli, yaşına yakışmayan 'ergenimsi' birini daha tanımadım. Cidden çok sinir oldum okurken. Kadın kocasını Orhan Veli ile aldatıyor aynı zamanda da Orhan Veli'ye beni sevmiyorsun tribi atıyor. Neresinden tutsam elimde kalacak bir aşk serüveniydi. Kadının mektup imzaları bile eşinin soy ismiyle atılmış.

Öte yandan Orhan Veli'nin sevgisiyle yarattığı satırlar muhteşemdi. Çoğu kez yüzümde tebessümle okudum satırlarını. Yaşadıkları şeyi doğru bulmuyorum ama onun neticesinde ortaya çıkmış mektupların dili güzeldi.

Uyuyamayanlar 171. sayfadayım. Son 30 sayfa, yarın biter.
Otostopçunun Galaksi Rehberi 106. sayfadayım. Hedefim ilk romanı yarın bitirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…