• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

4 çocukla mı :eek: beni de bekler misin intihar için :mad:
Canım ben yola çıktım. :KK55: Köprüye doğru gidiyorum. Sen de gel, birlikte atlarız. :kızgın:
Tatlimmm sana da maaşallah :))

Kızlar :KK70: yani çekiyor beni de hep tuhaf seyler yaa
Ağılda tay gördüm simsiyahhh boncuk gözlu insan bakmaya kıyamaz. Yemlik kilitlerini aşıp gittim yanina sarildim sevdim sevdimmm. Anovvv ne bileyim anasının huysuz oldugunuuu:KK70:
Sahibi yetişip uyarana kadar yedim çifteyi yapıştım duvara :)))))
Allahtan üzerimde kalin şişme bir mont vardi ve alan küçüktü de hayvan çifteyi okkalı atamadı :)))))
At sahibi ho hooo diye diye uzaklastirmaya calisti bende sıvışıp kaçtım hemen.

Sonra tabi aramızda kilit var artik bişe yapamaz. Naberrr dedim çifteyi yedim ama tayını da sevdim :)) ben konustukça homurdandı anası
Haahahhaaha
:KK57::KK57::KK57: aman dikkat et OKYANUSYAA OKYANUSYAA , geçmiş olsun.

Evet canım ya çok sağol inan ben bunu çözünceye kadar bayaa karıştırırdım:) mutemadiyen neredeyse bir buçuk yıldır uykusuzum affola kızlar ... Şimdi duzelteyim hemen yeniden yazayım
Nekusuru canım. başlarda bilmemen normal.
Keyifli okumalar :KK60:

merhaba kızlar tüm sayfaları okuyamadım çok kaynatmışsınız :)
dün film gecesi yaptım okuyamadım bu yüzden la sonsuzluk hecesi kitabımda 238. sayfadayım bugün bitirmeye çalışacağım hepinize iyi okumalar :KK200:

__giz__ __giz__ Senden Sonra Ben i okumuş muydun?

OKYANUSYAA OKYANUSYAA aman geçmiş olsun. Çok munzursun sende:KK66:

Yok canım, aldım ama başlamadım daha, odada bir arkadaşım okuyor, elinde sürünüyor daha doğrusu, ona sıkıcı gelmiş, bitirsin ben alıp okuyacağım, beklentimi aşırı düşürdüm zaten sırf seriyi tamamlayayım diye okuyacağım.

Yok canım, aldım ama başlamadım daha, odada bir arkadaşım okuyor, elinde sürünüyor daha doğrusu, ona sıkıcı gelmiş, bitirsin ben alıp okuyacağım, beklentimi aşırı düşürdüm zaten sırf seriyi tamamlayayım diye okuyacağım.
Bende serinin devamı diye okusam mı diyorum cazip gelmedi bir türlü. Okuduğunda düşünceni bilmek isterim ;)

Ağılda tay gördüm simsiyahhh boncuk gözlu insan bakmaya kıyamaz. Yemlik kilitlerini aşıp gittim yanina sarildim sevdim sevdimmm. Anovvv ne bileyim anasının huysuz oldugunuuu:KK70:
Allahtan üzerimde kalin şişme bir mont vardi ve alan küçüktü de hayvan çifteyi okkalı atamadı :)))))

Sonra tabi aramızda kilit var artik bişe yapamaz. Naberrr dedim çifteyi yedim ama tayını da sevdim :)) ben konustukça homurdandı anası
Haahahhaaha

Çok geçmiş olsun.İyi ki sağlam atmadı ve kafana gelmedi.Allah korumuş

Analık nasıl bir içgüdü ya bu arada

Haahahhaaha

Aaaa çok geçmiş olsun. Atlar bazen çok agresif oluyor ucuz atlatmışsın. Benim arkadaşımı atın altından alamamışlar hastanelik olmuştu.

Edison TESLA nin alternatif akimini karalamak adina yaptigi gosterilerde sokak ya da evcil hayvanlari alternatif akim vererek öldürdügünü biliyor muydunuz?
Neden herseyin ceremesini hayvanciklar cekiyor...
insan irki hayvanlarin laneti...
Edisondan hiç hoşlanmıyorum, Teslanın hakkını yedi çok

Haahahhaaha

canım geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.. sıcağı sıcağına anlamaya bilirsin ağrın falan olursa ihmal etme sakın

Budala 150 dun 90 sayfa okudum birdi yattigimda tabi sabah yataktan surunerek kalktim

Budala da cok fazla diyolog var konu ilerlemiyor bu yuzden zor okuyorum ben diyalogun yaninda konu biraz ilerlese daha iyi olacak sanki

Ogleden sonra musait olursam biraz okuyacagim hafta sonuda evden disari cikmayi dusunmuyorum bu hafta sonumu evde gecircem esim de gidiyo zaten 3 ay yok :(

Back
X