Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Cok tesekkurler:) ucurtma avcisi ni ekledim ozellikle
Uçurtma Avcısı nı okumuş muydun?
Bana kalırsa ortaokul için uygun değil
20 küsür yaşında okudum günlerce aylarca etkisinden çıkamadım

Cengiz Aytmatov Cemile, Yüz Yüze ve Toprak Ana, Yaşar Kemal Beyaz pantalon aklıma ilk gelenler

Aynı fikirdeyim. Uçurtma avcısı daha ileri yaşlar için uygun.
Beyaz diş tavsiye ederim.

Okudum okudum onu belli ogrencilere veririm zaten . suc ve ceza yi okuyan ogrencilerim falan var o gruba dusunuyorum
yok okumadim ama listeyi mutlaka arastirip temize cekerim kontrol ederim seviye ve uygunluk acisindan :) o yuzden siz tavsiyelere devam edin ben arastirip tik koyar ya da cikartirim listeden :))

Wattpad kitapları çok okuyorlar çok üzülüyorum( aşk ihtiras yazık çocuklarımıza
Aynen katiliyorum gecen sene sinifca okuma saatinde yalniz efe yi okuduk .Cocuklar hocam ne guzel bir kitapmis diyip durdular oysaki yillardir kitaplikta okunmayi bekliyordu gozlerinin önünde

Cok tesekkurler :) tabiki tamamlar tamamlamaz paylasacagim burada

Iyi aksamlar hanimlar hepinize tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim zaman ayirip cevap yazmaniz ne kadar duyarli oldugunuzu gösteriyor ogrencilerim adina da cok tesekkur ederim inanin bir kisiye sevdirsek kitabi gelecek nesilde bir aileyi kurtarmis oluyoruz. Bu arada Korkuyu Beklerken geldi :))))

Şu anda sözün bittiği yerdeyim. Bulunduğum şehre birkaç saat uzaklıkta bir arkadaşım oturuyordu. Daha 33 yaşındaydı. 4 çocuk annesi, en küçüğü 6 aylıktı. Türkiye'ye izine gitmişler yazın. Kaza olmuş ve bütün aile .... yok şimdi . O çocuklar, o hep neşeli sesiyle konuşan arkadaşım , eşi....
Ve olay bir ay önce olmuş. En son bebeği olduğunda telefonda konuştuk. Sen müsait olursan ararsın dedim. Bebeğin yeni doğdu, biraz toparlan , konuşuruz dedim. Geçen gün bir arayayım istedim, ulaşılamadı telefonuna. Meğer karatoprağa girmiş girmiş canım benim. Türkiye'den başka bir arkadaş haber verdi. Elim, ayağım titredi anlatınca. Dünya ve içindekiler, üzüldüğüm şeyler ne kadar boş geldi bir an.....Hayaller ve arzular ne kadar uzak , ölüm ne kadar yakın...

Basin sag olsun insan sevdiğine esine dostuna ailesine ölümü konduramiyor . Ölüm bir son degil aksine baslangic gercek ve sonsuz hayatimiz icin bu dusunce yakınlarına guc verir umarim.. Allah im mekanini cennet etsin

( diyecek bisi yok mekanları cennet olsun

Basin sag olsun insan sevdiğine esine dostuna ailesine ölümü konduramiyor . Ölüm bir son degil aksine baslangic gercek ve sonsuz hayatimiz icin bu dusunce yakınlarına guc verir umarim.. Allah im mekanini cennet etsin
Amin
O kadar şaşkınım ki anlatamam
Sesi hâlâ kulaklarımda
Öyle neşeli bir insandı ki
Allah annesine babasına sabır versin

Bu arada onu okumadigimi filmini izledigimi hatirladim . Bi an okuduyup hatirladigimi sandim :) celiskili ifade veren saniklar gibi olmusum yaa :)) güldüm kendime

Canım benin ne kadar da gençmiş Allah rahmet eylesin. İnsan diyecek bir şey de bulamıyor. Mekânları cennet olsun inşallah.

Çok acı Allah geride kalan yakınlarına, sizlere sabır versin inşallah. Onların da mekanları cennet olsun

İki hafta önce 32 yaşındaki arkadaşımı ani kalp krizi sebebi ile kaybettik. Ben hala inanamıyorum. Adı geçince burnumun direği sızlayıp duruyor.
Genç ölümler gerçekten yıkıcı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…