Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Harika bir iş yapıyorsunuz.
Geçen sene ortaokulda çalışıyorken öğrenciler için odama kitaplar alıp koyuyordum, bazılarını birlikte okuyorduk hatta, çok güzel günlerdi.
Okuma alışkanlığı olmayanlar için Harry Potter serisini almıştım kendi çocukluğumun serisi olduğu için hem kütüphanemde olsun istedim hem de öğrencilerimle paylaştım.

Küçük Prens'i severek okumuştu bizimkiler. ( ama küçüklere vermedim onu çocuk kitabı olarak görmüyorum bu kitabı) Dedemin Bakkalı kitabı uzun süre bana dönemedi aralarında değiş tokuş yaptılar, çok sevdiler. Onu özellikle tavsiye edebilirim o yüzden.
Ben ortaokuldayken Robinson Crouse yu birkaç kere okumuştum Aklıma gelirse bir şeyler yazarım yine :)

Bu arada listeni de takip etmek isterim bu sene yine aynı yaş grubu ile çalışacağım ihtiyacım olacaktır.

Dün bildirim yapamadım kızlarcım bugün bir mülakata girmem gerektiği için affedin :)

Marshmallow Testi, sf. 42 (biraz yavaş gidiyorum hızlanıcam ama)
Piskoloji konusunda kariyer yapıyordun değil mi ? Nickin aklımda o şekilde kalmış

Wattpad kitapları çok okuyorlar çok üzülüyorum( aşk ihtiras yazık çocuklarımıza

Yeni mi geldiniz ? Bransiniz nedir ? Hoşgeldiniz

tesekkürler
elinize saglik

hayirli olsun
benim kizim da dün basladi
Allah zihin acikligi versin insaAllah

Peggy Sue serisi, Talihsiz Serüvenler Dizisi. Bunlar aslında biraz değişik tarzda romanlar içeriğini inceleyin ama okuması çok zevkli. Harry Potter serisini de düşünebilirsiniz belki.

Tekrar merhaba
Kusura bakmayin,toplu alinti yapmayi beceremiyorum . Bu nedenle üstüste bir sürü mesaj oldu
yeni gelen baykuslar biraz gec oldu ama hosgeldiniz..
Bugün misafirimiz vardi, pek okuyamadim ama dün aksam uyumadan önce Korkuyu Beklerken ilk hikayeye giris yaptim.
Selamlar

gibi gibi ben de aklıma gelenleri yazayım:

Edmondo de amicis__ Çocuk Kalbi
Vasconcelos__ Şeker Portakalı ve Güneşi Uyandıralım
Jules Verne__Seksen Günde Devrialem ve Balonla Beş Hafta
Roald Dahl__Charlie'nin Çikolata Fabrikası
Erich Kastner__Uçan Sınıf (Ben okumadım ama yolculuk sırasında kücük bir arkadaş tavsiye etmişti)
Aziz Nesin__Şimdiki Çocuklar Harika
Vladimir Tumanov__Kraliçeyi Kurtarmak ve Haritada Kaybolmak ( Bu kitapları da kitap sitesinde gezinirken gördüm, bilmecelerle olaylar çözülüyor, temelinde matematik işlemi, harita kullanmak, ansiklopedi karıştırmak vs varmış, eğlenceli gelebilir onlara)

Şimdilik bunlar geldi aklıma, gözüme çarpan olursa yazarım yine.

TESS GERRITSEN - Ateşin Şarkısı
Sayfa ... 105

Herkese iyi geceler dilerim

Esimin buyuk babasini kaybettik. bugun Korluk' e baslamistim ama konsantre olamayacagim sanirim .
hakkinin yenmedigi ve sonucun hayirli olacagi bir mulakat diliyorum.
Allah taksiratını affetsin. Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun.
Ne kadar güzel bir düşünce ile hareket ediyorsunuz.
_asmunikal_ @nickelanjelo iyiyim kızlar çok şükür
Şimdi sadece beklemek kaldı geriye
Rabbim emeklerimin karşılığını versin inşallah
inşallah sağlıkla ve sağlıklı bir bebeğin olur melinda. DualarıM ve kalbim seninle.

Serenad - Zülfü Livaneli bitti..

Çok etkilendim kitaptan. Gözyaşlarımı tutamadım, hele ki Struma gemisinin gerçek olduğunu duyunca oldukça ürperdim.. Hayatın aşkla güzel olduğuna inancım kuvvetlendi ve bana güç verdi bu his, ara sıra bu konularda zor durumda hissettiğim için.

Ancak dilini sevemedim, ama sebebini kitabın sonunda anladım.. Bir bütün olarak yine kalbe dokunan bir Zülfü Livaneli eseriydi..

Yeni kitabımı henüz belirlemedim, yarın seçeceğim inşallah.

Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…