- 20 Haziran 2017
- 132
- 448
- 33
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.581
Cok tesekkurler listeme ekleyecegim:))@Cicoretti Başınız sağ olsun.
gibi gibi Martı Jonathan ve Reşat Nuri Güntekin- Kızılcık Dalları benim ortaokulda okuyup unutamadığım iki kitaptır.
Harika bir iş yapıyorsunuz.Benim ogrencilere de donem icin kitap okuma listesi yapayım diyorum kizlar ortaokul ogrencileri icin kitap tavsiyeniz olursa mutlaka dikkate alirim . Okumaya yanlis kitapla baslayinca tekrar kitabi sevdirmek cok zor oluyor cocuklara en iyisi secenekleri benim sunmam oluyor
Piskoloji konusunda kariyer yapıyordun değil mi ? Nickin aklımda o şekilde kalmışDün bildirim yapamadım kızlarcım bugün bir mülakata girmem gerektiği için affedin :)
Marshmallow Testi, sf. 42 (biraz yavaş gidiyorum hızlanıcam ama)
Wattpad kitapları çok okuyorlar çok üzülüyorumBenim ogrencilere de donem icin kitap okuma listesi yapayım diyorum kizlar ortaokul ogrencileri icin kitap tavsiyeniz olursa mutlaka dikkate alirim . Okumaya yanlis kitapla baslayinca tekrar kitabi sevdirmek cok zor oluyor cocuklara en iyisi secenekleri benim sunmam oluyor
Yeni mi geldiniz ? Bransiniz nedir ? HoşgeldinizHarika bir iş yapıyorsunuz.
Geçen sene ortaokulda çalışıyorken öğrenciler için odama kitaplar alıp koyuyordum, bazılarını birlikte okuyorduk hatta, çok güzel günlerdi.
Okuma alışkanlığı olmayanlar için Harry Potter serisini almıştım kendi çocukluğumun serisi olduğu için hem kütüphanemde olsun istedim hem de öğrencilerimle paylaştım.
Küçük Prens'i severek okumuştu bizimkiler. ( ama küçüklere vermedim onu çocuk kitabı olarak görmüyorum bu kitabı) Dedemin Bakkalı kitabı uzun süre bana dönemedi aralarında değiş tokuş yaptılar, çok sevdiler. Onu özellikle tavsiye edebilirim o yüzden.
Ben ortaokuldayken Robinson Crouse yu birkaç kere okumuştumAklıma gelirse bir şeyler yazarım yine :)
Bu arada listeni de takip etmek isterim bu sene yine aynı yaş grubu ile çalışacağım ihtiyacım olacaktır.
Allah rahmet eylesin canımEsimin buyuk babasini kaybettik.bugun Korluk' e baslamistim ama konsantre olamayacagim sanirim .
hakkinin yenmedigi ve sonucun hayirli olacagi bir mulakat diliyorum.
tesekkürlerbirincileri kutluyorum:)
listenin yeni halini de akşam yükleyeceğim kızlar:)
bu arada yazın malesef çok az katılabildim genelde her yaz okuma hızım aniden düşer özellikle temmuz ve zğustos ayında neredeyse hiç okuyamazdım bu sene bunu kırdım şükürler olsun:) kendi çapımda rekor bile kırmış olabilirim:) artık daha fazla katılabilirim buraya eylül gelince niyeyse herşey yerli yerine oturuyor:)
basiniz sagolsunEsimin buyuk babasini kaybettik.bugun Korluk' e baslamistim ama konsantre olamayacagim sanirim .
hayirli olsunSelam arkadaşlar bu aralar pek giremedim okul telaşımız vardı oğlum bugün ilkokula başladı.
Korkuyu beklerken kitabına başladım biraz karışık okuyorum sayfa sayısı veremeyeceğim ama 3 öykü okudum dördüncüye başladım
amin_asmunikal_ @nickelanjelo iyiyim kızlar çok şükür
Şimdi sadece beklemek kaldı geriye
Rabbim emeklerimin karşılığını versin inşallah
Benim ogrencilere de donem icin kitap okuma listesi yapayım diyorum kizlar ortaokul ogrencileri icin kitap tavsiyeniz olursa mutlaka dikkate alirim . Okumaya yanlis kitapla baslayinca tekrar kitabi sevdirmek cok zor oluyor cocuklara en iyisi secenekleri benim sunmam oluyor
Piskoloji konusunda kariyer yapıyordun değil mi ? Nickin aklımda o şekilde kalmış
Allah taksiratını affetsin. Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun.Esimin buyuk babasini kaybettik.bugun Korluk' e baslamistim ama konsantre olamayacagim sanirim .
Ne kadar güzel bir düşünce ile hareket ediyorsunuz.Benim ogrencilere de donem icin kitap okuma listesi yapayım diyorum kizlar ortaokul ogrencileri icin kitap tavsiyeniz olursa mutlaka dikkate alirim . Okumaya yanlis kitapla baslayinca tekrar kitabi sevdirmek cok zor oluyor cocuklara en iyisi secenekleri benim sunmam oluyor
inşallah sağlıkla ve sağlıklı bir bebeğin olur melinda. DualarıM ve kalbim seninle._asmunikal_ @nickelanjelo iyiyim kızlar çok şükür
Şimdi sadece beklemek kaldı geriye
Rabbim emeklerimin karşılığını versin inşallah
Aslında yeni sayılmam kullanıcı adımı değiştirdim bir önceki umayy09 idi. Hoş buldum yine de teşekkür ederim :)Yeni mi geldiniz ? Bransiniz nedir ? Hoşgeldiniz
3 adet olduk:) bransdaşAslında yeni sayılmam kullanıcı adımı değiştirdim bir önceki umayy09 idi. Hoş buldum yine de teşekkür ederim :)
Branşım Rehberlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?