Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese Merhaba canlar.
Dün hiç kitap okuyamadım.

Çok merak ettiğim kitaplardan biri
Ama şu an yıl sonuna kadar yetecek kitabım var
Benim önümüzdeki iki , üç yılın sonuna yetecek kadar kitabım var elimde.

İki hafta önce 32 yaşındaki arkadaşımı ani kalp krizi sebebi ile kaybettik. Ben hala inanamıyorum. Adı geçince burnumun direği sızlayıp duruyor.
Genç ölümler gerçekten yıkıcı oluyor.
hayatin_anlami , T trustno_1 ikinize de baş sağlığı diliyorum. Allah ölenlere rahmet eylesin; kalanlara dayanma gücü versin.
Hemen bakayım , sağ ol.

Allah gani gani rahmet eylesin, mekanları cennet olsun
Senin de başın sağolsun canım

Allah rahmet eylesin

Bu arada onu okumadigimi filmini izledigimi hatirladim . Bi an okuduyup hatirladigimi sandim :) celiskili ifade veren saniklar gibi olmusum yaa :)) güldüm kendime
Ben de şaşırdım ilk paragrafta okudum ikincide okumadım yazıyor diğer söylediklerimi okumadı galiba dedim
Benim önümüzdeki iki , üç yılın sonuna yetecek kadar kitabım var elimde.
Evde kitap yığma huyum yok çok şükür ki, her istediğimi alsam evde adım atacak yer olmazdı sanırım
Ama sağ olsun kızlar günümde kitaba boğdular beni

Ne kadar güzel, kendine hakim olabilen bir insan profili
Ben o hastalığa yakalandım LOLİSS
"Tsundoku" oldum ben!

Bu arada güle güle oku hediyelerini.
Merhaba herkese=)
Bende geldim aranıza
Eylül itibariyle okuduğum kitaplar :

Behice & Bir Devrimci Kadın Bir Anne - Emel Koç
Denizlerin Davası - Mustafa Balbay
Sevdalım Hayat - Zülfü Livaneli ( 363. sayfadayım)
Hoş geldiniz tekrar...

Bende o yorumu okumuştum ama Kırmızı Kedi idi benimki de hiç de karışık gelmedi gayet güzel okuttu kendini ve çok beğendim.

Bir psikiyatristin gizli defteri güzeldir
Ama Divan , tür ayırt etmeksizin okuduğum kitapların içinde bambaşka bir yere sahiptir, okudum, iki yıl sonra bir daha okudum, iki yıl sonra bir daha okudum her seferinde yeniden ele geçirdi beni. Yalom 'un serisi var elimde, tüm kitaplarını çok severim ama Divan bambaşka bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…