- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.661
sorma bende inanamıyorum yaYaaaa cidden nasıl başardın
sorma bende inanamıyorum yaneyse dikkat edeyim bundan sonra da çok fena oluyor bu sıcaklarda hastalık çekmek
Benim önümüzdeki iki , üç yılın sonuna yetecek kadar kitabım var elimde.Çok merak ettiğim kitaplardan biri
Ama şu an yıl sonuna kadar yetecek kitabım var
Şu anda sözün bittiği yerdeyim. Bulunduğum şehre birkaç saat uzaklıkta bir arkadaşım oturuyordu. Daha 33 yaşındaydı. 4 çocuk annesi, en küçüğü 6 aylıktı. Türkiye'ye izine gitmişler yazın. Kaza olmuş ve bütün aile .... yok şimdi . O çocuklar, o hep neşeli sesiyle konuşan arkadaşım , eşi....
Ve olay bir ay önce olmuş. En son bebeği olduğunda telefonda konuştuk. Sen müsait olursan ararsın dedim. Bebeğin yeni doğdu, biraz toparlan , konuşuruz dedim. Geçen gün bir arayayım istedim, ulaşılamadı telefonuna. Meğer karatoprağa girmiş girmiş canım benim. Türkiye'den başka bir arkadaş haber verdi. Elim, ayağım titredi anlatınca. Dünya ve içindekiler, üzüldüğüm şeyler ne kadar boş geldi bir an.....Hayaller ve arzular ne kadar uzak , ölüm ne kadar yakın...
İki hafta önce 32 yaşındaki arkadaşımı ani kalp krizi sebebi ile kaybettik. Ben hala inanamıyorum. Adı geçince burnumun direği sızlayıp duruyor.
Genç ölümler gerçekten yıkıcı oluyor.
Hemen bakayım , sağ ol.Kızlarcım bu arada tam da şimdi psikolojiye ilgi duyanlar için bir kitap listesi oluşturdum. Siz kitap kurtları da bir incelerse çok sevinirim. :) Belki içlerinde okuduklarınız vardır, belki de buradan tavsiye alırsınız olmaz mı?
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...anlarin-okumasini-onerdigim-kitaplar.1031137/
Allah gani gani rahmet eylesin, mekanları cennet olsunŞu anda sözün bittiği yerdeyim. Bulunduğum şehre birkaç saat uzaklıkta bir arkadaşım oturuyordu. Daha 33 yaşındaydı. 4 çocuk annesi, en küçüğü 6 aylıktı. Türkiye'ye izine gitmişler yazın. Kaza olmuş ve bütün aile .... yok şimdi . O çocuklar, o hep neşeli sesiyle konuşan arkadaşım , eşi....
Ve olay bir ay önce olmuş. En son bebeği olduğunda telefonda konuştuk. Sen müsait olursan ararsın dedim. Bebeğin yeni doğdu, biraz toparlan , konuşuruz dedim. Geçen gün bir arayayım istedim, ulaşılamadı telefonuna. Meğer karatoprağa girmiş girmiş canım benim. Türkiye'den başka bir arkadaş haber verdi. Elim, ayağım titredi anlatınca. Dünya ve içindekiler, üzüldüğüm şeyler ne kadar boş geldi bir an.....Hayaller ve arzular ne kadar uzak , ölüm ne kadar yakın...
Merhabalar
Kuşlar yasına gider dün bitti ve ben çok çok sevdim
Bugün bir ikea dolabında mahsur kalan hint fakirinin olağanüstü yolculuğuna başladım
Bundan sonra kitaba ikea dolabındaki hint fakiri dicem
Allah rahmet eylesinŞu anda sözün bittiği yerdeyim. Bulunduğum şehre birkaç saat uzaklıkta bir arkadaşım oturuyordu. Daha 33 yaşındaydı. 4 çocuk annesi, en küçüğü 6 aylıktı. Türkiye'ye izine gitmişler yazın. Kaza olmuş ve bütün aile .... yok şimdi . O çocuklar, o hep neşeli sesiyle konuşan arkadaşım , eşi....
Ben de şaşırdım ilk paragrafta okudum ikincide okumadım yazıyor diğer söylediklerimi okumadı galiba dedimBu arada onu okumadigimi filmini izledigimi hatirladim . Bi an okuduyup hatirladigimi sandim :) celiskili ifade veren saniklar gibi olmusum yaa :)) güldüm kendime
Evde kitap yığma huyum yok çok şükür ki, her istediğimi alsam evde adım atacak yer olmazdı sanırımBenim önümüzdeki iki , üç yılın sonuna yetecek kadar kitabım var elimde.
Ne kadar güzel, kendine hakim olabilen bir insan profili
Ben de şaşırdım ilk paragrafta okudum ikincide okumadım yazıyor diğer söylediklerimi okumadı galiba dedim
Evde kitap yığma huyum yok çok şükür ki, her istediğimi alsam evde adım atacak yer olmazdı sanırım
Ama sağ olsun kızlar günümde kitaba boğdular beni
Hoş geldiniz tekrar...Merhaba herkese=)
Bende geldim aranıza
Eylül itibariyle okuduğum kitaplar :
Behice & Bir Devrimci Kadın Bir Anne - Emel Koç
Denizlerin Davası - Mustafa Balbay
Sevdalım Hayat - Zülfü Livaneli ( 363. sayfadayım)
Gunaydin arkadaslar,
Bas sagligi ve rahmet dileyen heekese cok cok tesekkur ederim. Dun zorlu ve yorucu bir gundu. Biraz esim icin biraz rahmetli buyukbabasi icin uzuldum, kendi acilarim depresti.hayatin_anlami basin sagolsun, cok cok uzuldum. Allah hepsine rahmet eylesin.
@Astoria paylasimlarini inceleyecegim cok tesekkurler.
Korluk syf 54. Birkac yerde kirmizi kedi cevirisini karisik bulmuslar. Bendeki de kirmizi kedi
Hoşgeldin☺Merhaba herkese=)
Bende geldim aranıza
Eylül itibariyle okuduğum kitaplar :
Behice & Bir Devrimci Kadın Bir Anne - Emel Koç
Denizlerin Davası - Mustafa Balbay
Sevdalım Hayat - Zülfü Livaneli ( 363. sayfadayım)
Kızlarcım bu arada tam da şimdi psikolojiye ilgi duyanlar için bir kitap listesi oluşturdum. Siz kitap kurtları da bir incelerse çok sevinirim. :) Belki içlerinde okuduklarınız vardır, belki de buradan tavsiye alırsınız olmaz mı?
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...anlarin-okumasini-onerdigim-kitaplar.1031137/
Hoşgeldin☺
Kızlarcım bu arada tam da şimdi psikolojiye ilgi duyanlar için bir kitap listesi oluşturdum. Siz kitap kurtları da bir incelerse çok sevinirim. :) Belki içlerinde okuduklarınız vardır, belki de buradan tavsiye alırsınız olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?