- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.641
başınız sağolsun Allah ailesinin ve sizin sabrınızı arttırsın çok zor.Şu anda sözün bittiği yerdeyim. Bulunduğum şehre birkaç saat uzaklıkta bir arkadaşım oturuyordu. Daha 33 yaşındaydı. 4 çocuk annesi, en küçüğü 6 aylıktı. Türkiye'ye izine gitmişler yazın. Kaza olmuş ve bütün aile .... yok şimdi . O çocuklar, o hep neşeli sesiyle konuşan arkadaşım , eşi....
Ve olay bir ay önce olmuş. En son bebeği olduğunda telefonda konuştuk. Sen müsait olursan ararsın dedim. Bebeğin yeni doğdu, biraz toparlan , konuşuruz dedim. Geçen gün bir arayayım istedim, ulaşılamadı telefonuna. Meğer karatoprağa girmiş girmiş canım benim. Türkiye'den başka bir arkadaş haber verdi. Elim, ayağım titredi anlatınca. Dünya ve içindekiler, üzüldüğüm şeyler ne kadar boş geldi bir an.....Hayaller ve arzular ne kadar uzak , ölüm ne kadar yakın...
Şu anda sözün bittiği yerdeyim. Bulunduğum şehre birkaç saat uzaklıkta bir arkadaşım oturuyordu. Daha 33 yaşındaydı. 4 çocuk annesi, en küçüğü 6 aylıktı. Türkiye'ye izine gitmişler yazın. Kaza olmuş ve bütün aile .... yok şimdi . O çocuklar, o hep neşeli sesiyle konuşan arkadaşım , eşi....
Ve olay bir ay önce olmuş. En son bebeği olduğunda telefonda konuştuk. Sen müsait olursan ararsın dedim. Bebeğin yeni doğdu, biraz toparlan , konuşuruz dedim. Geçen gün bir arayayım istedim, ulaşılamadı telefonuna. Meğer karatoprağa girmiş girmiş canım benim. Türkiye'den başka bir arkadaş haber verdi. Elim, ayağım titredi anlatınca. Dünya ve içindekiler, üzüldüğüm şeyler ne kadar boş geldi bir an.....Hayaller ve arzular ne kadar uzak , ölüm ne kadar yakın...
Şu anda sözün bittiği yerdeyim. Bulunduğum şehre birkaç saat uzaklıkta bir arkadaşım oturuyordu. Daha 33 yaşındaydı. 4 çocuk annesi, en küçüğü 6 aylıktı. Türkiye'ye izine gitmişler yazın. Kaza olmuş ve bütün aile .... yok şimdi . O çocuklar, o hep neşeli sesiyle konuşan arkadaşım , eşi....
SüpersinKızlarcım bu arada tam da şimdi psikolojiye ilgi duyanlar için bir kitap listesi oluşturdum. Siz kitap kurtları da bir incelerse çok sevinirim. :) Belki içlerinde okuduklarınız vardır, belki de buradan tavsiye alırsınız olmaz mı?
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...anlarin-okumasini-onerdigim-kitaplar.1031137/
Gunaydin hanimlar :) ayy ne guzel ben e_kitap okuyamadim hic yaa alisamadim bir türlü meslek hastalığı galiba :)))Günaydın herkese
Dün akşam__giz__ ciğim ile yaptığım sohbet sonunda Gülün Adı kitabının işyerinde okumaya pek uygun olmadığı ve sakinlik gerektirdiği konusuna kanaat getirdik. Bu sebeple Gülün Adı'nı işten ayrıldıktan sonra okumak üzere kenara ayırıyorum.
İşyerinde okumak üzere sevgiliminerva1988 cığımın e-kitap olarak gönderdiği Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde kitabını seçtim. O sevdiyse ben de seveceğimdir kesin
Gunaydin hanimlar :) ayy ne guzel ben e_kitap okuyamadim hic yaa alisamadim bir türlü meslek hastalığı galiba :)))
Allah ailesine ve sizlere sabır versin. Mekanları cennet olsun.Şu anda sözün bittiği yerdeyim. Bulunduğum şehre birkaç saat uzaklıkta bir arkadaşım oturuyordu. Daha 33 yaşındaydı. 4 çocuk annesi, en küçüğü 6 aylıktı. Türkiye'ye izine gitmişler yazın. Kaza olmuş ve bütün aile .... yok şimdi . O çocuklar, o hep neşeli sesiyle konuşan arkadaşım , eşi....
Allah ailesine ve sizlere sabır versin. Mekanı cennet olsun.İki hafta önce 32 yaşındaki arkadaşımı ani kalp krizi sebebi ile kaybettik. Ben hala inanamıyorum. Adı geçince burnumun direği sızlayıp duruyor.
Genç ölümler gerçekten yıkıcı oluyor.
bir daha söyleSelam siz herkesi kendisine kitap almaya zorlayan bağyandınız, diğ mi
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.Şu anda sözün bittiği yerdeyim. Bulunduğum şehre birkaç saat uzaklıkta bir arkadaşım oturuyordu. Daha 33 yaşındaydı. 4 çocuk annesi, en küçüğü 6 aylıktı. Türkiye'ye izine gitmişler yazın. Kaza olmuş ve bütün aile .... yok şimdi . O çocuklar, o hep neşeli sesiyle konuşan arkadaşım , eşi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?