Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

başınız sağolsun Allah ailesinin ve sizin sabrınızı arttırsın çok zor.

Allah size ve sevdiklerine sabır versin.. Çok ama çok değişik bir şey hayat ve ölüm..

Ve bazen üzüldüğümüz, uğraştığımız şeyler çok boş..

Mekanları cennet olsun..

İyi geceler kızlar bildirim yapmaya geldim. Marshmallow Testi, sf. 72

Başınız sağ olsun. Öleceğimizi bilen tek canlı olmanın yükü çok ağır aslında, bazen diyorum hayvanlar gibi keşke bunu bilmeseydik.

Günaydın herkese
Dün akşam __giz__ ciğim ile yaptığım sohbet sonunda Gülün Adı kitabının işyerinde okumaya pek uygun olmadığı ve sakinlik gerektirdiği konusuna kanaat getirdik. Bu sebeple Gülün Adı'nı işten ayrıldıktan sonra okumak üzere kenara ayırıyorum.
İşyerinde okumak üzere sevgili minerva1988 cığımın e-kitap olarak gönderdiği Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde kitabını seçtim. O sevdiyse ben de seveceğimdir kesin

Gunaydin hanimlar :) ayy ne guzel ben e_kitap okuyamadim hic yaa alisamadim bir türlü meslek hastalığı galiba :)))

Gunaydin hanimlar :) ayy ne guzel ben e_kitap okuyamadim hic yaa alisamadim bir türlü meslek hastalığı galiba :)))

Hiç sevmiyorum e-kitap okumayı. Ama işyerinde başka türlü okumam mümkün değil. Böyle olunca da hiç yoktan iyidir diye motive ediyorum mecbur kendimi

Gunaydin arkadaslar,
Bas sagligi ve rahmet dileyen heekese cok cok tesekkur ederim. Dun zorlu ve yorucu bir gundu. Biraz esim icin biraz rahmetli buyukbabasi icin uzuldum, kendi acilarim depresti. hayatin_anlami basin sagolsun, cok cok uzuldum. Allah hepsine rahmet eylesin.
Astoria paylasimlarini inceleyecegim cok tesekkurler.
Korluk syf 54. Birkac yerde kirmizi kedi cevirisini karisik bulmuslar. Bendeki de kirmizi kedi

Allah ailesine ve sizlere sabır versin. Mekanları cennet olsun.

İki hafta önce 32 yaşındaki arkadaşımı ani kalp krizi sebebi ile kaybettik. Ben hala inanamıyorum. Adı geçince burnumun direği sızlayıp duruyor.
Genç ölümler gerçekten yıkıcı oluyor.
Allah ailesine ve sizlere sabır versin. Mekanı cennet olsun.

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…