- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #14.681
Bir psikiyatristin gizli defteri güzeldir
Ama Divan , tür ayırt etmeksizin okuduğum kitapların içinde bambaşka bir yere sahiptir, okudum, iki yıl sonra bir daha okudum, iki yıl sonra bir daha okudum her seferinde yeniden ele geçirdi beni. Yalom 'un serisi var elimde, tüm kitaplarını çok severim ama Divan bambaşka bir şey.
Merhaba, sen de aramıza hoş geldinMerhaba
Hep görüyorum topiği , ama kısmet bugüneymiş
Tekrardan kitaplarıma yapıştığıma göre , bana da iyi gelir bahanelerimi azaltırım diye düşündüm
Hoşbuldum, teşekkür ederimMerhaba, sen de aramıza hoş geldin
Iki üc sayfada bir anlam dusuklugu olan cumleler var acikcasi ama bana da karisik gelmedi.Bende o yorumu okumuştum ama Kırmızı Kedi idi benimki de hiç de karışık gelmedi gayet güzel okuttu kendini ve çok beğendim.
Hosgeldin, umarim gitmezsin. Biz battık sen de bat.Hoşbuldum =)
Çok güzel şeyler var burada, hem okuyup hem yeni bir kitap listesi oluşturuyorum, batıracaksınız beni =))
sen de hosgeldin. Guzel paylasimlar ve kalici olmani dilerim. Okudugun kitabi benxe sansurlemene gerek yok. Ay ne ayip bi kitap demeyiz.Merhaba
Tekrardan kitaplarıma yapıştığıma göre , bana da iyi gelir bahanelerimi azaltırım diye düşündüm
Zaman makinesi' ni yorumla bari ben merak ediyorum.Eylul ayiyla birlikte topigimiz şenlendi:)
Herkes hoş geldi.
Korkuyu beklerken bitti . Çok sevdim ben. Maalesef kitap yorumlama özürlüyüm
Zaman makinesine başlıyorum
Merhaba
hosbuldumIki üc sayfada bir anlam dusuklugu olan cumleler var acikcasi ama bana da karisik gelmedi.
Hosgeldin, umarim gitmezsin. Biz battık sen de bat.
sen de hosgeldin. Guzel paylasimlar ve kalici olmani dilerim. Okudugun kitabi benxe sansurlemene gerek yok. Ay ne ayip bi kitap demeyiz.
Kitabimi az evvel gittigim firmada unuttum.
Hosbuldum , tesekkurlerHoşgeldin
hic aklima gelmemisti evet yok yere ban yemeyin.hosbuldum
Elbette demezsiniz fakat site bazi kelimelerden banliyor,hic ummadigin andaisimi garantiye alayim dedim
Hoşbuldum =)
Çok güzel şeyler var burada, hem okuyup hem yeni bir kitap listesi oluşturuyorum, batıracaksınız beni =))
Gelmişken ilk bildirimimi de yapayim
Bir p.vengin notlari , sayfa 233
Ben onu, Tutunamayanlar' i bir de Savas ve Baris' i kışın okuyacagim.Merhaba Gulun Adi sy. 228
Sakin kafayla okunacak bir kitap..
Su aralar o sakinlik de bende yoko yuzden epey yavas gidiyorum..
Yeni gelen arkadaslarimiz hosgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?