- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.021
Kız sen ne tatlısınmeleklerin kanı syf 250. birbirleriyle hiç anlaşamayan eltiler gibiyiz kitapla. öyle sevmedim
yaaa o senin tatlılığınKız sen ne tatlısınve o nasıl bir benzetmedir
Benzetmelerini sevsinleryaaa o senin tatlılığındaha ne benzetmeler var bende
ben o oyuna yillarca bilet bulamadim Ankara' da. Sabah 4 te 5 te siraya giriyolar dedi gise memuru yok artik demistim. Karaborsadaydi biletler. Zamana biraktim ama kiskanmadim drrsem yalan olur izleyenleri.İyi geceler kızlar
Bu akşam bir delinin hatıra defterini izledik sevdiceğimle
Erdal Beşikçioğlu zaten çok sevdiğim bir oyuncu, bu oyunda da aşmış kendini, çok çok beğendim
Artık tiyatro sezonu da açıldı, devlet tiyatrosu, şehir tiyatrosu takılırız
Şehrimizde yok ama biz istanbula gidiyoruz sırf tiyatro için
dun saydim 30 kitabim var bekleyen burda 70-80-100 kitabi olanlar var demek ki ben de yine alabilirimDayanamadım kitap aldım.
Okunacakların arasına 6kitap daha girdi.
Gelince foto atarım artıkın.
:) gün işi bu sene nasilbolacak hiç bilmiyorum kuzum . Büyük ihtimal farklı bir gün grubu da çıkabilir sayı fazlalasiyor:)Selamlar efendim,
Dun Billy Budd ve ardindan Tiffany' de Kahvalti ' yi bitirdim.
Billy Budd yakisiklilik, temiz kalbi ve caliskanligiyla dikkat ceken nir denizcinin basina geleni anlatiyor. Oykude pek birsey yok ama ara ara verdigi bilgiler var. Aman aman tavsiye edecek kadar begendigimi soyleyemem.
Toffany' de Kahvalti' yi zaten niliyorsunuzdur. Ben Truman CAPOTE' nin yazimini begeniyorum. Daha once Sogukkanlilikla adli kitabi okumustum bu kitap Amerika' da bir ailenin katledilisini hem maktuller hem suclular gozuynden anlatan, sucun nedenini nicinini irdeleyen cok guzel bir kitapti. Tiffany' de Kahvalti da deli dolubir kadini anlatiyor zaten filmi de var araya konup okunabilir. Eglenceli bir kitap.
minerva1988 o adres isinii nasi yapcaz ben simdi adresi vermete de utanirim hadi bana bisey gonder der gibi. Gününüze girmeyi talep ediyorum. Ayrica sen de bana bi gondersene
ben o oyuna yillarca bilet bulamadim Ankara' da. Sabah 4 te 5 te siraya giriyolar dedi gise memuru yok artik demistim. Karaborsadaydi biletler. Zamana biraktim ama kiskanmadim drrsem yalan olur izleyenleri.
dun saydim 30 kitabim var bekleyen burda 70-80-100 kitabi olanlar var demek ki ben de yine alabilirimyeni cicilerin simdoden hayirli olsun hepsibi severek okumani dilerim.
Canım benimGündüz zaten işte oluyorum. Akşamları da yemek yiyip dizi-film izleme işine girişiyoruz direk. Tv'yle bizim de pek aramız yok. Zaten izlenecek bişey de yok.
Umuyorum ki en geç 1 ay içinde işsiz olacağım. İşte o zaman gündüzleri uzun uzun kitap okuyabileceğim
Atarını severim
İnce memed serisini almayıp seni bekleyecem. Çok yakın bir sürede de kitaplarıma kavuşacağım çünkü sen çalışan güzel bir anne olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?