Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selamlar efendim,
Dun Billy Budd ve ardindan Tiffany' de Kahvalti ' yi bitirdim.
Billy Budd yakisiklilik, temiz kalbi ve caliskanligiyla dikkat ceken nir denizcinin basina geleni anlatiyor. Oykude pek birsey yok ama ara ara verdigi bilgiler var. Aman aman tavsiye edecek kadar begendigimi soyleyemem.
Toffany' de Kahvalti' yi zaten niliyorsunuzdur. Ben Truman CAPOTE' nin yazimini begeniyorum. Daha once Sogukkanlilikla adli kitabi okumustum bu kitap Amerika' da bir ailenin katledilisini hem maktuller hem suclular gozuynden anlatan, sucun nedenini nicinini irdeleyen cok guzel bir kitapti. Tiffany' de Kahvalti da deli dolubir kadini anlatiyor zaten filmi de var araya konup okunabilir. Eglenceli bir kitap.
minerva1988 o adres isinii nasi yapcaz ben simdi adresi vermete de utanirim hadi bana bisey gonder der gibi. Gününüze girmeyi talep ediyorum. Ayrica sen de bana bi gondersene
ben o oyuna yillarca bilet bulamadim Ankara' da. Sabah 4 te 5 te siraya giriyolar dedi gise memuru yok artik demistim. Karaborsadaydi biletler. Zamana biraktim ama kiskanmadim drrsem yalan olur izleyenleri.

Dayanamadım kitap aldım.
Okunacakların arasına 6kitap daha girdi.
Gelince foto atarım artıkın.
dun saydim 30 kitabim var bekleyen burda 70-80-100 kitabi olanlar var demek ki ben de yine alabilirim yeni cicilerin simdoden hayirli olsun hepsibi severek okumani dilerim.

:) gün işi bu sene nasilbolacak hiç bilmiyorum kuzum . Büyük ihtimal farklı bir gün grubu da çıkabilir sayı fazlalasiyor:)
Bir delinin hatıra defterine şu anda bilet bulmak kolay baya takibini yap istersen . Çok tatlı bir adam ya :)

Canım benim
İnşallah çok bekletmem seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…