Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

merhabalar mutlu hafta sonları herkese
şeker portakalı bitti, elimden bırakamadım dün akşamdan beri.
ortaokuldayken okumuştum aslında bu kitabı tekrar okumak çok mutlu etti beni.
devam kitabı olan güneşi uyandıralım elimde yok malesef, en kısa zamanda edinip okuyacağım. yeni kitabıma henüz karar vermedim yarın bakacağım kitaplığıma. sevgiler hepinize :)

Haftasonlarının en güzel yanı gündüz gezmek
Medyanin gücü.
Ne guzel insanlari koyunlastiriyorlar.
Sorulan kisiler de belli yani kitle de neyse
Yazik cok yazik
Bu tip röportajlarda özellikle bu şekilde cevap vermelerini istiyorlarmış.

İstedikleri cevapları vermeyince yapmıyorlarmış.

Birinden duymuştum. Röportajı yapan kişi "ben sana böyle böyle soracağım. Sen de bu şekilde cevap vereceksin" diye karşı tarafı şartlandırıyormuş.

Tek bir dünya klasiği saymama ihtimalleri mi daha kötü yoksa kendilerini bu kadar aptal duruma düşürmeyi göze alacak kadar tv ye çıkma meraklısı olmaları mı bilemedim

Yani ekrana cikmak icin bilgisiz ya da salak gibi gorunmek istemek ne derece mantikli ve saglikli bir karar orasi da ayri tartisma konusu.
Fakat bu tip insanlar da azimsanamayacak kadar cok ulkemizde ne yazik ki. (Kitap okumayan ya da klasikleri bilmeyen)

Tek bir dünya klasiği saymama ihtimalleri mi daha kötü yoksa kendilerini bu kadar aptal duruma düşürmeyi göze alacak kadar tv ye çıkma meraklısı olmaları mı bilemedim

İki türlü de aptallık bence. Şahsen kendimi rezil edeceğim diye böyle bir şeye dahil olmak istemezdim. Bazen merkezi yerlerde denk geliyorlar bana bulaşmasınlar diye uzak uzak gidiyorum.

Kitap yorumlama özürlüyüm
Zaman gezgini zor şartlar altında okuyarak bitirdim.
Hepimizin aklımdan geçen zaman yolculuğunu gerçekleştiren bir adamı anlatıyor. Gelecek fikri bizde sınır bir teknoloji ve medeniyetten oluşuyor, kitap için de böyle mi :) okuyup görün diyorum . Baya eski bir kitap kurgusunu sevdim ben. Oneiri ama çok fazla etkiledi mi hayır?

İçinden geleni söyle yeter
Sohbetine doyum olmuyor ki yorumların neden eksik kalsın.

Merhabalar ben bu grubu yeni gördüm bende bir kitapseverim.Okurum ama bıraktım bu aralar
Maddi durumdan ve uzak oldugu için kitap alamadım çevremde de okuyan yok ama almayı düşünüyorum bu ay.
Tavsiye beklerim.
Aşk romanı tarzında değil daha hayatın içinden kitapları okumayı seviyorum sürükleyici olunca tadına doyum olmuyor.
Kitap alamadıgım zamn bir site vardı tabletten o rdaki kitapları okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…