- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.041
Keşke bırakmasaydın
Oğullar ve Rencide Ruhlar'ı yakın zamanda okudum harikadır umarım sen de seversinBen de aksama bitiririm galiba.
Yeni kitabim
Alper Canigüz - Ogullar ve Rencide Ruhlar
Çok yazık valla
Medyanin gücü.
Bu tip röportajlarda özellikle bu şekilde cevap vermelerini istiyorlarmış.Medyanin gücü.
Ne guzel insanlari koyunlastiriyorlar.
Sorulan kisiler de belli yani kitle de neyse
Yazik cok yazik
Haftasonlarının en güzel yanı gündüz gezmek
Bu tip röportajlarda özellikle bu şekilde cevap vermelerini istiyorlarmış.
İstedikleri cevapları vermeyince yapmıyorlarmış.
Birinden duymuştum. Röportajı yapan kişi "ben sana böyle böyle soracağım. Sen de bu şekilde cevap vereceksin" diye karşı tarafı şartlandırıyormuş.
Yani ekrana cikmak icin bilgisiz ya da salak gibi gorunmek istemek ne derece mantikli ve saglikli bir karar orasi da ayri tartisma konusu.Haftasonlarının en güzel yanı gündüz gezmek
Bu tip röportajlarda özellikle bu şekilde cevap vermelerini istiyorlarmış.
İstedikleri cevapları vermeyince yapmıyorlarmış.
Birinden duymuştum. Röportajı yapan kişi "ben sana böyle böyle soracağım. Sen de bu şekilde cevap vereceksin" diye karşı tarafı şartlandırıyormuş.
Tek bir dünya klasiği saymama ihtimalleri mi daha kötü yoksa kendilerini bu kadar aptal duruma düşürmeyi göze alacak kadar tv ye çıkma meraklısı olmaları mı bilemedim
Yani ekrana cikmak icin bilgisiz ya da salak gibi gorunmek istemek ne derece mantikli ve saglikli bir karar orasi da ayri tartisma konusu.
Fakat bu tip insanlar da azimsanamayacak kadar cok ulkemizde ne yazik ki. (Kitap okumayan ya da klasikleri bilmeyen)
10 dk cık okursun en kötüBu saate kadar 1 sayfa bile okuyamadımevde çok işim vardı bugün. İnşallah yatmadan okuyabilirim.
Kitap yorumlama özürlüyüm
Zaman gezgini zor şartlar altında okuyarak bitirdim.
Hepimizin aklımdan geçen zaman yolculuğunu gerçekleştiren bir adamı anlatıyor. Gelecek fikri bizde sınır bir teknoloji ve medeniyetten oluşuyor, kitap için de böyle mi :) okuyup görün diyorum . Baya eski bir kitap kurgusunu sevdim ben. Oneiri ama çok fazla etkiledi mi hayır?
Biraz okudum , geceye de niyetliyim bakalım10 dk cık okursun en kötü
Mavi Kuş'u bitirsem okuyacağım ama 2 gündür yine okuyamadımGulun adını kimler okuyor bakim . Arkadaştan aldım ama hala başlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?