- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.061
HoşgeldinizMerhabalar ben bu grubu yeni gördüm bende bir kitapseverim.Okurum ama bıraktım bu aralar
Maddi durumdan ve uzak oldugu için kitap alamadım çevremde de okuyan yok ama almayı düşünüyorum bu ay.
Tavsiye beklerim.
Aşk romanı tarzında değil daha hayatın içinden kitapları okumayı seviyorum sürükleyici olunca tadına doyum olmuyor.
Kitap alamadıgım zamn bir site vardı tabletten o rdaki kitapları okuyorum.
Hoşgeldiniz
Tam bilemedim ama bi tavsiye ben vereyim.ama kızlar daha çok yardımcı olur
Ahmet Ümit / Bab-ı Esrar
Bana güzel ve değişik gelmişti. Akıcı bir dili var. Ahmet Ümit sizi olduğunuz yerden sürükleyip Konya'ya götürüyor resmen.
Yüreğim seni çok sevdiyi ben de okumuştum ama çok oldu. Hiç hatırlamıyorum resmen . Aklımda kalanlar Bursa ve MuratHoşbuldum teşekkür ederim not alayım.
Uçurtma avcısı.Küçük arı.Bin muhtesem güneş,Bir gün,Deli,Yüreğim seni çok sevdi aklımda kalanlar bunlar, okudugum kitaplar.
İyi geceler kızlar
Bu akşam bir delinin hatıra defterini izledik sevdiceğimle
Erdal Beşikçioğlu zaten çok sevdiğim bir oyuncu, bu oyunda da aşmış kendini, çok çok beğendim
Artık tiyatro sezonu da açıldı, devlet tiyatrosu, şehir tiyatrosu takılırız
Şehrimizde yok ama biz istanbula gidiyoruz sırf tiyatro için
Merhabalar ben bu grubu yeni gördüm bende bir kitapseverim.Okurum ama bıraktım bu aralar
Maddi durumdan ve uzak oldugu için kitap alamadım çevremde de okuyan yok ama almayı düşünüyorum bu ay.
Tavsiye beklerim.
Aşk romanı tarzında değil daha hayatın içinden kitapları okumayı seviyorum sürükleyici olunca tadına doyum olmuyor.
Kitap alamadığınız vakitlerde kütüphanelerden faydalanabilirsiniz.Merhabalar ben bu grubu yeni gördüm bende bir kitapseverim.Okurum ama bıraktım bu aralar
Tavsiye beklerim.
Merhabalar ben bu grubu yeni gördüm bende bir kitapseverim.Okurum ama bıraktım bu aralar
Tavsiye beklerim.
Hayırdır astoria ? Iyi misin şimdiMerhaba, iki gün banlıydım o yüzden bildirim yapamadım kusura bakmayın. Moralim bozuk olduğundan düşünmemek için full kitap okudum o yüzdeeenn
Marshmallow Testi, sf. 191
Günaydın . Bugün bir adet kitap kulübü toplantısına gideceğim zaman makinesini konuşacağız bakalim bakalim gözümden neler kaçmış.
Korkuyu beklerken bitince başlıcam bebek her ne kadar korksam daGulun adını kimler okuyor bakim . Arkadaştan aldım ama hala başlayamadım
Tavsiye beklerim.
Hayırdır astoria ? Iyi misin şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?