- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.401
Kızlar
Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum.
Kızım maalesef melek oldu.
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Ben bir süre izin istiyorum.
Kızlar
Kızlar
Başın sağ olsun canimKızlar
Kızlar
Basin sagolsunKızlar
Efrasiyab'in Hikayeleri bitti.
Anar bana mistik ve tarihi kitaplari sevdirdi desem yeri. Puslu Kitalar Atlasi hala zihnimde
*
Bu kitapta ise ;
Ölüm ,defterinde yazan kisilere gidip can aliyor.
Gittigi evde dede torunlarina masal anlatiyor derken ölüm listede baska birini bulana dek senin sirani oteliyorum diyor ve o kisiyi ararlarken yasli adamla birbirlerine hikayeler anlatiyorlar.
Korku,dini,sevgi uzerine gibi..
Aksam olup dedenin torunlarina denk gelince torunlar Ölümün kim oldugu ve amacini ogreniyorlar. Dedelerini almamasi icin bir oyun oynuyorlar. Yaratilisi soguk ve tebessumu dahi bilmeyen ölümü acaba güldürebilecekler mi?
Biraz efekt katayim dedim
Arkadaşlar hepinize merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.
Öncelikle bir arkadaş bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm şimdi okuyunca baş sağlığı ve sabır diliyorum umarım atlatır bu günleri.
Hedefim sizler kadar olmasa da haftada bir kitap bitirmek istiyorum. Aslında yavaş okuyorum bunu gerçekleştiremesem bile kitap okumaktan kopmak istemiyorum.
İlk sayfadaki açıklamayı okudum. Bildirim şeklini tam anlayamadım. Bir kitaba başladım ama uzun sürecek okumam yine de ara ara haber vermem gerekiyor sanırım bitmese bile?
İlk olarak Kırmızı Pazartesi (Marquez) ile başlıyorum yarın.
Hepinize iyi okumalar dilerim.
Anladım şimdi dediğiniz bildirim topiğini de gördüm. Çok teşekkür ederimhoşgeldiniz :) kalıcı olmanız dileğiyle
bildirim konusu da şöyle; dilerseniz gün içinde dilerseniz gün aşırı girip x kitabın y sayfasındayım gibi bildirim yapıyorsunuz. bir de uzun süre girmeyecekseniz haber veriyorsunuz. bunun haricinde bitirdiğimiz kitapları yazdığımız bir bildirim topiğimiz var. oraya da liste şeklinde yazıyoruz
Çok üzüldüm. Rabbim sabır versin.Kızlar
Kızlar
merhaba arkadaslar araniza beni de alir misiniz? Ben önceden epey okurdum ama bu siralar pek okuyamiyorum, aklim farkli seylere kayiyor, bir bakiyorum kitabi elimden birakmişim... Aslinda elimde hep bir kitap olur, biri bitince hemen digerine baslarim, hep yanimda taşirim. O yüzden sizlerden biraz şevk almaya geldim.
İnce Memed ikinci kitabi okuyorum, sayfa 217
Arkadaşlar hepinize merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.
Öncelikle bir arkadaş bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm şimdi okuyunca baş sağlığı ve sabır diliyorum umarım atlatır bu günleri.
Hedefim sizler kadar olmasa da haftada bir kitap bitirmek istiyorum. Aslında yavaş okuyorum bunu gerçekleştiremesem bile kitap okumaktan kopmak istemiyorum.
İlk sayfadaki açıklamayı okudum. Bildirim şeklini tam anlayamadım. Bir kitaba başladım ama uzun sürecek okumam yine de ara ara haber vermem gerekiyor sanırım bitmese bile?
İlk olarak Kırmızı Pazartesi (Marquez) ile başlıyorum yarın.
Hepinize iyi okumalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?