Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Allah sabır versin canım çok üzüldüm, Rabbim diğer evladına hayırlı uzun ömür versin
Kızlar
Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum.

Kızım maalesef melek oldu.
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

Ben bir süre izin istiyorum.

Harry Potter'ı okudunuz mu bilmem ama oradaki Ölüm Yadigarları hikayesini anımsattı bana. Tam adı da 3 Kardeşin Hikayesi. Bilmeyenler varsa videosunu ekleyeyim buraya, onu anımsattı bana kitap hoşuma gitti. :)

Arkadaşlar hepinize merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.
Öncelikle bir arkadaş bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm şimdi okuyunca baş sağlığı ve sabır diliyorum umarım atlatır bu günleri.
Hedefim sizler kadar olmasa da haftada bir kitap bitirmek istiyorum. Aslında yavaş okuyorum bunu gerçekleştiremesem bile kitap okumaktan kopmak istemiyorum.

İlk sayfadaki açıklamayı okudum. Bildirim şeklini tam anlayamadım. Bir kitaba başladım ama uzun sürecek okumam yine de ara ara haber vermem gerekiyor sanırım bitmese bile?

İlk olarak Kırmızı Pazartesi (Marquez) ile başlıyorum yarın.

Hepinize iyi okumalar dilerim.

hoşgeldiniz :) kalıcı olmanız dileğiyle
bildirim konusu da şöyle; dilerseniz gün içinde dilerseniz gün aşırı girip x kitabın y sayfasındayım gibi bildirim yapıyorsunuz. bir de uzun süre girmeyecekseniz haber veriyorsunuz. bunun haricinde bitirdiğimiz kitapları yazdığımız bir bildirim topiğimiz var. oraya da liste şeklinde yazıyoruz

Anladım şimdi dediğiniz bildirim topiğini de gördüm. Çok teşekkür ederim

Selamlar.. Evet yine uğrayamadım çünkü bizim kızlar geldi bana taaa nerelerden. Şükür ki memnun kalmışlar
Hala İskoçya Sokağı 44 numara yı okuyorum. Bu akşam da başarılı bir okuma sergileyemezsem bu kitapla vedalaşacağım artık.

Peyami Safa'nın üzerine hafif, yormayacak bir kitap olsun dedim, Anayurt Oteli'ne başladım, sayfa 75 , adam kediyi öldürmeseydi iyiydi, hırsımdan konsantrem bozuldu. Yoruldum bugün yaklaşık 200 sayfa okudum, artık iyi geceler herkese, aklım algernonacicekler de kaldı, umarım iyi olur bir an önce, Rabbim yardımcısı olsun

merhaba arkadaslar araniza beni de alir misiniz? Ben önceden epey okurdum ama bu siralar pek okuyamiyorum, aklim farkli seylere kayiyor, bir bakiyorum kitabi elimden birakmişim... Aslinda elimde hep bir kitap olur, biri bitince hemen digerine baslarim, hep yanimda taşirim. O yüzden sizlerden biraz şevk almaya geldim.

İnce Memed ikinci kitabi okuyorum, sayfa 217

hoşgeldin :) ilk sayfayı okuyup topik hakkında bilgi edinebilirsin.

Hoşgeldin, seni burada görmek ne güzel. :) Ben burada ara ara bildirim yapıyorum şu kitabın x'inci sayfasındayım diye, ayın sonunda da bildirim topiği var burada orada o ay okuduğum kitapları yazıyorum. Mantık bu şekilde ilerliyor sanırım.

Bahsettiğim topic de bu: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lusma-noktasi-bildirim-topigi.978057/page-147

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…