Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Barış Bıçakçı nin uyku sersemi kitabına dün başladım az önce bitti... şehirleşme , betonermelesme ve değişken sehirlerle degisen insanlardı ana fikri...kitapgüzeldi , akıcı , dil anlaşılırdi. Kitap biraz bunalimliydi ama içinde yer yer espiriler vardı ben beğendim çok güzeldi başka kitaplarını da okumayı düşünüyorum tavsiye edilir...

1984 e devam edicem bugün bitirebilir miyim bilmiyorum ama akşam eşimden yok tüm vaktini okumaya ayırmayı düşünüyorum:)

Kızlar
Dün doğum yaptım. Erken gelmek istedi kuzum.
Ama hiç iyi değiliz. Şu anda entübe, solunum cihazına bağlı, dünden beri 4 kez kalbi durdu.
Hayati riski var.
Dua edin.

Öncelikle hayırlı olsun, miniğinize de çok geçmiş olsun diliyorum. Moral bozmak yok annesi, bak erken başlamak istemiş hayata sıkı sıkı da tutunsun dilerim. İnşallah bu günleri de atlatırsınız.

İyi geceler arkadaşlar.
Kiralık Konak,
Sayfa 120.

@algernonacicekler inşaallah bebeğin toparlar ve evinize sağlıkla birlikte donersiniz canım. Allah güç versin ikinize de.

Buluşan,buluşup da bizi kıskandıran arkadaşlar masaallah size. Dostluğunuz baki olsun. Fotonuzu gördüm hepiniz ne güzel kizlarsiniz öyle

Ayrıca Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
Atatürk'ün izinde aydınlık geleceklere inşaallah

Gelmişken bildirim yapayım.Sonsuz Gece'yi bitirdim.Klasik Agatha Christie kitaplarından farklı biraz.Kitap neredeyse bitmek üzereydi ve ceset yoktu ortadaBu kitapta cinayet olmadığını düşünmüştüm kiiii hiç beklemediğim bir sonla karşılaştım.Çok keyif alıyorum ben bu yazarı okurken.
Yeni kitabım Konstantiniyye Oteli.35 teyim henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…