- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.421
Ne diyeceğimi bilemiyorum ... Tarifsiz bir acı ...biliyorum hicbirs değiştirmeyecek ama başın sağolsun...Kızlar
Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum.
Kızım maalesef melek oldu.
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Ben bir süre izin istiyorum.
Kızlar
Teşekkürler Astoria sen de buradaymışsın ne güzel :) Okuduğumuz kitaplar hakkında fikir edinebiliriz hep birlikte. Bu topiğe baktım şimdi ay içinde okuduklarımızı rapor ediyoruz anladığım kadarıyla bundan sknra yavaş ilerlesem de buradayımHoşgeldin, seni burada görmek ne güzel. :) Ben burada ara ara bildirim yapıyorum şu kitabın x'inci sayfasındayım diye, ayın sonunda da bildirim topiği var burada orada o ay okuduğum kitapları yazıyorum. Mantık bu şekilde ilerliyor sanırım.
Bahsettiğim topic de bu: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lusma-noktasi-bildirim-topigi.978057/page-147
Okumadim ama film serisini hic kacirmadim.Harry Potter'ı okudunuz mu bilmem ama oradaki Ölüm Yadigarları hikayesini anımsattı bana. Tam adı da 3 Kardeşin Hikayesi. Bilmeyenler varsa videosunu ekleyeyim buraya, onu anımsattı bana kitap hoşuma gitti. :)
Merhaba hosgeldiniz.Teşekkürler Astoria sen de buradaymışsın ne güzel :) Okuduğumuz kitaplar hakkında fikir edinebiliriz hep birlikte. Bu topiğe baktım şimdi ay içinde okuduklarımızı rapor ediyoruz anladığım kadarıyla bundan sknra yavaş ilerlesem de buradayım
hoşbulduk :) tamamdır, fırsat oldukça bildireceğim durumumuhoşgeldin :) ilk sayfayı okuyup topik hakkında bilgi edinebilirsin.
Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin canım.Kızlar
1000kitaba bende üyeyim. Biz genelde vikitap ı kullanıyoruzHerkese günaydın,
Dün okuma sürecim yatana kadar aralıklarla devam ettiği için bildirim yapamadım."Ezilenler" sayfa 98 deyim.Dünya Klasiklerini seviyorum ben ya :)
Bu arada kitap ağacına falan bakarken 1000kitap diye bir yeri keşfettim,tam kitap kurtlarına göre bir yer :)
Haberi olmayan arkadaşlara bilgi vermek istedim.
Hepinize güzel günler..
Böyle faydalı şeyleri hep geç keşfederim zaten1000kitaba bende üyeyim. Biz genelde vikitap ı kullanıyoruz
Bana da , ben de bulamadım.Devletsahin kocası miymis. Ilk netten takip ettiğim yemek sitesi bu hatunundu. Bu adamda bana itici gelen bir şeyler var bulamadim
Bana da itici geldi
Başınız sağ olsun. Allah dayanma gücü versin. Kızına ve size sağlık versin.Kızlar
@Truman Show ve @serenita90 aramıza hoş geldiniz.Arkadaşlar hepinize merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.
Öncelikle bir arkadaş bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm şimdi okuyunca baş sağlığı ve sabır diliyorum umarım atlatır bu günleri.
Hedefim sizler kadar olmasa da haftada bir kitap bitirmek istiyorum. Aslında yavaş okuyorum bunu gerçekleştiremesem bile kitap okumaktan kopmak istemiyorum.
İlk sayfadaki açıklamayı okudum. Bildirim şeklini tam anlayamadım. Bir kitaba başladım ama uzun sürecek okumam yine de ara ara haber vermem gerekiyor sanırım bitmese bile?
İlk olarak Kırmızı Pazartesi (Marquez) ile başlıyorum yarın.
Hepinize iyi okumalar dilerim.
merhaba arkadaslar araniza beni de alir misiniz? Ben önceden epey okurdum ama bu siralar pek okuyamiyorum, aklim farkli seylere kayiyor, bir bakiyorum kitabi elimden birakmişim... Aslinda elimde hep bir kitap olur, biri bitince hemen digerine baslarim, hep yanimda taşirim. O yüzden sizlerden biraz şevk almaya geldim.
İnce Memed ikinci kitabi okuyorum, sayfa 217
Arkadaşlığınız daim olsunBaykuşlar biz cumartesi günüN-A-R misafirdik. Çok keyif aldık _Cassandra_ ile tanıştık. Çok tatlı, test ettik onayladık. Sizde tanışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?