Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kızlar
Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum.

Kızım maalesef melek oldu.
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

Ben bir süre izin istiyorum.
Ne diyeceğimi bilemiyorum ... Tarifsiz bir acı ...biliyorum hicbirs değiştirmeyecek ama başın sağolsun...

Ve gecelerin kadını yine ayakta :)
Geceleri çok seviyorum hatta geceler daha uzun olsun diye uzatabildigim kadar uzatmak istiyorum bunun içinde uyumak istemiyorum ... Hiç bitmesin diycem de olmayacak:)

1984 gerçekten muh-te-şem
Siyaset kitaplarını normalde pek sevmem karışık terimler , uzun sıkıcı cümleler , ve çok iç karartıcı gelir hemen sıkılırım günlük kotam 1 sayfa falandır heralde ama bu kitap bambaşka

İlk 100 sayfa distopik dünyayı tanıttığı için biraz yabancı ama buna rağmen internet , TV , tüp bebek den bahsediyor yazıldığı yıl göz önüne alınırsa olağanüstü bir öngörü ...

Ve kitabın 200-240. Sayfaları beni benden aldı ... Hani başucu kitapları vardır ya ara ara açıp bir kısmı okunur benim hiç başucu kitabım olmadı basucumda hep o an okuduğum kitap olurdu ama bu kitabin bu 40 sayfası kitabın resmen özeti çok çok çok çok guz mest olmuş bir haldeyim

Bu arada hala bitirmedim 1984 sayfa:250

Kızlar

Başınız sağolsun..

Böyle zamanlarda ne denir bilmiyorum.. Ama benim en büyük tesellim, her zaman kaybettik sandıklarımızın bir yolculuk yaptığı, ve bir gün bizden önce gittikleri o durakta bizi karşılayacak olmaları.. Umarım sözcüklerim bir nebze size de teselli olur..

Teşekkürler Astoria sen de buradaymışsın ne güzel :) Okuduğumuz kitaplar hakkında fikir edinebiliriz hep birlikte. Bu topiğe baktım şimdi ay içinde okuduklarımızı rapor ediyoruz anladığım kadarıyla bundan sknra yavaş ilerlesem de buradayım

Harry Potter'ı okudunuz mu bilmem ama oradaki Ölüm Yadigarları hikayesini anımsattı bana. Tam adı da 3 Kardeşin Hikayesi. Bilmeyenler varsa videosunu ekleyeyim buraya, onu anımsattı bana kitap hoşuma gitti. :)

Okumadim ama film serisini hic kacirmadim.

Tsk paylasim ile animsattigin icin

Merhaba hosgeldiniz.
Keyifli paylasimlar evet bildirim topigine o ay icinde bitirdiginiz kitabi yaziyorsunuz bitirdikce.
Diger ay basi da liste tutan arkadasimiz listeyi duzenliyor. Hem bize okuduklarimizi animsamak icin kolaylik oluyor hem de listeyi yapan arkadasimiza kolaylik sagliyor.

Herkese günaydın,
Dün okuma sürecim yatana kadar aralıklarla devam ettiği için bildirim yapamadım."Ezilenler" sayfa 98 deyim.Dünya Klasiklerini seviyorum ben ya :)
Bu arada kitap ağacına falan bakarken 1000kitap diye bir yeri keşfettim,tam kitap kurtlarına göre bir yer :)
Haberi olmayan arkadaşlara bilgi vermek istedim.
Hepinize güzel günler..

1000kitaba bende üyeyim. Biz genelde vikitap ı kullanıyoruz

Günaydın Baykuşlar...
İyi haftalar dilerim.
Hafta sonu yoğun geçti. Fazla okuyamadım. :/
Tess Gerritsen - Çırak - sayfa 91

Devletsahin kocası miymis. Ilk netten takip ettiğim yemek sitesi bu hatunundu. Bu adamda bana itici gelen bir şeyler var bulamadim
Bana da , ben de bulamadım.
Bana da itici geldi

Kızlar

Başınız sağ olsun. Allah dayanma gücü versin. Kızına ve size sağlık versin.
@Truman Show ve @serenita90 aramıza hoş geldiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…